Taylor Swift schokte Ellen DeGeneres toen ze onthulde dat deze persoon het uitmaakte na een telefoontje van 25 seconden

Inhoudsopgave:

Taylor Swift schokte Ellen DeGeneres toen ze onthulde dat deze persoon het uitmaakte na een telefoontje van 25 seconden
Taylor Swift schokte Ellen DeGeneres toen ze onthulde dat deze persoon het uitmaakte na een telefoontje van 25 seconden
Anonim

Taylor Swift is niet bang om haar waarheid te spreken, die tot uiting komt in haar muziek en interviews. Heck, tijdens een radio-interview liep ze helemaal weg en gaf de telefoon aan haar publicist.

Naast Ellen DeGenerse in 2008 liep Swift er niet vandoor, maar in plaats daarvan was ze heel openhartig over haar breuk met toen-vriend Joe Jonas. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Ellen DeGenerse en Taylor Swift in de 'Ellen Show'?

Terugkijkend is Taylor Swift het ermee eens dat ze tijdens het specifieke moment op de ' Ellen Show ' een beetje te ver ging door haar toenmalige vriend Joe Jonas uit te roepen.

"Waarschijnlijk, als ik wil, zet Joe Jonas op je show", vertelde ze gastheer DeGeneres. “Dat was te veel. Ja, dat was te veel. Ik was 18. We lachen er nu om, maar dat was mondjesmaat … gewoon tienerdingen daar.”

Dingen volledig ontrafeld toen Ellen een foto van Swift toonde naast Jonas, dit zou leiden tot de controversiële onthulling.

Er is sindsdien veel tijd verstreken en Joe Jonas zou ook onthullen dat Swift zich verontschuldigde voor wat er was gebeurd.

"Het is iets waar ik me waarschijnlijk behoorlijk slecht over voelde toen ik jonger was", vertelde hij. "Uiteindelijk ben ik verder gegaan. Ik weet zeker dat Taylor verder is gegaan. Het voelt fijn We zijn allemaal vrienden. Het is allemaal goed. We waren zo jong."

Nou, hoewel het nu goed gaat, was het in 2008 een ander verhaal. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging, voor de ogen van miljoenen.

Taylor Swift ging in op details over haar breuk met Joe Jonas

Het ging helemaal mis toen Ellen Joe Jonas noemde. Swift onthulde niet alleen de breuk, maar ze ging ook de diepte in en besprak precies hoe ze uit elkaar gingen.

"Weet je wat, het is, als ik die persoon vind die bij me past, en hij zal geweldig zijn, en als ik naar die persoon kijk, zal ik me niet eens de jongen die het in 25 seconden met me uitmaakte via de telefoon toen ik 18 was, "vervolgde Swift. "Ik keek naar het oproeplogboek, het was ongeveer 27 seconden. Dat moet een record zijn!"

Ellen zelf keek compleet geschokt toe, en ze wist echt niet eens hoe ze moest reageren. Swift zou ook onthullen dat ze destijds in haar album Fearless over hun uiteenvallen kon zingen, met name tijdens het nummer Forever & Always.

Zoals je je kunt voorstellen, kreeg Jonas veel kritiek op Swift's woorden. Hij had echter zijn eigen kant van wat er was gebeurd.

"Voor degenen die hun bezorgdheid hebben geuit over het telefoontje van '27 seconden', ik heb gebeld om gevoelens met de andere persoon te bespreken", schreef hij destijds.“Die gevoelens werden duidelijk niet goed ontvangen. Ik heb het gesprek niet beëindigd. Iemand anders deed het. Telefoongesprekken kunnen maar zo lang duren als de persoon aan de andere kant van de lijn bereid is te praten.”

Het was een mooi moment waar fans meer dan tien jaar later nog steeds over praten.

Taylor Swift noemde het moment het meest rebelse uit haar carrière

In 2019 deed Swift het publiek terugdenken aan het moment en noemde het het meest rebelse moment uit haar carrière. Het interviewmoment heeft bijna 3 miljoen views.

Voor het grootste deel prezen fans Swift omdat ze de dingen echt hielden.

"Lol die hier is nadat Taylor heeft gesproken over het meest rebelse wat ze als tiener heeft gedaan."

"Taylor is een geweldig rolmodel voor meisjes. Je kunt haten, maar diep van binnen is ze een nuchtere lieve meid die verantwoordelijk en mooi is."

"Taylor: "Rij langs hun huizen" Mijn gedachten: want je zei voor altijd, nu rijd ik alleen langs je straat."

"Als ik dit nog een keer kijk en ik verander nooit van mening. Als je het uit gaat maken met iemand, heb dan tenminste de ballen om het face-to-face te doen."

Een waanzinnig moment op de 'Ellen Show' en een fans zullen het niet vergeten.

Aanbevolen: