Supernatural's laatste seizoen uitgesteld, maar is het ten goede?

Inhoudsopgave:

Supernatural's laatste seizoen uitgesteld, maar is het ten goede?
Supernatural's laatste seizoen uitgesteld, maar is het ten goede?
Anonim

The CW's Supernatural nadert het einde van zijn laatste seizoen, maar er is een klein probleempje: het coronavirus. De virusuitbraak heeft ertoe geleid dat producties zijn stopgezet en heeft verschillende tv-finales vertraagd, waaronder Supernatural.

Wat interessant is, is dat de CW-serie nog niet klaar is met het filmen van het laatste seizoen. 18 van de 20 geplande afleveringen zijn gedeeltelijk klaar, terwijl de hoofdfoto's op 19 en 20 onvolledig zijn.

Tegelijkertijd blijft de VFX van vier of vijf afleveringen ongedaan. Andrew Dabb wees er op Twitter op dat de visuele effecten en geluidsafdelingen van de CW gesloten waren, wat een reden geeft waarom de gedeeltelijk voltooide afleveringen voorlopig niet worden uitgezonden.

Kan Crowley terugkeren naar het bovennatuurlijke tijdens de finale van de serie?

Mark Sheppard als Crowley in Supernatural
Mark Sheppard als Crowley in Supernatural

De zilveren voering aan de seriefinale die niet wordt opgenomen, is echter dat Dabb het goed kan maken met fans met een nog grootser slot. Dabb and the Supernatural-schrijvers zullen de laatste aflevering niet herschrijven om dit te doen, maar het toevoegen van een paar scènes zou de slag kunnen slaan.

Een suggestie die ongetwijfeld aan kracht zou winnen, is dat Mark Sheppard zijn rol als Crowley opnieuw zou opnemen. De acteur heeft aangegeven niet terug te keren naar Supernatural, maar het kan altijd veranderen. Misschien krijgt Sheppard bericht over de laatste stopzetting van de productie en wordt hij gemotiveerd om terug te keren voor de finale.

Ongeacht wat Sheppard in het verleden heeft gezegd, zou een kans om betrokken te zijn bij de seriefinale hem aanspreken. Sheppard bracht vele jaren samen met zijn Supernatural co-sterren door en werd een favoriet bij fans ondanks het spelen van een sluwe demon. Je kunt zelfs beweren dat Crowley een centraal personage in de show was.

Het punt is dat een Supernatural-finale niet compleet is zonder de Winchesters en Crowley te herenigen. Het zou ook niet al te veel tijd in het schema van Sheppard vergen, aangezien het uiterlijk beperkt is tot één aflevering. Natuurlijk, tenzij Ruth Connell erbij betrokken raakt.

Zijn er meer cameo's gepland voor de seriefinale?

Ruth Connell als Rowena op Supernatural
Ruth Connell als Rowena op Supernatural

Fans die bekend zijn met de CW-serie weten dat Connell Rowena speelt, de moeder van Sheppards personage op het scherm. Ze hebben een nogal complexe dynamiek verkend met zowel ups als downs, zij het soms hilarisch. Bovendien verdienen ze wat afsluiting.

In seizoen 11 en 12 legden Crowley en Rowena alle kaarten uit, waarmee ze bewezen dat ze van elkaar houden. Ze hebben niet de kans gehad om zich te verzoenen, maar met een unshot finale die tot nader order is uitgesteld, is dit misschien het juiste moment voor de schrijvers van Supernatural om een reüniescène op te nemen.

In de kleine kans dat Andrew Dabb en het Supernatural-team hun bestaande seriefinale uitbreiden, is er ook potentieel om Bobby (Jim Beaver) en John Winchester (Jeffrey Dean Morgan) verrassende cameo's te laten maken. Een alternatieve versie van Bobby verscheen in seizoen 14, maar hij is sindsdien verdwenen, mogelijk als gevolg van het wissen van werelden door Chuck (Rob Benedict).

Hoe zal de serie eindigen?

Samantha Smith en Jeffrey Dean Morgan in Supernatural
Samantha Smith en Jeffrey Dean Morgan in Supernatural

Bovendien mag een finale niet eindigen zonder dat Mary Winchester (Samantha Smith) op een gegeven moment langskomt. Ze ging naar de hemel nadat Jack (Alexander Calvert) haar had vermoord, maar de Nephilim-afdeling van Winchesters staat te popelen om zichzelf te verlossen, meer nog nu hij zijn ziel terug heeft.

Omdat Jack van plan is Sam en Dean zover te krijgen dat ze hem vergeven, kan hij zijn aartsengelkrachten gebruiken om Mary weer tot leven te wekken. Een dergelijke taak zal echter een aanzienlijke inspanning van Jack vergen. Misschien moet hij daarvoor zelfs zijn engelachtige genade opofferen.

Nu ik erover nadenk, Jack wordt gedepowerd en werkt met het plan van de Winchesters om Chuck en Amara (Emily Swallow) te vermoorden. Ze zijn van plan om het universum in evenwicht te brengen, maar Jack is een wildcard die niet de wijsheid bezit die nodig is om de wereld te regeren. Hij moet uit de vergelijking worden gehaald om in balans te komen. Dat is waar het verliezen van zijn wereldbesturende krachten kan aansluiten bij het huidige complot.

Ondanks theorieën kunnen fans die reikhalzend uitkijken naar de laatste afleveringen van Supernatural een aanzienlijke vertraging verwachten. Geschatte tijdschema's voor hoe lang sluitingen en lockdowns zullen duren, zijn onbekend, wat betekent dat de productie een tijdje niet kan worden hervat. Het goede nieuws is dat zodra het minimale personeel weer aan het dagelijkse werk kan, de afdeling visuele effecten van de CW weer kan beginnen met het bewerken van de reeds opgenomen afleveringen. Op dat moment kan de CW nog vier afleveringen uitzenden voordat de Supernatural Series Finale de productie hervat.

Aanbevolen: