Twitter wordt gek als Angelina Jolie het 55e verjaardagsfeestje van Salma Hayek bijwoont

Twitter wordt gek als Angelina Jolie het 55e verjaardagsfeestje van Salma Hayek bijwoont
Twitter wordt gek als Angelina Jolie het 55e verjaardagsfeestje van Salma Hayek bijwoont
Anonim

Fans worden weggeblazen door de tijdloze looks van Salma Hayek. Na haar 55e verjaardag wordt de acteur geprezen op sociale media. De beroemde ster, Angelina Jolie, maakte een leuke verschijning bij de gelegenheid.

Hayek is vooral bekend van haar rollen in Dogma, Frida en Grown Up. De Mexicaans-Amerikaanse acteur staat bekend om haar opvallende looks en veelzijdige talent. De bekroonde acteur siert het scherm al meer dan drie decennia en verschijnt in zowel films als tv-shows.

Laatst vierde Hayek haar 55e verjaardag. Bij de gelegenheid plaatste ze een foto op Instagram terwijl ze een lichtblauw badpak wiegde en koesterde in het zonlicht. De acteur schreef: "Gefeliciteerd met mijn 55e verjaardag, ik kijk uit naar nieuwe avonturen", en eindigde haar bericht met een hashtag met de tekst "dankbaar".

Fans en leeftijdsgenoten stroomden onmiddellijk naar de post, stuurden hun beste wensen naar de ster en dorstten naar haar tijdloze uiterlijk. Acteur Lauren Ridloff merkte op: "Gefeliciteerd met je verjaardag, schoonheid." Moderedacteur Edward Enninful deelde ook enkele keuzewoorden. Hij schreef: "Gelukkige verjaardag getalenteerde, lieve, mooie Salma."

Twitter is het zeker eens met deze gevoelens, aangezien velen het sociale-mediaplatform gebruikten om Hayek te complimenteren. Een fan schreef: "Het is onmogelijk dat Salma Hayek 55 is."

De meest verrassende fans waren echter de onverwachte verschijning van Angelina Jolie op Hayeks verjaardagsviering. In een video van de viering is te zien hoe Jolie op speelse wijze Hayek's gezicht in een vanille-frosted verjaardagstaart slaat. Terwijl ze dit doet, zingt ze "mordida" samen met de groep.

Gushing over het met sterren bezaaide evenement, twitterde een fan: "Stel je voor dat je Salma Hayek en Angelina Jolie tegelijkertijd ontmoet."

Another schreef: "Ter viering van haar verjaardag vierden Salma Hayek, familie en vrienden het op een andere manier. Een van de mensen, waaronder actrice Angelina Jolie die grappen maakt met Salma terwijl ze de taart at. Hun interactie is alles."

Een derde schreef dat de interactie tussen de twee een vertoon van 'girl power' was.

Zoals bij velen bekend, zullen beide sterren hun Marvel-debuut maken in de aankomende film Eternals, die naar verwachting op 5 november in première gaat. Jolie speelt een krijger genaamd Thena en Hayek speelt Ajak, de leider van de Eternals bevolking.

Afgaande op de reactie van de fans op deze eenvoudige interactie, zullen velen versteld staan van de aankomende film. Gelukkige 55ste verjaardag aan de ster! Hopelijk kon Hayek genieten van de rest van haar verjaardagsfeestje nadat ze alle taart uit haar haar had gewassen.

Aanbevolen: