Heeft Ivanka Trump ooit het Playboy Mansion bezocht?

Inhoudsopgave:

Heeft Ivanka Trump ooit het Playboy Mansion bezocht?
Heeft Ivanka Trump ooit het Playboy Mansion bezocht?
Anonim

Een voormalig Playboy-model heeft beweerd dat ze een illegale affaire had met voormalig president Donald Trump. Karen McDougal poseerde in een handomdraai voor een foto met Trump, zijn dochter Ivanka en vrouw Melania genomen in de Playboy Mansion in 2006.

Karen McDougal beweerde dat Donald Trump haar probeerde te betalen na hun date

Karen McDougal beweerde dat ze tussen 2006 en 2007 tien maanden lang een affaire had met Donald Trump.

Het Playboy of the Year '98-model beweert Trump voor het eerst te hebben ontmoet in de Playboy Mansion tijdens het filmen voor de Celebrity Apprentice. Ze gaf toe dat ze hem een "aardig uitziende" en charismatische man vond.

Naarmate de nacht vorderde, beweerde McDougal dat zij en Trump begonnen te flirten. Ze beweert dat al snel duidelijk werd dat de toen 60-jarige in haar geïnteresseerd was. McDougal was 35. "Ik moest er een beetje om glimlachen, ik vond het schattig en grappig", zei ze. "Hij is briljant en ik hou van slimme geesten." Op de vraag of de Republikeinse kandidaat ooit had gezegd dat hij van haar hield, zei McDougal tegen CNN: "De hele tijd. Hij vertelde me altijd dat hij van me hield."

De 51-jarige vertelde aan CNN dat ze haar eerste ontmoeting had met de zakenman in een Beverly Hills Hotel. Na naar verluidt nummers te hebben uitgewisseld in de Playboy Mansion, zegt McDougal dat ze regelmatig met elkaar hebben gepraat. Voor hun eerste date beweert McDougal dat ze met Trump ging eten in het Beverly Hills Hotel. Na daar te hebben gegeten en 'intiem' te zijn geworden, zegt McDougal dat ze geschokt was toen hij haar wat geld aanbood.

"Ik wist eigenlijk niet hoe ik dat moest opvatten. De blik op mijn gezicht moet zo verdrietig zijn geweest. Ik keek hem aan en zei: 'Dat ben ik niet. Ik ben niet zo'n meisje.' En hij zei 'Oh' en hij zei: 'Je bent echt speciaal.' En ik had zoiets van 'Bedankt.'' Toen de lijfwacht van de heer Trump haar naar huis reed, begon juffrouw McDougal te huilen: 'Ik was echt verdrietig. Het deed me echt pijn. Maar ik ging terug."

Karen McDougal beweert dat Donald Trump haar regelmatig vergeleek met zijn dochter Ivanka

In het interview beweerden McDougal dat Trump haar soms complimenteerde met vergelijkingen met zijn dochter Ivanka. Hij zei: "Ik was mooi zoals zij en, weet je, 'je bent een slimme meid' en er was niet veel te vergelijken, maar er was wat, ja. Ik heb veel over haar gehoord."

Ten tijde van hun vermeende affaire was Donald Trump iets meer dan een jaar getrouwd met Melania. De voormalige first lady was drie maanden eerder bevallen van hun zoon Barron. McDougal verontschuldigde zich tijdens het interview.

"De enige spijt die ik heb van de relatie is het feit dat hij getrouwd was", zei McDougal toen hem werd gevraagd om de "affaire" uit te leggen aan Melania Trump. "Wat kun je zeggen, behalve dat het me spijt. Ik zou het doen Ik wil niet dat het mij aandoet. Het spijt me."

Ivanka Trump werd gefotografeerd op een Playboy Mansion-feest

McDougal stond erop dat Trump zich heel anders tegen haar gedroeg dan de meer dan levensgrote man die mensen op tv zagen.

Ze zei dat ze een man zag die "heel lief, heel respectvol, heel liefdevol, heel aardig en zorgzaam" was. De voormalige kleuterleidster beweert dat ze elkaar minstens vijf keer per maand zagen, soms veel meer, en "vele tientallen keren" geslachtsgemeenschap hadden en "nooit bescherming gebruikten".

McDougal, die zegt dat ze op Trump heeft gestemd, werd niet betaald door CNN voor haar interview en stond erop dat ze gewoon "mijn waarheid wilde delen" omdat alle anderen erover spraken. De regering-Trump ontkende krachtig de beweringen van mevrouw McDougal. Maar McDougal houdt vol dat ze de affaire met Trump beëindigde nadat ze was opgegeten door schuldgevoelens over zijn burgerlijke staat.

In een interview over het Law&Crime Network-programma Brian Ross Investigates, zegt McDougal: "Ik wist dat het verkeerd was, het was een zonde in Gods ogen, en ja, ik heb berouw."

McDougal werd ook gevraagd of ze denkt dat Trump ook om Gods vergeving zal vragen, het model dat eerder met Hollywood-ster Bruce Willis uitging, zei: Ik kan niet zeggen wat hij wel en niet heeft gedaan met zijn vrouw en zijn familie, maar ik betwijfel het.”

Wat Ivanka betreft, ze is inderdaad samen met Donald Trump gesnapt op een exclusief Playboy Mansion-feest. Die levenservaring zal ze zeker niet delen.

Aanbevolen: