Elite' Seizoen 5: Wat de cast te zeggen had over het meest schandalige seizoen ooit

Inhoudsopgave:

Elite' Seizoen 5: Wat de cast te zeggen had over het meest schandalige seizoen ooit
Elite' Seizoen 5: Wat de cast te zeggen had over het meest schandalige seizoen ooit
Anonim

Sinds de release van het eerste seizoen in 2018, is het Spaanse tienerdrama Elite een enorm succes gebleken voor Netflix, waarbij veel kijkers gecharmeerd raakten van de serie en zijn personages. De show volgt een groep studenten van de prestigieuze privéschool Las Encinas terwijl ze hun volwassen worden door een reis van seks, mysterie en zelfs moord. Gedurende de vier jaar dat de serie op het scherm te zien was, werd de serie bekend om zijn glitter, glamour en vooral schandaal.

Met het vijfde seizoen dat in april 2022 werd uitgebracht, verheugden fans van de show zich toen ze hun favoriete personages terug verwelkomden met de toegevoegde bonus van een paar nieuwe gezichten die werden geïntroduceerd. Net als de seizoenen die eraan voorafgingen, keerde seizoen 5 met een knal terug en dompelde de personages, oud en nieuw, onder in wat misschien wel wordt beschouwd als de meest schandalige verhaallijn van de show tot nu toe. Dus wat hebben de getalenteerde acteurs achter de dramatische personages te zeggen over het nieuwe seizoen? Laten we eens kijken naar alles wat de Elite-cast te zeggen had over seizoen 5.

8 Dit is hoe deze nieuwe fan-favoriet werd uitgebracht voor 'Elite' seizoen 5

Seizoen 5 van het in Madrid gevestigde tienerdrama verwelkomde twee gloednieuwe personages in de schandalige wereld van Las Encinas. Tijdens de vroegste momenten van de eerste aflevering van seizoen 5 maakten fans kennis met het personage Isadora. Gespeeld door de Argentijnse actrice en Soy Luna-ster Valentina Zenere, is Isadora een Ibiza-icoon met een bijenkoningin. Op een veel zachtere maar even schandalige toon hebben we de Braziliaanse nieuwkomer André Lamoglia. De 24-jarige acteur's vertolking van de soort en seksueel verwarde Ivan werd al snel een favoriet bij de fans na de release van het vijfde seizoen.

Tijdens een interview met LOS40 vertelde Lamoglia hoe hij werd gecast in het iconische Netflix-drama. De acteur verklaarde dat hij een fan was van de serie, lang voordat hij zelfs maar auditie deed voor de rol. Lamoglia ging toen verder met te vertellen hoe een vriend met wie hij eerder een project had gefilmd, degene was geweest die hem sms'te over de opening van de show.

7 Eén castlid van 'Elite' seizoen 5 leed aan gezondheidsproblemen tijdens het filmen

Sinds de release in 2018 staat Elite alom bekend om zijn stomende scènes. De gespannen sequenties die vaak gepaard gaan met geweld en actie, zijn echter ook hoofdbestanddelen van de serie. Tijdens seizoen 5 werden deze gespannen scènes op een aantoonbaar meer schokkende manier onderzocht, wat natuurlijk betekende dat de acteurs die ze filmden een uitzonderlijke werkethiek naar de opnames moesten brengen. Tijdens een persbijeenkomst met Fotograma benadrukte Claudia Salas, die Rebeka in de show portretteert, hoe een specifieke fysieke sequentie bijzonder belastend was voor haar om te filmen vanwege een aantal gezondheidsproblemen waarmee ze worstelde tijdens de seizoen 5 shoot.

6 Dit is hoe de cast van 'Elite' seizoen 5 zich voelt over het filmen van de stomende scènes van de show

Zoals hierboven vermeld, is een van de belangrijkste kenmerken van het tienerdrama de uitbeelding van stomende intieme momenten tussen de personages. Tijdens het Fotograma-interview werd de cast van seizoen 5 gevraagd hoe ze zich voelden over de ranzige momenten van de serie en in het bijzonder hoe het was voor hen om die scènes te filmen. Al met al vermeldde de cast hoe veilig en onaangedaan ze waren.

Nieuwkomer Lamoglia verklaarde zelfs: "Ik maakte me veel meer zorgen voordat ik ze [de scènes] filmde dan toen we aan het fotograferen waren. Als je er in het moment bent met alle steun van het productieteam, maken ze alles heel gemakkelijk en eenvoudig. Ik zou zeggen dat het meer gecompliceerde deel wacht tussen de opnames in een string."

5 Zo voelde de cast van seizoen 5 van 'Elite' over de nieuwe leden

Het v alt niet te ontkennen dat de nieuwe personages van Isadora en Ivan zeker een impact hebben gehad op de show en zijn toegewijde kijkers. De fans waren echter niet de enigen die Zenere en Lamoglia met open armen ontvingen. Tijdens een interview met SensaCine werd aan bepaalde leden van de reeds bestaande cast gevraagd hoe ze de nieuwkomers van de show hadden ervaren en hoe ze hen hadden verwelkomd in de Elite-familie. Georgina Amorós, die Cayetana Grajera in de show portretteert, was de eerste die reageerde en verklaarde dat Zenere en Lamoglia "geweldig" waren en dat ze allebei "de meest professionele en genereuze acteurs" waren om mee samen te werken.

4 Dit is hoe het filmen van de feestscènes de cast beïnvloedde

Een ander belangrijk onderdeel van Elite zijn de extravagante en kleurrijke feestscènes die zich herhaaldelijk in het leven van de personages lijken voor te doen. Later, in het SensaCine-interview, werd de cast gevraagd of die scènes moeilijker te filmen waren dan de seksscènes van de show. Zowel Salas als het originele castlid, Omar Ayuso, benadrukten dat tijdens seizoen 5 de feestscènes zwaarder waren om te filmen. De acteurs schreven dit toe aan de COVID-angst die ze zouden voelen bij het filmen van zulke drukke scènes.

3 Dit is wie de cast terug zou willen halen uit de vorige seizoenen van 'Elite'

Door de jaren heen heeft elk nieuw seizoen van Elite castleden zien komen en gaan terwijl de verhaallijn zich ontwikkelde en bleef groeien. Tijdens het SensaCine-interview werd een paar van de huidige castleden gevraagd welke personages ze terug zouden halen uit de vorige seizoenen als ze de kans hadden. De cast antwoordde met een eclectische mix waarbij sommigen María Pedraza's Marina als een geest zeiden, terwijl anderen de voorkeur leken te geven aan de broers en zussen Valerio en Lu op het scherm, gespeeld door Jorge López en Danna Paola.

2 Dit is hoe bepaalde castleden het gevoel hebben dat hun personages zijn veranderd in 'Elite' seizoen 5

Met veel van de cast die sinds de eerdere seizoenen deel uitmaakten van de show, is het onvermijdelijk dat hun personages een verandering hebben gezien in hoe ze waren tijdens hun vroege dagen in de show. Tijdens een andere LOS40-persbijeenkomst benadrukte Salas hoe de personages tijdens het vijfde seizoen waren gegroeid als gevolg van de schokkende gebeurtenissen.

De 27-jarige actrice verklaarde: "Ik denk dat de personages een beetje lijken op verloren kinderen in Neverland, ze hebben niet echt een volwassen figuur, en dus spelen ze een beetje volwassen zijn. Vanwege de gebeurtenissen in seizoen 5, stoppen ze met spelen als volwassenen en worden ze daadwerkelijk en dat is heel interessant."

1 Dit is hoe het uitbeelden van zijn karakter dit 'Elite' seizoen 5 castlid veranderde

Zoals het geval is met veel acteurs, hebben bepaalde rollen en personages invloed op de persoon die ze speelt. De 23-jarige Manu Ríos lijkt dit te hebben ervaren door zijn karakter van Patrick in Elite, vooral tijdens het vijfde seizoen van de show. Tijdens een interview met WMagazine benadrukte de acteur hoe Patrick in Elite hem had veranderd en hoe hij zich in bepaalde situaties moest gedragen.

Ríos zei: "Ik bedoel, het is niet alsof ik geen zorgeloos type persoon ben, maar als ik iets van hem [Patrick] heb geleerd, is het om in bepaalde situaties op een andere manier te handelen, want hij is echt impulsief en geen goed rolmodel.”

Aanbevolen: