Hoeveel geld verdient de cast van 'Friends' vandaag nog?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld verdient de cast van 'Friends' vandaag nog?
Hoeveel geld verdient de cast van 'Friends' vandaag nog?
Anonim

Friends is het perfecte voorbeeld van een show die alle kleine details goed deed op weg naar de top. De serie nam zijn beats van Living Single, maar timing is alles, en de show werd in een mum van tijd een kracht op tv.

De cast van de show bracht elke week geweldige scripts tot leven, en hun gezamenlijke optreden maakte de show tot een hit.

De reünie onthulde veel, maar het raakte niet aan het salaris van de cast. Dus laten we een licht werpen op hoeveel de cast nog steeds verdient van de show.

Hoeveel verdient de cast van 'Friends' nog?

TV-fans werden in de jaren negentig getrakteerd op enkele van de allerbeste shows aller tijden. Dankzij de hoeveelheid geweldige aanbiedingen in de ether, was het niet gemakkelijk voor een show om los te komen van het peloton. In 1994 maakte Friends zijn debuut en het kostte geen tijd om de meeste andere shows in zijn achteruitkijkspiegel achter te laten.

Met een getalenteerde cast van jongere artiesten die perfect waren voor hun rol, hadden Friends alles in huis. Het is een geweldig voorbeeld van een show die op het juiste moment op de juiste plaats is, en in een oogwenk was het een krachtpatser waar miljoenen mensen elke week op afstemden.

Terwijl het in de lucht was, kon Friends zich inbedden in de popcultuur, en het heeft zijn plaats daar al tientallen jaren behouden. De show blijft net zo populair en geliefd als altijd, en het slaagt er nog steeds in om legioenen nieuwe fans aan te trekken die hem voor de allereerste keer bekijken.

Mensen willen nog steeds meer weten over de show, met name hoeveel geld de cast verdiende tijdens de bloei van de show.

De cast van 'Friends' verdiende een fortuin in zijn 10-jarige run

Een van de beste aspecten van een succesvolle tv-show is dat alle hoofdrolspelers een overvloed aan geld gaan verdienen. In wat absoluut geen verrassing zou moeten zijn voor fans die er zijn, kon de cast van de show miljoenen dollars verdienen terwijl de serie nog in de lucht was.

Hoewel ze niet begonnen met het verdienen van een enorme hoeveelheid geld, terwijl de show steeds populairder werd, bleven hun salarissen stijgen. Uiteindelijk bereikte het een recordhoogte voor de hoofdrolspelers in de show.

"De laatste twee seizoenen van Friends zorgden ervoor dat de cast-contracten nog hoger werden, waardoor Aniston, Cox en Kudrow de best betaalde actrices waren op het moment van ondertekening. Voor seizoen 9 en 10 stemde de cast in met een $ 1 miljoen -per-afleveringsdeal. Alleen al aan het einde van seizoen 10 verdiende de cast in totaal $ 22 miljoen ", schrijft ScreenRant.

De cast van de show was in staat om miljoenen te verdienen tijdens hun tijd samen, en zoals veel fans weten, worden acteurs nog steeds betaald dankzij syndicatie. Wat mensen misschien niet weten, is dat de cast van Friends tot op de dag van vandaag miljoenen verdient.

The Main 6 op 'Friends' verdienen nog steeds miljoenen

Dus, hoeveel geld verdient de cast van Friends nog aan de show? Nou, dankzij een leuk detail in hun contacten van jaren geleden, ha alt de cast nog steeds miljoenen binnen per jaar, en dat zullen ze blijven doen zolang de show populair blijft.

"Nou, door de magie van syndicatie-inkomsten ha alt Friends elk jaar maar liefst $ 1 miljard binnen voor Warner Bros. Dit is echter de kicker: dat verta alt zich in een jaarlijks salaris van ongeveer $ 20 miljoen voor Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, die elk 2% van dat syndicaatsinkomen verdienen. $ 20 miljoen. Elk jaar. Voor niets doen ", meldt USA Today.

Dit is een waanzinnig bedrag, en we moeten niet vergeten dat het alleen mogelijk is vanwege de contracten die de cast heeft ondertekend. Voor die contracten onderhandelden ze een deel van de winst, en dat deden ze terwijl ze ook een enorm salaris binnenhaalden. Andere acteurs van hitshows hebben geprobeerd soortgelijke contracten af te sluiten, maar ze waren niet succesvol, waardoor de cast van Friends een zeldzame uitzondering was.

Vanwege het geld dat ze elk jaar blijven binnenhalen, hoeft de cast van Friends echt niet meer te werken. Desondanks hebben ze door de jaren heen geprobeerd bezig te blijven.

Het is behoorlijk opmerkelijk om te zien wat de cast kon bereiken met hun salarissen, en je kunt maar beter geloven dat acteurs al jaren proberen in hun voetsporen te treden.

Aanbevolen: