5 Strand leest Weegschalen zullen houden van (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Strand leest Weegschalen zullen houden van (& 5 Ze zullen haten)
5 Strand leest Weegschalen zullen houden van (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

Weegschaal is een kardinaal luchtteken, wat betekent dat degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, flirterig, sociaal, diplomatiek en eerlijk zijn. Ze houden van alle mooie dingen, wat betekent dat ze ook dol zijn op het lezen van esthetisch ontroerend proza en vrolijke romans die gemakkelijk lezen.

Aan de andere kant lezen Weegschalen niet graag over onaangename gebeurtenissen of onaangename karakters. Zij zijn degenen die romans en bestsellers altijd verkiezen boven meer klassieke literaire kunstwerken. Op dezelfde manier zorgen psychologische thrillers ervoor dat ze zich gefrustreerd en ongemakkelijk voelen, omdat ze de donkere kant van de menselijke ziel niet willen verkennen.

10 Liefde: strand gelezen door Emily Henry

Afbeelding
Afbeelding

Onlangs gepubliceerd, heeft Beach Read meteen de hele wereld veroverd. Het gaat over twee schrijvers die niet meer van elkaar kunnen verschillen: January schrijft chick-lit, Augustus is een literaire reus. Beach Read is slim, grappig en inzichtelijk tegelijk. Emily Henry is opmerkelijk in het uitbeelden van de onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee hoofdrolspelers. Spoiler: Weegschalen zullen zeker een traantje wegpinken bij het lezen van deze fantastische roman.

9 Hate: The Devil Wears Prada Door Lauren Weisberger

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we allemaal verheugd waren over het zien van Meryl Streep als een monster van een baas in de verfilming van The Devil Wears Prada, heeft het boek talloze lezers teleurgesteld. De boekversie van Andrea is moeilijk te sympathiseren. Ze is een zeurderige en incompetente hypocriet die helemaal niet thuishoort in de modewereld. Weegschalen hebben alles te maken met schoonheid, dus ze zullen zeker geen roman waarderen over een meisje dat geen centimeter dankbaarheid lijkt te vinden voor het werken in de mode-industrie.

8 Love: The Alchemist Door Paulo Coelho

Afbeelding
Afbeelding

Alchemist, half roman en half zelfhulpboek, is een verhaal over een herder, Santiago, en zijn zoektocht naar een verborgen schat die ergens in Egypte begraven ligt. Onderweg ontmoet hij verschillende nieuwsgierige individuen en leert hij dat de schat die hij zoekt al die tijd in hem is geweest. Het werk van Paulo Coelho wordt soms bekritiseerd als te luchtig-feeachtig, maar aangezien Weegschaal een luchtteken is, zorgt Alchemist voor een geweldige zomerlezing van Weegschaal.

7 Hate: She's Come Undone door Wally Lamb

Afbeelding
Afbeelding

De hoofdpersoon van deze coming-of-age-roman is een zwaarlijvig tienermeisje uit een gebroken gezin zonder sociale vaardigheden. Terwijl haar leven verslechtert, krijgt ze eindelijk een zenuwinzinking nadat ze een relatie heeft gehad met een dode walvis op het strand. Ze probeert zelfmoord te plegen, gaat in therapie en overwint haar trauma.

Wally Lamb wist met deze niet al te slimme metafoor heel wat lezers te triggeren. Weegschalen kunnen zulke stereotiepe en ongevoelige associaties over het algemeen niet verdragen.

6 Liefde: de sleutel tot nog lang en gelukkig door Tif Marcelo

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel sommige borden misschien hun schouders ophalen bij populaire en luchtige verhalen, leven Weegschalen voor gemakkelijke strandlezingen. De sleutel tot nog lang en gelukkig is een aangrijpend verhaal over drie zussen die een bruiloftsplanningsbedrijf erven - de droombaan van een Weegschaal. Er is een heleboel familiedrama waar Libra absoluut van zal genieten. Dit luchtteken houdt tenslotte van drama, zolang het hen niet persoonlijk omvat.

5 Haat: Het meisje in de trein door Paula Hawkins

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen houden niet van donkere en rommelige verhalen zoals Het meisje in de trein. De hoofdpersoon is een deprimerend, nieuwsgierig karakter en de rest is niet beter. Boeken zonder sympathieke karakters zijn de ergste nachtmerrie van een Weegschaal. Hoewel psychologische thrillers misschien het favoriete genre van Schorpioen of Maagd zijn, mijden Weegschalen ze omdat ze zich niet graag ongemakkelijk voelen.

Degenen die geïnteresseerd zijn in de plot, moeten in plaats daarvan de filmversie bekijken: Emily Blunt in de hoofdrol.

4 Love: The Royal We door Heather Cocks en Jessica Morgan

Afbeelding
Afbeelding

Typische weegschalen zouden een perfect lid van de koninklijke familie zijn, omdat ze aangenaam en mooi zijn en geweldige sociale vaardigheden hebben. The Royal We van Heather Cocks en Jessica Morgan is een stuk vermakelijke fanfictie over prins William en Kate Middleton. Het is een luchtige lezing over het balanceren van het privéleven en de publieke persoonlijkheid. In liefde zijn Weegschalen plichtsgetrouw en zelfopofferend, dus de thema's van dit boek zullen zeker met hen resoneren.

3 Haat: op de weg door Jack Kerouac

Afbeelding
Afbeelding

De personages van Jack Kerouac in On the Road zullen Weegschalen waarschijnlijk niet bekoren. Sal en Dean zijn allebei zelfdestructief en hebben weinig respect voor de mensen (vooral vrouwen) om hen heen. Hoewel watertekens zulke rauwe, giftige mensen kunnen waarderen, zullen Weegschalen ze weerzinwekkend vinden.

On the Road mag dan als een Amerikaans meesterwerk worden beschouwd, Weegschalen zouden de laatste zijn om de giftige mannelijkheid van dit boek te verheerlijken.

2 Love: Pizza Girl door Jean Kyoung Frazier

Afbeelding
Afbeelding

Een verhaal over een 18-jarige zwangere tiener wiens vader net is overleden, Pizza Girl, is zowel hartverwarmend als buitengewoon ontroerend. De jongedame heeft geen richting in het leven en bezorgt pizza's voor de kost. Op een keer bezorgt ze een pizza bij Jenny Hauser, een vrouw waar ze al snel geobsedeerd door raakt.

De roman behandelt moeilijke onderwerpen zoals alcoholisme en ongewenste zwangerschap met onbeschaamde humor. Weegschalen zullen het zeker verfrissend en vertederend vinden.

1 Hate: The Party Upstairs door Lee Conell

Afbeelding
Afbeelding

Lee Conells debuutroman, The Party Upstairs, gaat over twee jeugdvrienden: de een woont in een penthouse in New York, de ander in de kelder. Het bespreekt klassenverschillen en het effect van rijkdom op het gedrag van een individu. Deze roman is een overzicht van de sociaal-economische realiteit van de middenklasse, afgewisseld met de privileges van de NYC-elite. Weegschalen zijn bedroefd door zulke ongelijkheden en hoewel ze het misschien op een lange winternacht lezen, zullen ze zeker niet genieten van het lezen van deze roman tijdens hun vakantie.

Aanbevolen: