Larry David verloor zijn kalmte op 'SNL' tijdens deze sketch

Inhoudsopgave:

Larry David verloor zijn kalmte op 'SNL' tijdens deze sketch
Larry David verloor zijn kalmte op 'SNL' tijdens deze sketch
Anonim

Beroemdheden verschijnen niet in de sketchshow voor het geld, in plaats daarvan kan deelname aan 'SNL' een grote hoeveelheid bekendheid creëren voor elke acteur of actrice. De sfeer is echter niet altijd de beste, vraag het maar aan Larry David en Julia Louis-Dreyfus, beiden 'Seinfeld; sterren hadden spijtige runs op de show …

Voor Larry waren de dingen anders als gastheer. Hij was in staat om van de ervaring te genieten en het was duidelijk dat hij misschien een beetje te veel plezier had gehad door het volledig te verliezen tijdens de 'New Wife'-sketch. Laten we terugkijken op het moment en hoe het allemaal is verlopen voor Larry en de cast.

Wat is er met Larry David gebeurd op 'SNL'?

Larry David had een hobbelige geschiedenis op 'SNL'. Natuurlijk, hij genoot van zijn tijd als gastheer van de show, maar het was een ander verhaal achter de schermen, aangezien David zelf toegaf dat hij ooit de show verliet.

"Ik ga naar huis en mijn buurman, Kramer, ja. Hij zegt 'wat ben je aan het doen? Wat doe je thuis? Hoe komt het dat je niet op de show bent?' Ik zei: 'Ik verloor mijn geduld Ze sneden mijn schets, ik stopte' … Hij zei: 'Weet je dat je het moet doen? Je moet maandagochtend teruggaan en doen alsof het allemaal nooit is gebeurd."

David zou zelfs het scenario op 'Seinfeld' gebruiken tijdens de aflevering 'The Revenge', terwijl Jason Alexander als George de situatie naspeelde.

In 2017 keerde Larry David terug naar de show, maar deze keer was het een veel vreugdevollere ervaring. Zoals we zullen onthullen, tijdens zijn sketch, ' New Wife ', verloor de maker van ' Seinfeld ' volledig zijn kalmte en probeerde hij zijn lach in te houden.

Hij is verre van de enige persoon die breekt, zoals we in het verleden zoveel vergelijkbare scenario's hebben gezien, waaronder Bill Hader die het verloor door 'The Californians' sketch.

Jonah Hill zorgde er ook voor dat de cast van 'SNL' het volledig verloor, vooral Leslie Jones tijdens de 'Benihana'-sketch.

Hetzelfde gebeurde met Aidy Bryant tijdens haar 'Inside The Beltway'-sketch, de actrice kon het niet bij elkaar houden toen de toneelknecht op de set werd betrapt - wat leidde tot het lachen. Larry David betrapte zichzelf in een soortgelijke situatie.

Larry David verloor zijn kalmte tijdens de sketch 'New Wife' 2017 op 'SNL'

Naast Beck Bennett, Cecily Strong, Kate McKinnon en Chris Redd op 'SNL' nam Larry David deel aan de sketch 'New Wife'. Alles leek volgens plan te gaan, tot het einde… toen begon Larry David zijn kalmte te verliezen en kreeg hij de lachmicrobe.

Met dank aan de anderen, ze waren in staat om een strak gezicht te houden, tenminste een beetje, wat meestal niet het geval is wanneer een persoon breekt.

Het was het punt waarop David "ga eruit", tegen Beck Bennett schreeuwde dat hij de lachmicrobe begon te krijgen. Kate McKinnon zou ook grijnzend de lijn volgen, wat de neerwaartse spiraal voor David zou veroorzaken. "Is alles in orde," zei Kate terwijl ze Davids arm vasthield, alleen voor het publiek om te lachen en David om nog verder te breken.

"Oh kijk naar de tijd dat we moeten gaan, we moeten om half drie optreden", zou David nauwelijks zeggen. "Ja, we hebben die vergadering om 6 uur 's ochtends," verklaarde hij terwijl hij opnieuw zijn kalmte verloor.

Larry was op zijn minst in staat om het bij elkaar te houden voor zijn laatste regel, maar op dat moment was de schade al aangericht.

Wat vonden de fans van het moment?

Fans op YouTube hadden veel plezier met de sketch, want deze kreeg meer dan 8 miljoen views. Fans waren overal aanwezig in de commentaarsectie, hielden van Larry David die aan het breken was, en prezen de andere castleden tijdens de sketch voor hun rollen.

"Ik vind het een beetje leuk dat Larry het verliest, maar het dan weer bij elkaar krijgt, net op tijd om de regel "meisje alsjeblieft alsof je het niet weet!" te zeggen. Hahaha."

"Het beste hieraan? Kate daagde hem helemaal uit om karakter te breken."

"Het was zo grappig om Larry David te zien breken tijdens deze sketch. Hij kon gewoon niet stoppen met lachen en ik was daar bij hem."

"Niemand heeft het over Chris Redd, de legendarische legende is niet één keer gebroken."

"Eigenlijk, de manier waarop Cecily dit onuitsprekelijke nummer zingt, en het lijkt alsof ze zonder enige auto-tune of effecten behalve een beetje galm, serieus muzikaal talent toont."

Een geweldige schets en waar SNL-fans nog heel lang naar zullen blijven kijken.

Aanbevolen: