Hoeveel de cast van de Bradshaw Bunch eigenlijk verdient en of ze ooit seizoen drie zullen maken

Inhoudsopgave:

Hoeveel de cast van de Bradshaw Bunch eigenlijk verdient en of ze ooit seizoen drie zullen maken
Hoeveel de cast van de Bradshaw Bunch eigenlijk verdient en of ze ooit seizoen drie zullen maken
Anonim

Door de geschiedenis heen zijn er helaas veel te veel voorbeelden geweest van sterren die zich niet realiseerden dat ze niet meer beroemd waren, zelfs jaren nadat de massa niet meer om hen gaf. In de meeste van die gevallen verdwenen die voormalige sterren uiteindelijk uit het publieke oog, ondanks hun constante pogingen om op wat voor manier dan ook de aandacht te trekken.

In de jaren sinds 'reality'-tv een belangrijke factor werd in de entertainmentwereld, zijn sommige voormalige sterren waar niemand meer om gaf, erin geslaagd hun carrière opnieuw uit te vinden, althans tijdelijk. Dankzij het succes van 'reality'-shows met voormalige beroemdheden, waaronder The Surreal Life, dat binnenkort terugkeert, hebben veel bekende mensen hun eigen 'reality'-serie gekregen. Zo speelde NFL-legende Terry Bradshaw met zijn gezin in twee seizoenen van The Brashaw Bunch. Dankzij het succes van die show vragen veel fans zich af of The Bradshaw Bunch voor een derde seizoen zal terugkeren en hoeveel de sterren ervoor betaald krijgen.

Hoeveel krijgen de sterren van The Bradshaw Bunch betaald?

De afgelopen jaren zijn er zoveel 'reality'-shows in première gegaan dat het soms leek alsof er meer waren dan series met scripts. Met dat in gedachten kan het soms verrassend gemakkelijk zijn om te vergeten hoe belangrijk het is wanneer een grote beroemdheid ermee instemt om in een 'reality'-show te schitteren. Hoewel de carrière van Terry Bradshaw een aantal dieptepunten heeft gekend, waaronder de hoofdrol in verschrikkelijke films, is hij bijvoorbeeld een legitieme voetballegende van de hoogste orde.

Aangezien Terry Bradshaw populair, rijk en beroemd was lang voordat hij begon te spelen in The Bradshaw Bunch, is het heel duidelijk dat hij een zeer comfortabel leven had kunnen leiden zonder een 'reality'-ster te worden. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoeveel worden Terry en de andere leden van zijn familie betaald om te schitteren in The Bradshaw Bunch.

Helaas voor iedereen die precies wil weten hoeveel de cast van The Bradshaw Bunch voor de show wordt betaald, is die informatie op het moment van schrijven niet openbaar beschikbaar. De waarheid is dat, afgezien van enkele zeldzame uitzonderingen, niets is bevestigd over het bedrag dat E! beta alt de sterren van al zijn 'reality'-shows. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is om in te schatten hoeveel de sterren van The Bradshaw Bunch betaald krijgen.

Aangezien Terry Bradshaw een voetballegende is die naar verluidt miljoenen dollars per jaar verdient met zijn andere tv-optredens, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat hij zou schitteren in een 'reality'-show voor pinda's. Bovendien hebben de dochters van Terry volgens rapporten ook allemaal een extreem gezond vermogen, dus ze verdienen waarschijnlijk ook een behoorlijk bedrag. Aan de andere kant is The Bradshaw Bunch verre van de best beoordeelde 'reality'-show die er is. Als gevolg hiervan, als de Bradshaw's te veel werden betaald, E! duidelijk zou hebben geannuleerd The Bradshaw Bunch na het eerste seizoen.

Volgens een rapport van US Magazine over hoeveel geld 'reality'-sterren worden betaald, ontvangt de cast van Dancing with the Stars een eerste betaling van $ 125.000 voor de eerste twee weken. Daarna verdienen DWTS-castleden wekelijks $ 60.000, zolang ze blijven. In hetzelfde rapport staat dat Lisa Vanderpump $ 50.000 per aflevering verdient, waarbij haar minder bekende castleden de helft van dat bedrag krijgen. Op basis van datzelfde rapport verdient de gemiddelde Real Housewives-ster tienduizenden dollars per aflevering.

Gezien het feit dat Terry Bradshaw al een ster was voordat hij een 'reality'-ster werd, lijkt het redelijk om te concluderen dat hij tussen $ 50.000 en $ 100.000 per aflevering verdient. Als het gaat om de andere leden van Terry's familie, lijkt het waarschijnlijk dat ze de helft van zijn salaris binnenhalen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat die cijfers uitsluitend opgeleide gissingen zijn op basis van de bedragen die andere 'realiteitssterren' op een vergelijkbaar niveau naar verluidt maken.

Komt The Bradshaw Bunch terug voor seizoen 3?

Op het moment van schrijven hebben de mensen die verantwoordelijk zijn voor E! hebben nog geen officiële aankondigingen gedaan of fans al dan niet kunnen verwachten dat er een derde seizoen van The Bradshaw Bunch komt. Als gevolg hiervan zijn de meeste fans van de show volledig in het ongewisse gelaten over het lot van de show. Toen hij echter begin 2022 met Brian Jones van popculture.com sprak, maakte Terry Bradshaw het waarschijnlijke lot van The Bradshaw Bunch duidelijk.

"We zitten midden in de onderhandelingen, maar het probleem is nu, ze kwamen laat naar ons toe en mijn agenda is al vol. Ik kan niet filmen in februari, maart of april. Er is dus een probleem Je sleept je voeten, snooze je verliest, weet je. De kinderen willen het doen, maar ik weet het niet, zoals ik al zei, we zijn in onderhandeling, maar ik weet niet hoe het gaat werken. Ik ik zie het niet. Ik zie niet hoe het gaat werken voor een derde seizoen."

Het is natuurlijk nog steeds mogelijk dat The Brashaw Bunch terugkeert. De opmerkingen van Terry Bradshaw kunnen tenslotte een harde onderhandelingstactiek zijn en E! misschien bereid zijn te wachten tot zijn schema opruimt. Terry's opmerkingen maken echter één ding duidelijk: fans moeten helaas hun adem niet inhouden.

Aanbevolen: