Hoe was het voor de butler van Hugh Hefner om in het 'Playboy Mansion' te werken?

Inhoudsopgave:

Hoe was het voor de butler van Hugh Hefner om in het 'Playboy Mansion' te werken?
Hoe was het voor de butler van Hugh Hefner om in het 'Playboy Mansion' te werken?
Anonim

Onlangs hebben de voormalige werknemers en ex-vriendinnen van Hugh Hefner de 'duistere geheimen' van de Playboy Mansion bekend gemaakt. De docuserie van A&E, Secrets of Playboy, vertelt vooral over de erfenis van het tijdschrift in het MeToo-tijdperk. Deels gebaseerd op de memoires The Dark Secrets of Playboy van Hef's butler Stefan Tetenbaum, wordt de overleden industriegigant nu onderzocht wegens vermeende verkrachting en machtsmisbruik. Een aantal loyalisten, waaronder Hef's zoon, Cooper Hefner, bleef zijn "onconventionele" levensstijl verdedigen. Maar voor veel kijkers zouden mensen aandacht moeten schenken aan de 'huiveringwekkende verhalen' van Tetenbaum. Hier is alles wat hij heeft onthuld over de wereld van Hef.

Hugh Hefners butler ontmaskerde Playboy's 'World of Power and Abusive Manipulation'

Tetenbaum schreef zijn boek bijna 40 jaar geleden, maar destijds: "Hefner had een enorme macht om iedereen te stoppen die dit verhaal wilde vertellen", zei hij. "Mijn verhaal in de Playboy Mansion West tijdens de topjaren [van] 1978-80 was een buitengewone periode van de macht en roem van Playboy Enterprises", zei de auteur in een exclusieve verklaring aan Variety. "Door samen te werken met Hefner kreeg ik een ongelooflijk inzicht in het dagelijks leven en de tijden van zo'n complexe man en de wereld die hij creëerde. Het was zijn wereld - privé en verborgen."

Hij voegde eraan toe dat het boek spreekt over "de donkere onderbuik van de behandeling van zijn vriendin en de andere vrouwen die professioneel en achter de slaapkamerdeuren deel wilden uitmaken van de Playboy-wereld. Alleen deze mensen die daar woonden kenden de waarheid van wat er van hen werd verwacht. Ik kon dit boek tot nu toe niet publiceren omdat de uitgeverswereld geen risico kon nemen met zo'n gigantische figuur in de mediawereld. Hefner had een enorme kracht om iedereen te stoppen die dit verhaal wilde vertellen."

Hij erkende ook dat sommige mensen zijn beweringen misschien niet geloven. "Niemand kon deze huiveringwekkende verhalen toen geloven en een bepaalde groep loyalisten aan Hefner kan nog steeds niet geloven dat deze wereld van macht en beledigende manipulatie waar was," vervolgde hij. "Dit boek kan eindelijk worden geloofd omdat bijna alle hoofdstukken zich de afgelopen jaren hebben ontvouwd. Dit is een tijd waarin de MeToo-beweging en het Time's Up-tijdperk de ogen van velen hebben geopend om mijn verhaal in 2022 te geloven."

Wat de exen van Hugh Hefner hebben gezegd over het leven in de Playboy Mansion

Na zeven jaar Hef's nummer één vriendin te zijn geweest, verliet Holly Madison de Playboy Mansion in 2008. Onlangs beschreef ze het leven met de overleden uitgever als 'erg cult-achtig'. Ze zei zelfs dat ze deed alsof ze alles geweldig vond. "Ik begon het gevoel te krijgen dat ik verliefd op hem was in een soort van, als ik erop terugkijk, heb ik het gevoel dat het een soort Stockholm-syndroom was", zei ze over haar 'belangrijkste vriendin'-positie."Ik had gewoon het gevoel dat ik me met hem identificeerde en hij complimenteerde me in het begin zo veel, en ik begon in mijn gedachten alle andere problemen de schuld te geven van de andere vrouwen. Zoals, 'Oh, dit is een ellendige situatie, maar als deze andere vrouwen er niet waren, zou het niet zo zijn."

Ze onthulde ook dat Hef's inwonende vriendinnen een strikte avondklok van 21.00 uur volgden. "Ik zou mezelf bijna in deze doos willen opsluiten, op een manier die daar niet moeilijk was, omdat het sowieso een erg cult-achtige sfeer is, en je bent gemanipuleerd om je zo te voelen," zei ze over de "strikte gedragscode" van het landhuis die later nog "giftiger" werd. 'Mijn eigen soort schaamte hield me daar ook,' vervolgde ze. "Ik kon me geen leven daarbuiten voorstellen. Alsof ik dacht: 'Oké, dit is mijn laatste stop. Als ik kinderen wil, ga ik het proberen.' En toen ik wist dat dat bij hem niet mogelijk was, zoals we in vitro probeerden en zo. Het werkte niet. Ik dacht: 'Oké, nou, als ik hier geen kinderen krijg, moet ik daar over nadenken. Dit is in zekere zin echt een doodvonnis.'"

Kendra Wilkinson zei ook dat ze zich opgesloten voelde in het landhuis toen ze met Hefner aan het daten was. "De nachten waren moeilijk, want terwijl mijn Playmate-vrienden uitgaan en feesten, zou ik om 21.00 uur thuis moeten zijn", herinnert ze zich. "Ik kreeg een sms van een meisje dat las: 'Zoveel plezier in Vegas. Ik wou dat je hier was! Feesten met al deze voetballers', en dat was verwoestend. Ik voelde me zo gevangen en boos toen ik werd vermist uit op iets goeds."

Hugh Hefners zoon over opgroeien in de Playboy Mansion

Hef's zoon, Cooper Hefner, heeft goede herinneringen aan de Playboy Mansion. "Dit deed echt dienst als een behoorlijk traditioneel huis - ook al is het geen traditioneel huis - voor mij en mijn broer, vooral toen onze ouders samen waren", zei de U. S. Luchtmacht reservist. "Toen mijn vader en moeder uit elkaar gingen en hij het herenhuis ernaast kocht, brak hij de muur af en gingen mijn broer en ik heen en weer tussen beide eigendommen."

Hij verduidelijkte ook dat hij niet de gekke levensstijl van zijn vader leefde en dat zijn opvoeding vrij normaal was. "Het is grappig omdat het zo'n iconische plek is en het is duidelijk dat de hele wereld het waarschijnlijk ziet als één ding waar dit mekka voor of is," zei hij, "maar de realiteit is dat het voor mij altijd een een soort Indiana Jones-avontuur. Want toen ik een kind was, gebeurde dat allemaal niet en ik zwom hier rond en dat was het voor mij."

Aanbevolen: