Tobey Maguire zou zijn rol als Spider-Man opnieuw kunnen spelen (maar niet op de manier die je verwacht)

Inhoudsopgave:

Tobey Maguire zou zijn rol als Spider-Man opnieuw kunnen spelen (maar niet op de manier die je verwacht)
Tobey Maguire zou zijn rol als Spider-Man opnieuw kunnen spelen (maar niet op de manier die je verwacht)
Anonim

We hebben één acteur te danken voor het succes van Spider-Man in film, en nee, die acteur is niet Tom Holland. Hoe briljant hij ook is geweest in de rol, we mogen de acteur die de webslinger voor het eerst op onze bioscoopschermen speelde niet vergeten: Tobey Maguire! Hij verscheen voor het eerst op onze schermen in 2002 en bleef de rol spelen in twee vervolgfilms.

Maguire was perfect in de rol en legde zowel de dorheid als de superheldenkant van het personage met zelfvertrouwen vast. Hij versloeg bedreigingen als de Green Goblin, Doctor Octopus en Venom. Hij deed het vrouwelijke publiek zwijmelen toen hij ondersteboven hing en Mary Jane kuste. En hij leverde vakkundig de kenmerkende grappen van Spider-Man.

Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid, en gelukkig had Maguire veel respect voor de rol die hij kreeg. Onder leiding van Sam Raimi bracht hij Spider-Man met succes tot leven en liet hij Hollywood zien dat deze superheld een echte box office-aantrekkingskracht had.

Maguire's laatste rondje als Marvel's superheld met zwemvliezen was in 2007's teleurstellende Spider-Man 3, en het was het falen van deze film die studio-executies ertoe bracht een nieuwe acteur en regisseur te kiezen voor de vervolgfilms die volgden. Dit was jammer, niet alleen omdat de Andrew Garfield Spider-Man-films niet zo geweldig waren, maar ook omdat het studio-interferentie was, en niet Raimi of Maguire, die verantwoordelijk waren voor de tekortkomingen van de film. Maguire gaf nog steeds alles voor de rol, en het zou goed zijn geweest om hem nog een laatste keer in kostuum op het scherm te zien. Helaas werd Spider-Man 4 van Raimi de nieuwste in een lange reeks onopgemaakte Spider-Man-films, en we bleven achter met gedachten over wat had kunnen zijn.

Er is echter nieuws naar buiten gekomen dat Maguire, na een wachttijd van meer dan tien jaar, mogelijk terugkeert naar de rol van Spider-Man in niet één maar twee films!

Tobey Maguire: Into The Multi-Verse

multiversum
multiversum

Marvel zal het concept van meerdere universums onderzoeken in Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, en volgens geruchten is er misschien ruimte voor een bepaalde web-slinger!

Volgens een artikel dat onlangs is gepubliceerd door We Got This Covered, is Maguire naar verluidt in gesprek om terug te keren als Spider-Man in de nieuwe film. De bronnen van de website suggereren dat zijn versie van Spider-Man Doctor Strange zal ontmoeten tijdens de reizen van de tovenaar door alternatieve tijdlijnen. Op dit moment wordt aangenomen dat Maguire's rol niets meer is dan een cameo, maar het is te hopen dat hij enig verband zal hebben met de rode draad van het verhaal.

Interessant is dat Sam Raimi de film zal regisseren, dus als de geruchten waar zijn, zal het de acteur herenigen met de regisseur. We suggereerden de mogelijkheid dat dit zou gebeuren al in een eerder artikel (zie hieronder), dus het kan zijn dat onze voorafschaduwing werkelijkheid wordt. Als Maguire in de film voorkomt, zal hij duidelijk een stuk ouder zijn dan in de eerdere films, maar er is geen reden waarom hij niet nog steeds als Spider-Man zou bestaan, ondanks dat hij van middelbare leeftijd is!

Tobey Maguire: Into The Spider-Verse

Multi Spiderman
Multi Spiderman

Als de oorspronkelijke pitch van Phil Lord en Christopher Miller aan Sony was uitgekomen, hebben we misschien de cameo van Tobey Maguire gezien in hun geanimeerde Spider-Verse-film. Volgens een artikel op Cnet zou hij in de film zijn overgestoken met Tom Holland en Andrew Garfield, maar het topteam van Sony besloot dat 'het te vroeg was'. Dit is jammer, hoewel die film wel een grappige toespeling op Maguire's Venom-geïnduceerde emo-fase in Spider-Man 3 bevatte, dus we hadden nog steeds een soort cameo.

Er is echter nieuws naar voren gekomen dat er een live-action Spider-Verse zou kunnen plaatsvinden binnen de MCU, en daarin zou Maguire een crossover kunnen maken met Holland, Garfield en een nog niet nader genoemde acteur die de rol van Miles op zich neemt Moraal. Net als bij de Doctor Strange-film en de eerdere animatiefilm, zou dit via de verschillende paden zijn die het multiversum doorkruisen.

Volgens Bounding Into Comics zou de film de dood van Spider-Man en de overgang van Morales naar het personage beschrijven. Het zou echter Maguire's iteratie van Peter Parker zijn, en niet Tom Holland, die in de film zou sterven. Dit zou dan de weg vrijmaken voor de Ultimate Spider-Man-filmreeks, die los zou staan van de Hollandse films, maar die af en toe nog meer cross-overs zou kunnen bevatten.

Op dit moment is er geen concrete informatie over een live-action Spider-Verse-film, dus deze geruchten zijn pure speculatie. Het vooruitzicht is echter zeker interessant, en als Maguire in de volgende Doctor Strange-film verschijnt, is die film misschien wel een voorbode van wat komen gaat. De komende maanden zal er waarschijnlijk meer nieuws verschijnen naarmate de toekomst van de MCU vorm krijgt, dus als je een fan bent van Tobey Maguire, blijf dan naar de hemel kijken voor bewijs van zijn webswingende terugkeer.

Aanbevolen: