Dit is waarom Donald Trump Jr. een hekel had aan een bezoek aan het Playboy Mansion

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Donald Trump Jr. een hekel had aan een bezoek aan het Playboy Mansion
Dit is waarom Donald Trump Jr. een hekel had aan een bezoek aan het Playboy Mansion
Anonim

Het komt niet elke dag voor dat iemand wordt uitgenodigd in het beroemde Playboy-herenhuis, dus de samenleving kan verwachten dat degenen die dat wel doen, van hun tijd genieten, omringd door mooie dames en ontspannen op het vorstelijke terrein van Hugh Hefner. Maar voor Donald Trump Jr was dit niet zijn idee van een fantasie. Sterker nog, hij verwierp de ervaring en ging zelfs zo ver dat hij het omschreef als 'de hel'.

De zoon van ex-president Donald Trump bewees dat de appel niet ver van de boom v alt toen hij het beroemde landhuis in 2007 bezocht, aangezien de originele Trump nogal een reputatie heeft om te genieten van vrouwelijk gezelschap. Echter, in plaats van zich te koesteren in de ervaring, klaagde Donald Trump Jr de avond in een interview voor The Adam Carolla Show vanuit het landhuis zelf.

De multimiljonair wijt zijn ongemak in het landhuis aan zijn toen zwangere vrouw Vanessa Trump, maar nu het paar is gescheiden, zou hij het waarschijnlijk niet erg vinden om overladen te worden met aandacht door hete schoonheden.

Wie is Donald Trump Jr?

Donald Trump Jr wordt beschreven als een politiek activist, zakenman, voormalig tv-presentator en zelfs auteur, maar de meeste mensen kennen hem als de oudste van de Trump-kinderen. Hij treedt momenteel op als executive vice-president bij The Trump Organization, in de voetsporen van zijn vader.

Hij is ook een vader van vijf kinderen, van wie hij er één Donald Trump III heeft genoemd, waardoor de familienaam generaties lang standhoudt.

Donald Trump Jr heeft onlangs misschien de krantenkoppen gehaald voor het verkopen van 'Alec Baldwin Kills People'-T-shirts, nadat de acteur regelmatig zijn vader sloeg op Saturday Night Live. Jarenlang was hij echter veel minder controversieel en genoot hij van zijn rol als familieman.

Dit begon zelfs toen zijn voormalige vrouw Vanessa zwanger was van hun eerste kind Kai. Het paar bezocht de Playboy Mansion samen (ja, samen!), en Donald Trump Jr voelde zich blijkbaar beslist ongemakkelijk over de ervaring.

Waarom ging Donald Trump Jr naar het Playboy Mansion?

Het lijkt vreemd als iemand naar de Playboy Mansion gaat, in de beroemde grotten gaat zitten en zich omringt met de beroemde konijntjes van Hugh Hefner, om hun zwangere vrouw mee te nemen. Maar dit is precies wat Donald Trump Jr deed, zoals hij destijds in de live podcast onthulde.

The Huffington Post vond het 13 minuten durende deel van de show, waarin de erfgenaam sprak over zijn stiefmoeder Melania, grapjes maakte over het vermoorden van zijn vader voor de enorme erfenis, en nog meer ongemakkelijke onderwerpen.

In een gesprek met de gastheer zei Donald Trump Jr: "Kun je geloven dat ik door de hel ga? Ik ben in de Playboy Mansion met een zwangere vrouw! Het wordt niet erger dan dat, toch ?"

Het is niet duidelijk wat er die nacht is gebeurd, maar hij gaf in ieder geval toe: "Ik hou van mijn vrouw, maar dat is ruw. En ik ga later vanavond voor deze verklaringen boeten. ga betalen."

Was Donald Trump Jr in de voetsporen van zijn vader?

Natuurlijk deed Donald Trump Jr alleen wat hij zijn vader had zien doen, aangezien de Republikein een lange en levendige geschiedenis heeft met Playboy en zijn oprichter Hugh Hefner. Niet alleen genoot hij zelf vele nachten in het landhuis, Donald Trump stond zelfs op een cover van het tijdschrift in de jaren '90, waar Hugh later spijt van had.

De vriendschap tussen Hefner en Trump Snr is in de loop der jaren verzuurd, waarbij de Playboy-redacteur uiteindelijk spijt kreeg van zijn beslissing om de ex-president op de voorpagina te plaatsen, afscheid nemend vanwege hun tegengestelde politieke opvattingen.

Ten tijde van het bezoek van Trump Jr in het midden van de jaren 2000 waren zijn vader en Hefner echter nog steeds goede vrienden, en fans kunnen er zeker van zijn dat hij een regelmatige bezoeker van de grotten was.

Donald Trump Jr. gescheiden van zijn vrouw

Na vijf kinderen en 12 jaar huwelijk, gingen Vanessa en Donald Trump Jr onlangs uit elkaar, waarbij zijn vrouw de scheiding aanvroeg. Hoewel details over de scheiding niet zijn vrijgegeven, wordt beweerd dat hij een affaire had met zangeres Aubrey O'Day, die kijkers zich zullen herinneren van Celebrity Apprentice in 2012, waarbij Donald Trump natuurlijk de rechter was.

Het paar bleef de lippen stijf op elkaar houden over hun relatie totdat Danity Kane-lid O'Day aan People vertelde dat ze dacht dat Donald Trump Jr haar 'soulmate' was en zei: "We waren gepassioneerd en verbonden en loyaal en eerlijk."

Bestaat het Playboy Mansion nog?

Op het moment dat Donald Trump Jr het Playboy Mansion bezocht, was het in zijn bloei en had het zelfs zijn eigen tv-programma genaamd The Girls Next Door. Hoewel er veel controverse is geweest over hoe de buurmeisjes het leven in het landhuis ervoeren, bracht de show alleen de leuke, speelse en glamoureuze tijden als Playboy-konijntje uit.

Slechts een paar jaar nadat de show eindigde, verkocht Hefner het landgoed aan miljardair Daren Metropoulos voor een coole $ 100 miljoen, ondanks het van hem te huren tot aan zijn dood in 2017. Een paar jaar lang heeft het huis en het terrein werd leeg en verlaten achtergelaten, maar nu is Metropoulos bezig het landhuis in zijn oude glorie te renoveren en te combineren met een ander van zijn eigendommen, dat toevallig naast de deur ligt.

Hoewel het nooit meer zo bekend zal zijn als het Playboy Mansion, zal het bijna 100 jaar oude gebouw met zijn gotische Tudor-ontwerp nog decennialang een iconisch gebouw blijven.

Aanbevolen: