Een goede vriend beweert dat er beelden zijn van de laatste momenten van Steve Irwin, maar niemand zal het ooit zien

Inhoudsopgave:

Een goede vriend beweert dat er beelden zijn van de laatste momenten van Steve Irwin, maar niemand zal het ooit zien
Een goede vriend beweert dat er beelden zijn van de laatste momenten van Steve Irwin, maar niemand zal het ooit zien
Anonim

Steve Irwin, krokodillenjager, was een held voor velen, waaronder zijn familie. Na zijn overlijden in 2006, toen hij werd gestoken door een pijlstaartrog, rouwden mensen over de hele wereld om Irwin.

In de jaren daarna heeft zijn familie zijn herinnering levend gehouden door hulde te brengen in hun dagelijkse acties; de hele familie treedt in zijn voetsporen, inclusief zijn kleindochter, baby Grace Warrior.

Maar mensen die Steve's leven en avonturen hebben gevolgd, vragen zich vaak af wat er is gebeurd met de krokodil-ruziester. Hoewel er enkele details zijn onthuld over zijn overlijden, heeft een goede vriend van Steve ondubbelzinnig verklaard dat niemand ooit de beelden van zijn laatste momenten zal zien.

Steve Irwin's tragische ongeval werd op camera vastgelegd

Volgens Justin Lyons, Steve's handlanger bij al zijn gewaagde avonturen, werd Steve's overlijden per ongeluk vastgelegd op camera. Dat komt omdat de tv-ster en natuurexpert wilde dat de camera bleef draaien, zelfs als hij gewond was geraakt. Helaas zou er deze keer geen herstel zijn.

Lyons heeft wel onthuld dat de laatste woorden van zijn beste vriend waren: "Ik ga dood", maar hij onthult niet veel meer over het incident, behalve hoe het gebeurde. Fans weten al dat Steve per ongeluk gewond raakte tijdens het filmen van een pijlstaartrog, die hem leek te hebben aangezien voor een roofdier.

Justin legde uit dat de pijlstaartrog "wilde steken" toen Steve achter het wezen aan zwom, en dat Steve in zijn borst werd geraakt; de "schade aan zijn hart was enorm."

Wat is er gebeurd met de beelden van het ongeval van Steve Irwin?

In zijn interview met Studio 10 zei Justin Lyons dat hij hoopte dat de beelden van Steve's ontmoeting met de twee meter lange pijlstaartrog nooit uitgezonden zouden worden. Ongetwijfeld zouden de beelden verontrustend zijn, niet alleen voor degenen die dicht bij Steve staan, maar voor iedereen; de scène omvatte onderwateropnamen van Steve's verwonding, inclusief overal bloed.

Lyons legde uit dat het-g.webp

In de jaren sinds het incident en het daaropvolgende interview heeft niemand de beelden kunnen herstellen. Mirror UK beweert zelfs dat "miljoenen mensen" online naar de beelden blijven zoeken. Toch heeft niemand het kunnen vinden, en dat is precies zoals Steve's familie en vrienden het willen.

Het tv-netwerk weigerde de originele beelden vrij te geven

Mirror UK citeerde een producer en regisseur van Discovery Communications die zei dat hij de beelden nooit zou laten uitzenden; dat het "te verontrustend" was om op televisie te worden getoond. Blijkbaar werden de beelden gepresenteerd aan de lijkschouwer die het overlijden van Steve onderzocht.

Irwins weduwe suggereerde ook dat er beelden van Steve's overlijden ergens in een politiekluis zijn opgeslagen, dat de band in het dossier staat maar tot op de dag van vandaag alleen stof verzamelt.

Terri Irwin bevestigde ook dat iemand een nepvideo van Steve's dood heeft gemaakt om views op YouTube te verzamelen. Ze houdt vol dat het volledig verzonnen was, en ze leek te walgen van de uitbuiting van 'het verdriet van de mensen'.

Was de familie van Steve Irwin aanwezig toen hij stierf?

Steve Irwins kinderen waren niet ter plaatse toen hij gewond raakte en vervolgens overleed, en Terri Irwin is daar blij om. Er is geciteerd dat haar twee kinderen normaal gesproken op de boot zouden zijn geweest. Ze sprak echter haar opluchting uit dat Robert en Bindi hun vader niet zagen lijden en sterven; het zou "afschuwelijk" zijn geweest.

De kinderen, die toen twee en acht waren, volgden precies in de voetsporen van hun vader, groeiden op en werkten in de dierentuin van hun vader, waar hij ook werd begraven. Robert en Bindi zijn altijd gefascineerd geweest door fans die ze op tv zagen of in de Australia Zoo zagen, maar opgroeien in de schijnwerpers lijkt hen niet veel te hebben beïnvloed.

De broers en zussen blijven met hun moeder in de dierentuin werken en doen wat hun beroemde vader deed: mensen leren van dieren te houden (en niet bang te zijn). De Irwin-familie blijft dieren in het wild ondersteunen met hun Wildlife Warriors-organisatie, en naast het delen van Steve's enthousiasme voor de natuur, hebben ze ook zijn gemak geërfd met de filmcamera's en het grote publiek.

Hartverwarmend, het is precies de erfenis die Steve had willen achterlaten.

Aanbevolen: