Olivia O'Brien zegt dat Pete Davidson het uitmaakte met haar via sms

Inhoudsopgave:

Olivia O'Brien zegt dat Pete Davidson het uitmaakte met haar via sms
Olivia O'Brien zegt dat Pete Davidson het uitmaakte met haar via sms
Anonim

Pete Davidson heeft momenteel een spraakmakende relatie met Kim Kardashian, maar het weerhoudt een van zijn oude vrienden er niet van open te staan over hun relaties. Zangeres Olivia O'Brien zei onlangs dat ze met de komiek was uitgegaan kort voor zijn romance met Bridgeton's Phoebe Dynevor.

Tijdens een optreden op de BFF's met Dave Portnoy, Josh Richards en Brianna Chickenfry podcast op woensdag, beweerde Olivia dat ze Pete eind 2020 zag voordat ze een break-up-sms van hem ontving. “Hij sms’te me en zei: ‘Ik heb een afspraak met iemand anders. Dus, zoals, ik kan het niet, '' legde ze uit.

Heeft Pete Olivia bedrogen met Phoebe?

Hoewel de tijdlijn misschien wenkbrauwen doet fronsen, verduidelijkte Olivia dat er geen harde gevoelens zijn tussen haar en Pete, door te zeggen: Hij is hot en hij is echt grappig. En hij is echt lief. Hij is echt een lieve jongen.'

Pete en Phoebe veroorzaakten voor het eerst romantiekgeruchten toen ze in maart 2020 in het Verenigd Koninkrijk werden gespot. Vanwege tegenstrijdige werkschema's waren ze echter een groot deel van hun tijd samen op lange afstand.

Echter, binnen een paar maanden sneuvelde het tussen de twee en gingen ze uit elkaar.

Later dat jaar begon Pete met Kim Kardashian te daten na een ontmoeting op de set van Saturday Night Live. Kim heeft toegegeven dat ze Pete's nummer van een producer had gevraagd nadat ze vonken voelde na een sketch waarin ze verschillende kussen deelden.

Ze zeiden 'Ja' en ik sms'te hem. Ik dacht niet eens van 'Oh mijn god, ik ga een relatie met hem krijgen', legde de moeder van vier uit.

“Ik zat net te denken…ik hoorde over deze BDE,” vervolgde ze. "Ik moet er uit. Ik moet gewoon een vliegende start maken met mijn … ik was eigenlijk gewoon DTF, "zei ze. BDE is een afkorting voor 'Big Dk Energy', terwijl DTF 'Down To Fk' is."

Kim's scheiding van Kanye West - die een groot deel van de openbare disses heeft gehad bij Pete - eerder dit jaar. Hoewel ze nog geen jaar samen zijn, overwegen Pete en Kim naar verluidt om samen te gaan wonen. Kim heeft zelfs toegegeven dat ze open staat om opnieuw te trouwen, dus misschien heeft ze die in Pete gevonden!

Aanbevolen: