De echte reden waarom Dylan O'Brien het uitmaakte met vriendin Britt Robertson

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Dylan O'Brien het uitmaakte met vriendin Britt Robertson
De echte reden waarom Dylan O'Brien het uitmaakte met vriendin Britt Robertson
Anonim

Dylan O'Brien kwam voor het eerst op de voorgrond in 2011 toen hij verscheen in de film High Road. De acteur werd snel beroemd na zijn tijd bij Teen Wolf en zijn succesvolle filmfranchise, The Maze Runner.

De acteur wekte onlangs interesse in zijn vriendschap met Logan Lerman, waardoor fans wilden dat het duo samen op het scherm verscheen. Hoewel zijn bromance met Logan een grote focus blijft, was Dylans vroegere relatie het enige waar iemand over kon praten!

Met zijn carrière die zijn A-lijststatus in de industrie versterkte, is het alleen maar passend dat Dylans relatie ook centraal staat. De ster had een relatie met collega-actrice Britt Robertson, maar in 2018 ging het mis, waardoor fans zich afvroegen waarom!

Bijgewerkt op 13 juli 2021, door Michael Chaar: Dylan O'Brien en Britt Robertson hebben een date gehad na hun optreden in 2012 samen in The First Time. Hoewel ze zes jaar samen hebben doorgebracht, stopten ze officieel in 2018. Hoewel Dylan O'Brien vandaag vrijgezel lijkt te zijn, is hij onlangs in verband gebracht met Sarah Ramos. Voorafgaand aan de geruchten ging Dylan uit met Chloe Grace Moretz, terwijl Britt Roberson in 2019 overstapte naar KJ Apa, maar het duo stopte er kort daarna mee. Dylan zal nu verschijnen in een handvol werken op het scherm, waaronder zijn aankomende films The Outfit en Maximum Truth.

Hoe Dylan en Britt elkaar ontmoetten

Beroemde koppels maken altijd de grootste plons op de voorpaginamedia. Dylan O'Brien van Teen Wolf haalde zeker het nieuws op de voorpagina toen hij begon te daten met collega-actrice Britt Robertson.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst op de filmset van de film The First Time uit 2012. Ironisch genoeg ging de film zelf over twee tieners die elkaar toevallig tegenkwamen op een schoolfeestje en de vonken sloegen meteen over tussen hen.

Het is duidelijk te zien dat de twee onmiddellijke chemie deelden. Hoewel de attractie op het scherm van O'Brien en Robertson gecompenseerd werd. De acteurs veranderden van oude vrienden in geliefden kort nadat ze samen in een film hadden gespeeld.

In plaats van dat het een gewone affaire was, gingen de acteurs in totaal zes jaar met elkaar uit. Er gaat niets boven een liefdesverhaal voor tieners om een echte romance te inspireren.

The Love-Birds Breakup

Blijkbaar leiden langdurige relaties niet altijd tot een huwelijk. In sommige gevallen kunnen stellen nog steeds problemen ervaren. Neem bijvoorbeeld Miley Cyrus en Liam Hemsworth; de twee trouwden met elkaar na een relatie van tien jaar.

Ondanks het feit dat ze een langdurige relatie hadden, brachten de medesterren van The Last Song het grootste deel van hun relatie door met het verbreken en weer goedmaken. Natuurlijk zag iedereen die relatie op een ramp afstevenen, en ze hadden gelijk!

Fans rekenden er echter niet op dat het beroemdhedenpaar Britt Robertson en Dylan O'Brien uit elkaar zouden gaan, althans niet zo snel als ze deden!

Bronnen weten niet zeker wat het jonge stel uit elkaar brak, maar Celeb Tatter meldt dat het paar uit elkaar ging omdat ze al andere mensen begonnen te zien.

Bovendien onthulde O'Brien vóór hun breuk dat "hij wilde verdwalen met zijn liefde." Terwijl The Maze Runner-acteur meer overkomt als een spontane minnaar, zong Robertson een ander deuntje.

De actrice gaf toe dat ze het niet leuk vond om 'met haar toenmalige vriend op het scherm te verschijnen en dat maakte haar nerveus'. Achter de schermen hadden de twee acteurs problemen. Ze wilden blijkbaar andere dingen uit hun relatie. Uiteindelijk konden de twee niet aan de behoeften van de ander voldoen.

Dylan O'Brien gaat verder

Het kwam als een schok voor fans toen Dylan O'Brien en Britt Robertson van Teen Wolf in 2018 uit elkaar gingen. Nog verrassender was dat de twee schijnbaar uit elkaar waren gegaan vlak nadat ze uit elkaar gingen, waardoor het leek alsof die zes jaar zogenaamd in gelukzaligheid niet zoveel betekend hadden. Vreemd hoe Hollywood-romantiek werkt!

Zoals eerder vermeld, had het paar andere mensen ontmoet voordat hun officiële breuk werd aangekondigd. Blijkbaar waren ze meer dan enthousiast om verder te gaan met elkaar.

Bovendien meldden bronnen dat Dylan O'Brien verder ging met zijn oude verliefdheid, actrice Chloe Grace Moretz.

Volgens DailyMail hadden de acteurs door de jaren heen altijd een "vriendschappelijke relatie" onderhouden, wat waarschijnlijk niet goed overkwam met Robertson. Nu O'Brien weer op de datingmarkt was, waren de twee meer dan bereid om hun nieuwe romance uit te proberen.

Net zoals zijn tijd met Robertson, Dylan en Chloe snel voorbij was, lijkt het erop dat Dylan nu nieuwe datinggeruchten veroorzaakt waarbij Sarah Ramos betrokken is. Hoewel fans er niet zo van overtuigd zijn dat hij een relatie heeft, hebben enkelen gezegd dat ze elkaar misschien zien nadat ze allebei een The Social Network hadden gemaakt dat samen op Instagram te zien was.

In de tussentijd zijn fans meer gefocust op Dylans meest recente ontmoeting met collega-acteur Logan Lerman, waardoor fans het duo opriepen om eindelijk samen in een film te spelen!

Hoewel zijn datingleven in de lucht blijft, is een ding dat dat niet doet, zijn carrière! Dylan blijft aan de top van zijn spel terwijl hij zijn twee aankomende projecten voorbereidt, Maximum Truth, Infinite en The Outfit, om er maar een paar te noemen!

Wat Britt betreft, de actrice merkte dat ze verbonden was met Riverdale-ster, KJ Apa, maar die relatie blijft niet meer bestaan!

Aanbevolen: