Lokale bewoners verwarden Alec Baldwin voor een 'hobo' toen hij hun stad bezocht

Inhoudsopgave:

Lokale bewoners verwarden Alec Baldwin voor een 'hobo' toen hij hun stad bezocht
Lokale bewoners verwarden Alec Baldwin voor een 'hobo' toen hij hun stad bezocht
Anonim

Omwonenden van een klein stadje in het VK waren geschokt toen ze Alec Baldwin door hun straten ontdekten, waarbij een dame zei dat ze dacht dat hij eruitzag als een "zwerver" toen ze hem in de supermarkt tegenkwam.

De acteur is momenteel bezig met het filmen van de nieuwe thriller '97 Minutes' en het is de eerste keer dat hij weer aan het werk is sinds het per ongeluk doodschieten van cameraman Halyna Hutchins.

Er is gemeld dat Baldwin een supermarkt en een kebabwinkel heeft bezocht

Baldwin ging niet alleen naar de supermarkt, maar bezocht naar verluidt ook een kebabzaak. Eigenaar Murat Mencoglu vertelde: "Mijn vrouw zei tegen me: "Die kerel daar lijkt precies op die acteur". Eerst lette ik er niet op, maar toen ik hem dichterbij zag komen, zag ik dat hij het echt was. Wie had ooit zoiets verwacht in Alton?”

Baldwins tijd op het Engelse platteland heeft hem duidelijk nogal peinzend gemaakt, omdat hij zijn gedachten heeft vastgelegd in een vrij lange reeks video's op Instagram. In één clip mijmerde hij: "Ik ben in dit kleine stadje. Telkens wanneer ik naar dit soort plaatsen kom, wanneer ik wegreed van de VS, kijk ik naar kleine plaatsen zoals deze."

Baldwin heeft zijn tijd op het platteland gedocumenteerd door middel van videomonologen

“Ik denk: 'Hoe zou het zijn om hier te wonen? Hoe zou het zijn om een kind te zijn en dit is je thuis?' Ik ben opgegroeid in een vrij grote stad in een buitenwijk op Long Island, de woonwijk Long Island.”

“En ik heb nooit gedacht: 'Ik moet hier weg, ik zou naar Hollywood gaan' of die bt. Toen ik ouder werd, dacht ik dat ik naar de universiteit zou gaan en dit of dat zou studeren.”

“Ik begon erachter te komen toen ik het huis verliet, toen ik zag hoe andere mensen waren, anders dan ik. Als je in de buurt bent van mensen die opties hebben, zijn hun ambities besmettelijk.”

“Je begint echt na te denken over wat je zou willen doen, waar je nog nooit aan had gedacht, je dacht niet dat het echt was.”

Bovendien leek hij gefascineerd door de lokale jongeren en vertelde hij: "Ik zie dat ik door dit kleine straatje in dit stadje loop en ik zie kleine kinderen en enkele tienerjongens."

“Dit is hun thuis. Probeer plezier te hebben, uit de problemen te blijven, in de problemen te komen. Ik word gewoon altijd geraakt omdat het overal hetzelfde is…”

“…Ik ga een dagboek maken terwijl ik hier ben. Je kunt overal ter wereld zien waar ik ga, mijn haar is weerbarstig zoals je je kunt voorstellen."

Aanbevolen: