Dit is hoe Paige DeSorbo van Summer House echt geld verdient

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Paige DeSorbo van Summer House echt geld verdient
Dit is hoe Paige DeSorbo van Summer House echt geld verdient
Anonim

Ongetwijfeld het belangrijkste televisienetwerk ter wereld voor 'reality'-sterrenjunkies, Bravo zendt verschillende van de meest spraakmakende series van vandaag uit die over echte mensen gaan. Bravo is bijvoorbeeld de thuisbasis van de Real Housewives-franchise, Top Chef, Project Runway, Vanderpump Rules en Southern Charm. Hoewel Summer House zeker niet Bravo's populairste serie is, heeft het veel succes gehad. Summer House is zelfs zo populair dat er een mashup-serie met Southern Charm in de maak is.

Natuurlijk, net als elke andere 'reality'-show, is een van de sleutels tot het succes van Summer House het feit dat veel fans om de cast van de serie geven. Hoewel Paige DeSorbo zich bijvoorbeeld pas bij de cast van Summer House voegde na het tweede seizoen van de show, is ze sindsdien een belangrijk onderdeel van de show geworden. Als gevolg hiervan waren veel mensen blij om te ontdekken dat DeSorbo een van de castleden van Summer House is die terugkeert voor het zesde seizoen van de show. Naast dat ze blij zijn DeSorbo terug te zien keren, willen veel van haar fans meer over haar weten, inclusief wat ze doet voor de kost.

Wat doet Paige DeSorbo voor de kost?

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis van de entertainmentindustrie verdienden beroemdheden hun brood met slechts één ding, of dat nu acteren was, muziek spelen of iets anders. Tegenwoordig lijken de meeste entertainers echter hun zakelijke belangen te hebben gediversifieerd. Beroemde acteurs als Jessica Alba en Ashton Kutcher zijn bijvoorbeeld allebei zeer succesvolle ondernemers geworden.

Nu het jaren geleden is dat Paige DeSorbo zich bij de cast van Summer House voegde na het tweede seizoen van de show, lijkt het heel duidelijk dat ze een aardige cent heeft verdiend door een 'reality'-ster te zijn. Immers, ook al genieten de meeste 'reality'-sterren roem, het lijkt buitengewoon onwaarschijnlijk dat DeSorbo de wereld zou binnenlaten in haar persoonlijke leven als het niet financieel lonend voor haar was. Nadat er bijvoorbeeld veel was gepraat over Craig Conover die haar bedroog, zou DeSorbo het waarschijnlijk niet hebben verdragen om het onderwerp van dergelijke roddels te zijn als ze niet financieel werd beloond.

Paige DeSorbo is niet alleen een 'reality'-ster, maar heeft ook een dagtaak. Volgens Life and Style Magazine heeft DeSorbo zelfs meerdere dagbanen. Gezien het feit dat DeSorbo's 'reality'-tv-programma haar in de schijnwerpers zet, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat haar dagelijkse banen meer voetgangers zouden zijn, maar het bleek dat dat niet verder van de waarheid was.

Volgens Life and Style Magazine wordt Paige DeSorbo vermeld als de "'Executive Assistant to the Vice President of Unscripted TV' bij ABC Television Lincoln Square Production op haar LinkedIn-profiel". Bovendien is DeSorbo "een modeschrijver geworden voor het in New York gevestigde media- en entertainmentmerk Betches Media". Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, brak DeSorbo in 2022 een nieuwe weg in haar carrière toen ze een kledingcollectie uitbracht in samenwerking met Amazon.

Wat de castmates van Paige DeSorbo voor de kost doen

Zoals iedereen die een aflevering van de show heeft gezien, waarschijnlijk niet verrast zal zijn om te horen, bestaat de cast van Summer House uit verschillende mensen die naar verluidt een nettowaarde van $ 1 miljoen of meer hebben. Zoals het geval is met Paige DeSorbo, hebben de andere sterren van Summer House een aanzienlijk deel van hun fortuin te danken aan het zijn van 'reality'-sterren, maar ze hebben ook dagbanen.

Iedereen die Ciara Miller van Summer House op Instagram volgt, weet waarschijnlijk al dat ze een parttime modellencarrière heeft gelanceerd sinds ze zoveel indrukwekkende snapshots uploadt. Dat is echter niet het meest indrukwekkende aan Miller. Miller is tenslotte een IC-verpleegkundige die aan het begin van de COVID-19-pandemie mensen op de IC hielp. Sindsdien is Miller overgestapt naar een rol als hulp bij de thuiszorg, een andere baan waarmee ze mensen in nood kan helpen.

Aangezien 'reality'-shows zoals Summer House allemaal over drama gaan, helpt het als sterren weten hoe ze dingen moeten draaien. Gelukkig voor Lindsay Hubbard, is ze een meester in spin, aangezien ze een public relations-specialist is die eigenaar is van een bedrijf genaamd Hubb House PR. Evenzo werkt Amanda Batula om het alcoholische drankenbedrijf Loverboy te helpen er op zijn best uit te zien, omdat ze voor hen werkt in 'creatief en branding'. Dan is er Kyle Cooke, de oprichter van Loverboy, en Carl Radke, die de VP van verkoop voor hetzelfde bedrijf is, evenals een filmproducent.

Verschillende andere sterren van Summer House hebben interessante dagbanen. Luke Gulbranson is bijvoorbeeld acteur en filmproducent, Hannah Berner is cabaretier en podcastpresentator en Jules Daoud is specialist op het gebied van sociale media. Daarnaast is Danielle Olivera een productmanager die werkt in financiën en technologie, is Stephen McGee een freelance directeur van speciale evenementen en heeft Jordan Verroi de app CapGenius opgericht.

Aanbevolen: