Khloe & Tristan verwacht baby nr. 2, maar ze praten niet

Inhoudsopgave:

Khloe & Tristan verwacht baby nr. 2, maar ze praten niet
Khloe & Tristan verwacht baby nr. 2, maar ze praten niet
Anonim

De status van de relatie tussen Khloe Kardashian en Tristan Thompson is onduidelijk sinds vorig jaar werd onthuld dat hij een kind verwekte met een andere vrouw terwijl hij een relatie had met Khloe. De zaken tussen het paar zijn echter nog ingewikkelder geworden, omdat ze naar verluidt een tweede kind verwachten via een draagmoeder.

Een vertegenwoordiger van Khloe bevestigde het nieuws aan de media. "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", vertelde een bron aan PEOPLE. "Khloé is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening.

De vertegenwoordiger voegde eraan toe: "We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen, zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie."

De baby werd verwekt voordat Khloe wist dat Tristan bedrogen werd

Het nieuws over de tweede baby van Khloe en Tristan heeft geleid tot speculaties over wanneer hun draagmoeder zwanger werd. Maar de baby was blijkbaar verwekt voordat Khloe hoorde dat Tristan een baby kreeg met Maralee Nichols.

De insider beweert dat de draagmoeder van Khloe en Tristan zwanger werd een maand voordat bekend werd dat hij een kind kreeg met een andere vrouw. "Het nieuws kwam naar buiten dat Tristan in december een baby kreeg en toen ontdekte Khloé dat de draagmoeder zwanger was", zeiden ze. "De draagmoeder was op dat moment letterlijk 3 tot 4 weken zwanger."

Maralee diende oorspronkelijk een vaderschapszaak aan tegen Tristan in december 2021, dezelfde maand dat ze beviel. Ze onthulde dat hun zoon, Theo, in maart van hetzelfde jaar verwekt was.

De personal trainer zegt dat Tristan oorspronkelijk het vaderschap probeerde te ontkennen. Maar toen werd bewezen dat Theo zijn kind is, bracht Tristan online een verklaring uit waarin hij zei dat hij uitkeek naar co-ouderschap. Hij verontschuldigde zich ook publiekelijk tegenover Khloe voor zijn ontrouw.

Er wordt echter beweerd dat Tristan zijn zoon meer dan een half jaar later nog moet ontmoeten.

Khloe en Tristan praten amper met elkaar

Hoewel het surrogaat van Tristan en Khloe nog weken verwijderd is van de bevalling, spreekt het paar naar verluidt nauwelijks met elkaar.

“Khloé en Tristan zijn niet meer samen”, vertelde een bron aan Us Weekly. "[Ze] hebben sinds december niet meer gesproken buiten co-ouderschapszaken." De exen delen al 4-jarige dochter True.

Tristan is meerdere keren ontmaskerd voor het bedriegen van Khloe, waaronder dagen voordat ze bevallen van hun dochter. Nadat ze zich hadden verzoend na de komst van True, werd Tristan betrapt op het kussen van de toenmalige goede vriend van de familie, Jordyn Woods.

Aanbevolen: