Angelina Jolie en Salma Hayek gaan zich herenigen buiten het MCU

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie en Salma Hayek gaan zich herenigen buiten het MCU
Angelina Jolie en Salma Hayek gaan zich herenigen buiten het MCU
Anonim

Minder dan een jaar nadat Angelina Jolie en Salma Hayek hun Marvel Cinematic Universe (MCU) debuut samen maakten in de film Eternals, maken de twee A-listers zich op om samen te werken nog een keer op. Deze keer zal Jolie echter geen zwaard hanteren.

In plaats daarvan keert de Oscarwinnaar opnieuw terug naar de stoel van de regisseur met de aankomende film Without Blood. Het project is ook de eerste keer dat Jolie weer regisseert sinds haar scheiding van Brad Pitt (de laatste film die ze regisseerde, First They Killed My Father werd uitgebracht in hetzelfde jaar dat ze de scheiding aanvroeg).

Salma Hayek en Angelina Jolie werden close tijdens het werken aan Marvel's Eternals

Sinds ze samen in Eternals speelden, zijn Jolie en Hayek behoorlijk goede vrienden geworden. De co-sterren werden in het verleden zelfs samen gespot tussen de opnames door. Tegelijkertijd heeft Hayek ook gesproken over hoe ze tot het besef kwam dat ze "op zoveel manieren gelijkgestemden" waren.

“We voelden ons echt verbonden. Ze deelt mijn gevoel voor humor, dat had ik nooit gedacht. Ze lacht echt om mijn stomme grappen, en ze snapt ze ook, 'zei Hayek. "Dus het kan heel intens zijn, of heel grappig, of gewoon heel warm." De actrice noemde Jolie ook een fantastische moeder die nu haar "persoon voor advies is geworden omdat ze van kinderen houdt en haar relatie met haar kinderen mooi is, en haar kinderen geweldig."

Hayek deelde ook dat zij en Jolie een band hadden omdat ze moeders waren terwijl ze op de set waren. Er is het aspect van de moeder die goed is met de kinderen en de moeder die dan begrijpt dat moederschap een sekte is. Je weet dat we elkaar moeten helpen, we moeten met elkaar praten, 'legde ze uit.

“En toen was het een plezier om mee te werken, en we hebben een aantal van dezelfde interesses, en toen ontmoetten we elkaar op een moment in ons leven waar we slechts twee dingen wilden: zinvolheid, zoals relaties en vriendschappen die zijn betekenisvol … en vreugde. We willen gewoon vreugde."

Wat Jolie betreft, ze gelooft dat het de warmte van Hayek is die haar naar haar tegenspeler heeft getrokken. “Salma in deze film is de leider, en een genezer, en een moeder … Ik kon zien dat zodra ze de kamer binnenkwam, ze deze warmte met zich meedroeg en ze zorgt gewoon voor iedereen in de kamer, dat is wie ze is. En dat vraagt veel van je. Er is veel kracht voor nodig en er is zo'n zeer empathisch mens voor nodig', legde de Oscarwinnaar uit.

“Dus ik denk dat ze me ook zag en ik socialiseer niet veel, en ik kan een beetje zwaar zijn, niet anders dan mijn karakter. En ze heeft de warmte van: 'Het komt goed.' En er is een scène in de film, dat wil zeggen, dat zijn wij, en ik denk dat het ons heeft verbonden.'

Angelina Jolie is al begonnen met de productie van 'Without Blood'

De productie van Jolie's nieuwste film is aan de gang in Rome. Zowel Jolie als Hayek waren op de set gespot terwijl ze aan de film werkten. Tussen het filmen door werden de twee actrices ook gezien terwijl ze samen door Rome gingen, samen met Jolie's kinderen.

Jolie's nieuwste regieproject is gebaseerd op een roman geschreven door de bestverkopende Italiaanse schrijver Alessandro Baricco. In een verklaring prees de actrice het boek om zijn "unieke poëzie en emotie en manier van kijken naar oorlog, en de vragen die het stelt over waar we naar zoeken na trauma of verlies of onrecht." Naast Hayek schittert de film ook met Demián Bichir, die recentelijk de hoofdrol speelde in de sci-fi-actie Godzilla vs. Kong.

Jolie's Without Blood maakt deel uit van een driejarige overeenkomst die de actrice/filmmaker onlangs sloot met Fremantle. Volgens de overeenkomst zal ze ook naar verwachting een geavanceerde, krachtige en internationaal gerichte reeks speelfilms, documentaires en originele series produceren waarin ze zal produceren, regisseren en/of schitteren - op basis van elk afzonderlijk project.”

De deal omvat ook verschillende lokale taalprojecten die ook lokale schrijvers en regisseurs zouden ondersteunen. "Fremantle en Angelina delen de passie en ambitie om boeiende verhalen te vertellen van overal ter wereld, voor iedereen in de wereld", zegt Jennifer Mullin, de wereldwijde CEO van Freemantle, in een verklaring. "We omarmen en ondersteunen de creatieve onafhankelijkheid van onze partners en kijken ernaar uit om met Angelina samen te werken om krachtige en unieke verhalen naar een wereldwijd publiek te brengen." Binnenkort zullen er ook meer titels worden aangekondigd als onderdeel van deze overeenkomst.

Aan de andere kant heeft Jolie ook interesse getoond om meer Marvel-films te maken, dus er is een kans dat ze binnenkort een reünie op het scherm zal hebben met Hayek, die tekende voor meerdere Marvel-films. De veteraanactrice heeft zelfs al enkele ideeën voor haar personage. “Ik denk dat het leuk is om te bedenken waar ze door de jaren heen zijn geweest. We hebben materiaal voor duizenden jaren', legt Jolie uit. 'We kunnen haar overal mee naartoe nemen. Ik vind dat leuk en ik hou van het idee dat we ergens kunnen opduiken, misschien in andere Marvel-films."

Aanbevolen: