Nick Cannon gaf zijn 8e kind een legendarische naam, maar dit hadden we niet verwacht

Inhoudsopgave:

Nick Cannon gaf zijn 8e kind een legendarische naam, maar dit hadden we niet verwacht
Nick Cannon gaf zijn 8e kind een legendarische naam, maar dit hadden we niet verwacht
Anonim

Nick Cannon verwelkomde vorige maand zijn 8e kind, en net als de rest van zijn grote kroost kreeg de babyjongen een unieke naam - sommigen noemen hem misschien zelfs legendarisch!

Brie Tiesi, de moeder van de baby, onthulde de naam van haar baby door een nieuw Instagram-account te taggen dat ze voor hem had gemaakt. "Ik zal alle legendes op zijn pagina plaatsen", schreef Brie op 26 juli via haar Instagram-verhaal.

"Geef hem een follow!" Ze heeft ook het nieuwe account van de baby getagd in haar Instagram-bio, "Mama van @legendarylovecannon."

Nick's nieuwe baby's naam is legendarisch en mooi

De officiële namen van de babyjongen lijken Legendary Love Cannon te zijn, zoals zijn handvat suggereert. Het lijkt erop dat ze hem in het kort Legend zullen noemen, gebaseerd op de naam die in de IG-bio wordt gebruikt.

Het account heeft maar twee foto's. De eerste afbeelding is een echofoto die in februari werd gedeeld. "Baby C", luidt het bijschrift. De tweede foto is een afbeelding van de pasgeborene omringd door een bloementaart met "Legendary" gespeld op een wit hartkoekje. Op de foto is de baby gewikkeld in een knus wit dekentje, met "Legend" gedrukt in grijze letters.

Nick verwacht al zijn 9e baby (en het veroorzaakt controverse)

Nick heeft onlangs voor controverse gezorgd omdat zijn baby manieren maakte. Niet alleen is Legend's 8e kind, maar hij is de 5e baby die de komiek in anderhalf jaar heeft verwelkomd. En hij vertraagt blijkbaar niet.

Vorige maand onthulde Abby De La Rosa dat ze nog een kind verwacht met Nick. Het paar deelt al een tweeling, Zillion en Zion, die vorig jaar zijn geboren. Nick verwelkomde ook een zoon, Zen, met model Alyssa Scott in 2021. Het kind stierf echter in december aan een hersentumor.

The Masked Singer-presentator deelt ook twee kinderen met Brittany Bell. Hun zoon, Golden, werd geboren in februari 2017, terwijl hun dochter, Powerful Queen, werd verwelkomd in december 2020. Nick deelt zijn oudste kinderen, de 11-jarige tweeling Moroccan en Monroe, met zijn ex-vrouw Mariah Carey. Ze waren getrouwd van 2008 tot 2016.

Afgelopen oktober onthulde Nick dat hij een gelofte van onthouding aflegde nadat hij in minder dan een jaar 4 van zijn 7 kinderen had verwelkomd. Hij zei ook dat hij klaar was met het krijgen van kinderen.

In mei, een maand voor de geboorte van Legend, weergalmde de televisiepersoonlijkheid een soortgelijk gevoel door te zeggen dat hij een vasectomie overweegt.

“Ik vind vrede in mijn kinderen en ik vind een doel. Dus ik ben hier niet op zoek', zei hij, eraan toevoegend dat hij stappen onderneemt om te voorkomen dat er nog meer kinderen komen. Maar nu Abby heeft bevestigd dat ze zwanger is van Nicks negende kind, komt hij misschien terug op zijn woord.

Aanbevolen: