Deze weerman verloor zijn kalmte op live tv, maar werd ervoor geprezen

Inhoudsopgave:

Deze weerman verloor zijn kalmte op live tv, maar werd ervoor geprezen
Deze weerman verloor zijn kalmte op live tv, maar werd ervoor geprezen
Anonim

Onbeschreven momenten komen vaker voor dan fans denken. Heck, sommige van de beste in Hollywood worden gedwongen om van tijd tot tijd te "wingen" zoals Leonardo DiCaprio.

Hetzelfde geldt voor in de wereld van sitcoms, zoals Matt LeBlanc die op Friends v alt, of Kevin Sussman die een extra regel gebruikt, wat hem op zijn beurt meer tijd opleverde in The Big Bang Theory.

Die niet-gescripte momenten die we kunnen verwachten, maar in de wereld van nieuws en weer is off-script gaan maar heel weinig tussen.

Met dank aan weerman Gary Frank, want hij ging niet alleen off-script met zijn tirade, maar hij werd er ook door duizenden fans om geprezen.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Gary Frank verliet uiteindelijk het gebied rond Grand Rapids

De virale tirade vond plaats op Fox's lokale Grand Rapids-station in Michigan. Het blijkt dat meteoroloog Gary Frank het gebied kort daarna verliet, volgens WFGR.

Nee, de weerman besloot niet te vertrekken vanwege de tirade, in plaats daarvan wilde hij dichter bij huis gaan wonen. "De man die ons misschien een van de beste lokale tv-tirades aller tijden heeft gegeven, verlaat FOX 17, en we zijn er minder voor."

"Garry Frank kondigde op zijn Facebook-pagina aan dat hij FOX-17 in maart zal verlaten om terug te keren naar zijn geboorteplaats Kansas City om bij FOX-4 te werken. Hoewel we blij zijn dat Garry naar huis gaat, zullen we dat zeker doen mis zijn grappen."

In 2019 zou Frank zijn fans ook een bericht sturen via Facebook: "Ik heb opwindend nieuws met je te delen … na bijna 4 jaar bij FOX 17, ga ik terug naar huis. Ik heb een functie binnen ons bedrijf geaccepteerd bij FOX 4 in mijn woonplaats Kansas City, MO. Ik heb een aantal uitstekende tijden gehad hier bij FOX 17 en ik heb een heleboel geweldige mensen ontmoet. Ik waardeer je steun door de jaren heen en ik heb ervan genoten om elke ochtend met je wakker te worden. Mijn laatste dag is 13 maart."

Gezien zijn Instagram-berichten veranderde de weerman opnieuw van zender, deze keer liet hij Fox volledig over aan NBC. Hij is nog steeds dicht bij huis in de omgeving van St. Louis en rapporteert voor KSDK News.

Gary Frank scheldt zijn collega's uit vanwege hun negatieve reactie op het weer

Het begon als een onschuldig segment, maar al snel zou de stemming volledig omslaan. Frank had duidelijk genoeg van de negatieve reacties in de studio als het ging om zijn reportage over het weer.

Frank zei aan het begin: "Jullie blijven me naar beneden slepen. Elke keer als ik klaar ben met de zeven dagen, denken jullie, oh god. Het maakt niet uit hoe laat ik opkom en dan verwachten jullie dat ik vijf uur lang versnipperd ben."

"Ik wil dat jullie zeggen: wow, dat is geweldig nieuws, het wordt vrijdag 60 - wat wil je dat ik doe, tegen je liegen en je vertellen dat het 70 wordt."

Hilarisch ging Frank verder met het weer, met een sarcastische benadering door te zeggen: "Ik weet niet of dat goed genoeg is voor jullie, maar misschien zal ik jullie teleurstellen met de zeven dagen."

Het virale moment werd bijna bekeken door een miljoen fans op YouTube en voor het grootste deel prees iedereen Frank voor zijn eerlijkheid en zijn mening.

Gary Frank kreeg lof voor zijn 'uitbarsting'

In werkelijkheid was het geen agressieve uitbarsting en het was duidelijk dat Frank er ook wat mee had, met een sarcastische benadering. Uiteindelijk genoten fans van het moment en applaudisseerden ze de weerman omdat hij de dingen echt en niet robotachtig hield, wat we meestal zien in de nieuwsprogramma's.

"Niet doodsbang, gewoon blij om iemand te zien die niet bang is om zijn mening te uiten!! Beste voorspelling die ik in lange tijd heb gezien. Goed gedaan!!!!"

"Ik ben blij dat hij zijn kalmte niet verloor, maar uitte toch op een uiterst grappige manier zijn frustratie over zijn collega's volledig, mooi gedaan mijnheer."

"Goed voor hem. Moe van weermensen die zich verontschuldigen voor het weer? Alsof het hun schuld is? Je hoort sportzenders zich niet verontschuldigen voor het verlies van de thuisploeg. Het is wat het is, niet doen alsof het naar Hawaï, Florida of Californië is verhuisd, maar je zult klagen over branden, orkanen, hoe heet het is, en al het andere."

"Voor mensen die dit serieus nemen, hij heeft duidelijk gewoon plezier."

Een geweldig off-script moment dat over het algemeen goed werd ontvangen.

Aanbevolen: