Baby nr. 9 is nog onderweg, maar Nick Cannon verwacht nu zijn 10e kind

Inhoudsopgave:

Baby nr. 9 is nog onderweg, maar Nick Cannon verwacht nu zijn 10e kind
Baby nr. 9 is nog onderweg, maar Nick Cannon verwacht nu zijn 10e kind
Anonim

Nick Cannon is nog niet klaar met het uitbreiden van zijn gezin! Ondanks dat hij acht kinderen heeft (en een negende op komst), bevestigde de televisiepresentator dat Brittany Bell zwanger is van zijn kind, dat zijn tiende zal zijn.

Deelde met zijn 5,9 miljoen Instagram-volgers, Nick deelde een video van een zwangerschapsfotoshoot die hij deed met het model. De aanstaande ouders lieten veel outfitwisselingen zien in de video. Bretagne droeg een rood-witte polkadot-jurk voor het begin van de video, voordat ze later veranderde in een blauwe bloemenjurk en later lingerie.

De twee kinderen van Nick en Brittany -- Golden Sagon, 5 en dochter Powerful Queen, 19 maanden - waren ook aanwezig bij de fotoshoot.

"Time Stopped and This Happened," Nick ondertitelde de video terwijl hij Bretagne tagde. Hij voegde ook de hashtags Sunshine en SonRISE toe, met enkele opmerkingen die speculeerden dat hij hintte dat ze samen nog een babyjongen krijgen.

Vorige maand onthulde Abby dat ze zwanger is van Nicks 9e kind

Het nieuws van Bretagne's zwangerschap komt voor velen als een verrassing, aangezien Nick al een andere baby op komst heeft. In juni maakte Abby De La Rosa bekend dat ze weer zwanger is. De DJ deelt al een tweeling, zonen Zillion en Zion, met Nick, dus er wordt grotendeels gespeculeerd dat haar derde kind ook van hem is.

Nick en Abby's tweeling werden vorig jaar geboren, slechts een maand voordat de gastheer van The Masked Singer zijn zevende kind verwelkomde met Alyssa Scott. Het zoontje van het paar, Zen, stierf echter kort na zijn geboorte aan hersenkanker.

Het is onduidelijk wanneer Brittany en Abby moeten bevallen. Maar Nick verwelkomde dit jaar al een baby - vorige maand zelfs. Model Brie Tiesi beviel van een zoontje genaamd Legendary Love.

Nick deelt zijn oudste kinderen, de 11-jarige tweeling Moroccan en Monroe, met zijn ex-vrouw Mariah Carey.

Het gerucht gaat dat Nick ook een 11e baby krijgt

Hoewel Nick onderweg twee baby's lijkt te krijgen, kunnen het er in werkelijkheid drie zijn. In mei deelde Alyssa Scott een foto van een babybuil te midden van geruchten dat ze haar relatie met Nick nieuw leven inblies na het overlijden van hun zoon. Er is echter ook gesuggereerd dat de foto een oude foto van haar vorige zwangerschap zou kunnen zijn.

Hoewel Nick eerder interesse heeft getoond in het krijgen van een vasectomie (en heeft beweerd dat hij klaar is met het krijgen van kinderen), is de komiek duidelijk nog niet aan het vertragen.

Nick heeft eerder zijn onconventionele familie verdedigd. "Ik heb gezien waar mensen geloven dat een traditioneel huishouden werkt, en [toch] is er veel toxiciteit in die omgeving", zei hij eerder dit jaar. "Het gaat er niet om wat de samenleving goed vindt. Het is zoiets als, wat maakt het goed voor jou? Wat brengt je geluk? Wat stelt je in staat om vreugde te hebben en hoe je familie definieert?"

Nick voegde toe: "We definiëren familie allemaal op zoveel verschillende manieren."

Aanbevolen: