Chevy Chase heeft een verrassende link naar de controversiële sitcom getrouwd met kinderen

Inhoudsopgave:

Chevy Chase heeft een verrassende link naar de controversiële sitcom getrouwd met kinderen
Chevy Chase heeft een verrassende link naar de controversiële sitcom getrouwd met kinderen
Anonim

In 1994 werd Kevin Bacon geïnterviewd door Premiere Magazine toen hij een opmerking maakte die een enorme impact zou hebben op de popcultuur. Tijdens dat interview zei Bacon immers dat "hij met iedereen in Hollywood had gewerkt of met iemand die met hen heeft gewerkt". Nadat de wereld over zijn opmerking hoorde, duurde het niet lang voordat mensen concludeerden dat Bacon echt op de een of andere manier verbonden is met veel sterren. Als resultaat werd de zes graden van Kevin Bacon-game geboren.

Kevin Bacon is natuurlijk niet de enige Hollywood-acteur die verbonden is met tal van andere sterren. Tijdens de lange carrière van Chevy Chase heeft hij bijvoorbeeld connecties opgebouwd met veel verschillende sterren. Chase heeft tenslotte met veel van de grootste comedysterren aller tijden gewerkt vanwege zijn tijd in Saturday Night Live, Community en veel verschillende films. Maar ondanks iedereen met wie Chase het scherm heeft gedeeld, zullen zijn fans waarschijnlijk geschokt zijn als ze horen dat de acteur op een werkelijk unieke manier is gekoppeld aan de sitcom Married with Children.

Veel sterren verschenen op Getrouwd met kinderen Prefame

Op het hoogtepunt van de populariteit van Married with Children was de show een van de meest succesvolle en controversiële sitcoms op televisie. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat er is aangekondigd dat er volgens rapporten een vervolgreeks in de maak is die heel anders zal zijn.

Sinds Married with Children zo succesvol was, hield Fox de show vele, vele jaren in de lucht. In feite zijn er elf seizoenen van Married with Children uitgezonden die uit 259 afleveringen bestonden. Gezien het feit dat er zoveel afleveringen van Married with Children zijn geproduceerd, is het logisch dat verschillende acteurs die later beroemd werden, rollen in de show belandden. Toch is het verbazingwekkend hoeveel toekomstige sterren er in ten minste één aflevering van Married with Children zijn verschenen.

Als het gaat om de grootste sterren die op de pre-fame Married with Children verschenen, denk ik aan namen als Milla Jovovich, Matt LeBlanc, Pamela Anderson en Robert Englund. Bovendien kwamen ook andere toekomstige sterren zoals Keri Russell, Bill Maher, Tiffani Amber-Theissen, Jerry Springer, Tia Carrere en Dan Castellaneta opdagen.

Hoe Chevy Chase verbonden is met getrouwd met kinderen

In de afgelopen jaren is men het er algemeen over eens dat de wereld zich midden in een gouden tijdperk van televisie bevindt. Of iemand het nu wel of niet eens is met die beoordeling, het is gemakkelijk in te zien waarom mensen dat denken. Per slot van rekening hebben de afgelopen jaren veel enorme filmsterren de hoofdrol in tv-shows. Bovendien is het gebruikelijk geworden dat tv-shows budgetten hebben die de afgelopen jaren wedijveren met blockbusterfilms.

Toen Married with Children in de jaren '80 en '90 werd geproduceerd, werden tv-shows vaak geproduceerd met een relatief klein budget. Bovendien lijkt het waarschijnlijk dat Married with Children aanvankelijk voor minder geld werd geproduceerd dan de meeste sitcoms in die tijd. Married with Children was tenslotte een van de eerste shows van Fox nadat het netwerk was gelanceerd, dus het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat de producenten van de show veel geld hadden om rond te gooien.

Wanneer een tv-programma voor weinig tot geen geld wordt geproduceerd, zijn er bepaalde snelkoppelingen die ze kunnen nemen om eruit te zien als een grotere deal. Het gebruik van beelden die eerder voor andere projecten zijn gemaakt, kan bijvoorbeeld een snelle manier zijn om te lijken alsof een show een groter budget had zonder veel geld uit te geven. Het blijkt dat Married with Children een stuk beeldmateriaal uit een grote film heeft gebruikt in alle vroege afleveringen van de show.

Als de meeste mensen denken aan het openingsthema van Married with Children, zullen ze zich waarschijnlijk het openingsnummer van de show herinneren en Al die zijn kinderen, zijn vrouw en zelfs zijn hond geld geeft. De grootste fans van de show zullen zich echter herinneren dat in de openingsseconden van de openingscredits van de show auto's te zien zijn op een snelweg.

In deze tijd kan iedereen met een drone gemakkelijk beelden krijgen van auto's die rijden vanuit vogelperspectief. Toen Married with Children echter werd geproduceerd, was de enige manier om zo'n foto te maken, door een helikopter te charteren. Absoluut geen show die zich zoiets kon veroorloven, Married with Children koos er in plaats daarvan voor om reeds bestaande beelden van auto's op een snelweg te gebruiken. Hoewel dat logisch is, is het werkelijk verbazingwekkende dat het beeldmateriaal dat Married with Children gebruikte, was van de stationwagen van The Griswold uit 1983's National Lampoon's Vacation.

Natuurlijk was Chevy Chase vrijwel zeker niet betrokken bij het opnemen van de beelden van de stationwagen van de familie Griswold die over de snelweg rijdt. Toch blijft het een feit dat het personage van Chase uit zijn beroemdste filmfranchise van ver verscheen in zoveel afleveringen van Married with Children, geweldig is.

Aanbevolen: