Kylie Jenner en Khloé Kardashian worden op dezelfde dag geslagen voor 'blackfishing

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner en Khloé Kardashian worden op dezelfde dag geslagen voor 'blackfishing
Kylie Jenner en Khloé Kardashian worden op dezelfde dag geslagen voor 'blackfishing
Anonim

Kardashian-Jenner-zussen Khloé en Kylie worden door fans bekritiseerd omdat ze hun uiterlijk veranderden. Khloé Kardashian werd gefotografeerd op The Ellen DeGeneres Show, waar de 37-jarige realityster langskwam voor een interview dat op donderdag 21 oktober werd uitgezonden.

Kardashian droeg een witte mini-jurk met volledige mouwen voor het interview en bijpassende hakken. In een preview van de aflevering bespreekt Khloé de releasedatum van de aanstaande Hulu-realityshow van haar familie, maar fans zijn in plaats daarvan gefocust op het uiterlijk van de ster. Ze hebben Khloé bekritiseerd omdat ze er onherkenbaar uitzag en haar uiterlijk veranderde met een "nep-spraytan". Kylie kreeg dezelfde reactie toen ze een zwaar bewerkte selfie-video op haar Instagram-verhaal deelde.

Khloé en Kylie worden getrolld

Khloé's fans vermoeden al een tijdje dat ze een neus- en kinoperatie heeft ondergaan, maar ze waren verrast om haar "oranje" spraytan te zien tijdens haar interview.

"Waarom vindt ze dit kleurtje oké?" één persoon schreef.

Kardashian werd ook beschuldigd van het dragen van "brownface", terwijl anderen opmerkten dat haar acties eruitzagen als "blackfishing". "Waarom schilderen blanken zichzelf bruin?" een gebruiker gedeeld.

"Lijkt in niets op haar Insta-foto's… faceappqueen" een commentaar gelezen.

"Ik herken haar niet eens!!! Wat heeft ze met haar gezicht gedaan?" een gebruiker toegevoegd.

"Looien is ook een vorm van zwartvissen. Ze verandert letterlijk haar huidskleur om er bruin uit te zien", gutste een gebruiker.

Blackfishing is een term die wordt gebruikt om iemand te beschuldigen die zijn uiterlijk verandert om de indruk te wekken dat hij zwart of raciaal dubbelzinnig is. Onlangs kwam voormalig Little Mix-lid Jesy Nelson onder vuur te liggen voor "blackfishing" in haar videoclip met Nicki Minaj.

Kylie Jenner werd ook met soortgelijke beschuldigingen geconfronteerd, toen ze een selfie-video plaatste van zichzelf terwijl ze luisterde naar Don Toliver's nieuwe nummer Smoke.

De actrice droeg een geheel zwart ensemble en pronkte met haar babybuik, maar het enige dat fans konden bespreken was hoe anders ze eruitzag.

"Hoe ziet ze er prachtig uit? SHES BLACKFISHING HIER" schreef een gebruiker.

"WAAROM IS HAAR HUIDSKLEUR ZO?" vroeg een ander.

"zwart vissen…waar zijn de denkstukken? De verontwaardiging?!" een gebruiker toegevoegd. Kylie Jenner is eerder beschuldigd van het gebruik van Instagram-filters die haar gezichtsuitdrukking ernstig veranderen, vooral wanneer ze make-up van haar cosmeticamerk draagt.

Aanbevolen: