Hoeveel is de cast van 'Celebrity Big Brother' seizoen 3 aan het maken?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de cast van 'Celebrity Big Brother' seizoen 3 aan het maken?
Hoeveel is de cast van 'Celebrity Big Brother' seizoen 3 aan het maken?
Anonim

Populaire realityshows hebben de kans om tientallen jaren mee te gaan, daarom is het een groot probleem om er een van de grond te krijgen. Deze langdurige shows zijn zeldzaam, maar zoals mensen bij Big Brother hebben gezien, kunnen ze in enorme inkomstenstromen veranderen.

De serie heeft deelnemers alles doorstaan en sommige deelnemers halen het einde niet eens. Dit is een belangrijke reden waarom fans jarenlang zijn blijven afstemmen.

Seizoen drie is onlangs begonnen en hoewel fans veel te zeggen hadden over de cast van seizoen drie, hebben ze afgestemd om het drama te zien ontvouwen. We weten dat reguliere deelnemers wat kleingeld krijgen, maar laten we eens kijken hoeveel de celebs verdienen aan de show.

'Celebrity Big Brother' is een geweldige kijk op een klassieke show

De jaren 2000 waren een cruciale tijd voor het tv-publiek, omdat er een golf van reality-tv-programma's was om te consumeren. Sommige shows verdwenen in een flits, maar er waren er ook die debuteerden en net zo relevant zijn gebleven als altijd. Een van die hitshows was Big Brother, dat is uitgegroeid tot een grote franchise.

Net als Survivor en American Idol heeft Big Brother zijn plaats op televisie behouden en is het een van de meest succesvolle realityshows in de geschiedenis.

De Big Brother-franchise heeft een aantal ups en downs doorstaan en heeft zelfs succes gehad met spin-offs. Het was slechts een kwestie van tijd voordat een Celebrity Big Brother in de mix werd gebracht, en het idee van een spin-off heeft zijn vruchten afgeworpen voor het netwerk.

Er zijn op dit moment twee succesvolle seizoenen van Celebrity Big Brother geweest en onlangs is een derde seizoen van start gegaan.

Seizoen 3 van 'Celebrity Big Brother' is pittig geweest

Dit laatste seizoen van Celebrity Big Brother was behoorlijk pittig en fans genieten van elke seconde. We hebben een aantal interessante strategieën gezien die door de sterren van de show worden gebruikt, en op dit moment is het ieders spel.

Een van de grootste nieuwtjes van dit seizoen was het vroege vertrek van Chris Kattan. Mensen waren stomverbaasd dat hij vrijwillig de show verliet, maar de acteur had zijn redenen.

"Het was erg leuk, maar het was moeilijk. Op een gegeven moment werd het gewoon moeilijk om niet met familie te praten. En voor mij werd het moeilijk om losgekoppeld te zijn van de buitenwereld. Ik niet' Ik dacht niet dat ik er zo klaar voor was [of] besefte hoe dat voelde als je 24/7 camera's bij je hebt, behalve wanneer je het bidet gaat gebruiken. Dat is het echt. Ik realiseerde me niet hoeveel ik mijn familie en vrienden en mijn dierbaren en vriendin, " onthulde de acteur.

Seizoen drie marcheert nog steeds naar de finish en fans kunnen niet wachten om te zien wie alles gaat winnen.

Slechts één persoon kan de show winnen, maar dat betekent niet dat anderen geen vergoeding krijgen voor hun tijd.

'Celebrity Big Brother'-deelnemers verdienen $ 100.000

Fans van de show weten al lang dat reguliere deelnemers betaald krijgen, dus het is logisch dat beroemdheden aanzienlijk meer verdienen dan hun gewone tegenhangers.

Er is gemeld dat reguliere deelnemers ongeveer $ 1.000 per week verdienen tijdens de show, en degenen met de werkelijke naamwaarde verdienen zes cijfers.

"Volgens TMZ kregen spelers van seizoen 2 elk $ 100.000 betaald alleen voor deelname aan de show. Huisgasten van seizoen 3 krijgen waarschijnlijk hetzelfde bedrag, ongeacht hoe ver ze in het spel komen. logisch, gezien de gewoonte van de franchise om een toelage te betalen aan huisgasten tijdens een standaard Big Brother-seizoen ", schrijft Distractify.

Aangezien ze er maar een paar weken zijn, is dit een solide salaris voor degenen die aan de show deelnemen. Natuurlijk, het is geen bizar salaris, maar kun je een snellere manier bedenken om aan de bank te komen?

Alsof hun basissalaris niet genoeg was, hebben de deelnemers aan de show een kans om meer geld mee naar huis te nemen.

Niet alleen zouden de huisgasten van beroemdheden $ 100.000 hebben betaald voor hun tijd, maar ze maken ook elk een kans op de hoofdprijs van $ 250.000. Er is ook een kans dat het prijzengeld voor seizoen 3 wordt verhoogd. Voor de eerste keer ooit in seizoen 23 van Big Brother is de prijs verhoogd van $ 500.000 naar $ 750.000,' volgens Distractify.

Fans wachten nog steeds om te zien wie de beste zal zijn van het laatste seizoen van Celebrity Big Brother, en ze kunnen er zeker van zijn dat deze sterren allemaal de tas veiligstellen.

Aanbevolen: