Hoe de cast van Gilmore Girls nu hun geld verdient

Inhoudsopgave:

Hoe de cast van Gilmore Girls nu hun geld verdient
Hoe de cast van Gilmore Girls nu hun geld verdient
Anonim

Gilmore Girls is een van de meest iconische televisieprogramma's uit de vroege jaren 2000. De show liep 7 seizoenen, van 2000 tot 2007, en maakte de overgang door toen de WB veranderde in de CW. Alle seizoenen kunnen worden gestreamd op Netflix, inclusief de 2016 4-episode special die een jaar in het leven van de Gilmore Girls-personages 10 jaar na het einde van de show beschrijft.

De tv-show deed wonderen voor de carrières van zijn sterren. Het heeft de acteercarrière van Alexis Bledel echt een kickstart gegeven en de roem van Melissa McCarthy voortgezet. Het is 15 jaar geleden sinds het eerste einde van de show en de acteurs hebben het erg druk gehad sinds het einde ervan. Dit is wat de cast van Gilmore Girls heeft gedaan en hoe ze nu hun geld verdienen.

8 Yanic Truesdale In Gods favoriete idioot

Yanic Truesdale speelde Michel Gerard in Gilmore Girls, de conciërge van de Independece Inn en later de Dragonfly Inn. Hij werkt samen met Lorelai en Sookie en heeft altijd iets sarcastisch te zeggen over hun zakelijke ondernemingen. Het personage van Truesdale nam deel aan de special van 2016, Gilmore Girls: A Year in the Life.

Sinds het einde van de show is Truesdale druk bezig geweest met zijn acteercarrière. Hij was onlangs te zien in de tv-show The Wedding Planners van 2020 en speelt nu Chamuel in de show God's Favorite Idiot.

7 Keiko Agena sterren op Netflix en Better Call Saul

Keiko Agena's carrière, hoewel ze vóór Gilmore Girls in Hollywood had gewerkt, begon na haar rol als Lane Kim. Ze heeft in de loop der jaren veel kleine rollen gehad, met gastrollen in shows als Shameless en Scandal. In 2017 speelde Agena Pam Bradley voor Netflix's 13 Reasons Why, wat een enorm succes was voor de streamingdienst. Agena speelde ook in Prodigal Son als Dr. Edrisa Tanaka.

Onlangs was Agena te zien in de populaire tv-show Better Call Saul. De show is een prequel op Breaking Bad met in de hoofdrol Bob Odenkirk. Agena speelt Viola Goto in de show.

6 Dit zijn wij van Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia is een van de grootste sterren op televisie geworden. Sinds zijn rol als Jess Mariano, een van Rory's vriendjes op Gilmore Girls, speelde Ventimiglia in de shows The Bedford Diaries, Heroes, The Whispers.

Nog indrukwekkender is zijn hoofdrol in This Is Us, waarin Ventimiglia Jack Pearson speelt, de vader van de drie drieling. De tv-show is zeer succesvol geweest en is een van de grootste tv-shows geweest tijdens de looptijd van 6 seizoenen. Het heeft lovende kritieken en vele prijzen ontvangen. De show heeft eerder dit jaar zijn laatste seizoen uitgezonden.

5 Jared Padalecki als Walker Texas Ranger

Jared Padalecki is een andere acteur die een vriendje van Rory speelt in Gilmore Girls. Padalecki speelde haar eerste vriendje, Dean. Na zijn run op Gilmore Girls, werd Padalecki geselecteerd om de hoofdrol te spelen, Sam Winchester, in de populaire CW-show Supernatural. De show liep maar liefst 15 seizoenen en eindigde in 2020.

Nu kan Padalecki worden gezien als de hoofdrolspeler van CW's Walker, een reboot van Chuck Norris' Walker Texas Ranger. De show was een succes voor het netwerk en kreeg een prequel-show, Walker: Independence, die dit najaar wordt uitgezonden.

4 Melissa McCarthy is een filmster

Melissa McCarthy is een komisch meesterbrein. Na haar rol als Sookie op Gilmore Girls, speelden zij en Billy Gardell in de sitcom Mike en Molly. McCarthy is heen en weer gestuit tussen het grote scherm en het kleine scherm. Ze speelde in films als Superintelligence, Life of the Party en de vrouwelijke reboot Ghostbusters. In Thor: Love and Thunder, dat net in de bioscoop verscheen, had McCarthy een korte cameo.

McCarthy speelde onlangs ook in God's Favorite Idiot, waarin ze voormalig castmate Yanic Truesdale opnam. Ze zal ook te zien zijn in de aankomende film The Little Mermaid.

3 Scott Patterson maakt koffie

Een weinig bekend feit over Scott Patterson is dat hij een professionele atleet was. Hij was een professionele werper in de minor leagues van 1980 tot 1986. Hij speelde Luke Danes in Gilmore Girls, Lorelai's liefdesbelang. Sinds deze rol is Patterson zeer selectief geweest met zijn acteerwerk. Zijn meest opvallende rol sinds Gilmore Girls was zijn hoofdrol als Michael Buchanan in NBC's The Event.

Patterson heeft nu zijn eigen bedrijf! In 2017 richtte hij Scotty P's Big Mug Coffee op. Ze verkopen verschillende melanges van koffiedik en ondersteunen Patterson's Gilmore Girls-podcast, 'I am All In.'

2 Lauren Graham schreef een boek

Lauren Graham heeft een aantal grote rollen gehad sinds haar dagen als Lorelai Gilmore op Gilmore Girls. Van 2010 tot 2015 speelde Graham in Parenthood als Sarah Braverman. De show was zeer succesvol en kreeg lovende kritieken. Ze speelt ook Joan op Zoey's Extraordinary Playlist, een muzikale show waarin kijkers Graham soms kunnen zien pronken met haar zang. Nu speelt Graham een ouderrol in Disney's The Mighty Ducks: Game Changers. Ze speelt Alex Morrow, de moeder van de hoofdrolspeler.

Haar boek Have I Told You This Al zal op 15 november 2022 in de schappen liggen. Ze heeft eerder drie andere boeken geschreven. Fans zijn enthousiast om haar openhartige essays over haar leven in de entertainmentindustrie te lezen.

1 Alexis Bledel in het verhaal van de dienstmaagd

Alexis Bledel speelde de hoofdrol van Gilmore Girls, Rory Gilmore. Net als haar voormalige castmates, heeft ze het druk gehad in de entertainmentindustrie. Ze heeft veel rollen op het grote scherm gehad, waaronder films als Post Grad en The Kate Logan Affair. Bledel was kort te zien in de tv-show Mad Men voor 3 afleveringen als Beth Dawes. Er is ook aangekondigd dat ze zal deelnemen aan de derde film van de Sisterhood of the Traveling Pants.

Haar grootste rol is haar personage Emily Malek in The Handmaid's Tale. Ze is in 20 afleveringen van de Hulu-show geweest, maar ze zal niet het 5e seizoen van de show zijn. Het drama kreeg lovende kritieken en ontving vele Emmy Awards. Bledel werd genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor haar werk aan de show en ontving een Primetime Creative Arts Emmy Award.

Aanbevolen: