9 Weinig bekende feiten over de relatie tussen Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Inhoudsopgave:

9 Weinig bekende feiten over de relatie tussen Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez
9 Weinig bekende feiten over de relatie tussen Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez
Anonim

Het was een goed idee voor voetbalfans hoeveel de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar, Cristiano Ronaldo, die in verband is gebracht met talloze vrouwen, ook zijn familie waardeert, inclusief zijn oude partnermodel en influencer Georgina Rodríguez. De atleet die ervoor zorgt dat hij in vorm blijft en zijn partner zijn sinds 2016 samen en zovelen vroegen wanneer het paar in het huwelijksbootje zou stappen. Hoewel er geruchten gaan dat de twee een geheime bruiloft hebben gehad, weet niemand wanneer de echte deal zal komen. Maar hoe was de relatie tussen het oude paar echt? Hier zijn de weinig bekende feiten over Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez.

9 Het was liefde op het eerste gezicht

Het was een jaar na Ronaldo's breuk met het Russische model Irina Shayk, ontmoette hij Rodriguez in een luxe winkel in Madrid, waar ze werkt als verkoopassistent. Ronaldo's lange gest alte en onmiskenbaar goed gebouwde lichaam, samen met zijn knappe gezicht, hebben de aandacht getrokken van de verkoopassistent, het latere model Georgina Rodriguez. "Liefde op het eerste gezicht", zoals Rodriguez hun noodlottige ontmoeting beschreef in een interview met Elle Italia. Op dat moment realiseerde ze zich dat ze die ene had gevonden, vooral toen de voetbalsuperster haar zijn zorgzame en liefdevolle kant liet zien.

8 Ronaldo's Nr. 1 Fan

In de loop van hun relatie is Rodriguez gespot op de tribunes bij veel voetbalwedstrijden waar Ronaldo bij was. Toen haar werd gevraagd of ze een fan van de sport was, zei ze dat ze een fan is van de legendarische voetballer die toevallig haar vriend was. De rivaliteit tussen Ronaldo en Lionel Messi uit Argentinië is altijd een onderwerp geweest onder sportliefhebbers. Maar de Portugese voetballer benadrukte zijn liefde voor Argentinië, aangezien zijn vriendin Rodriguez een halve Argentijn is.

7 Ze beheert Ronaldo's rijkdom

Met de 3e plaats als best betaalde voetballer door sportcasting.com vanaf mei 2022 en de 1e plaats in Forbes in het jaar 2021, kan Ronaldo alles krijgen wat hij ooit zou kunnen vragen. Met de miljoenen dollars die hij heeft, heeft zijn vriendin Rodriguez ook de titel van een Wag verdiend (een slangwoord dat wordt gebruikt om te verwijzen naar een vrouw of een vriendin van een sportster of andere beroemdheid). Van het verkopen van een luxe merk tot het dragen ervan., heeft het half-Argentijnse model haar weg gebaand in de mode-industrie, met haar gemodelleerd op de cover van vele modebladen. Terwijl er ogen waren die met minachting naar Rodriguez keken, uitte het model haar gedachten dat ze geen typische Wag wil zijn. Ze heeft in ieder geval meer interesse in het beheren van Ronaldo's rijkdom dan het uitgeven van zijn geld aan winkelen en andere dingen.

6 Het koppel komt nog dichterbij

Het was echt een zegen om een kind te krijgen. In november 2017 verwelkomde het paar hun eerste kind, Alana Martina, in het Universitario Quironsalud in Madrid. Ronaldo vierde dit geweldige evenement in een post op zijn Instagram-account met een foto van hem en zijn gezin in het ziekenhuis. Alana is het vierde kind van een atleet waarvan het gerucht ging dat het eerder in het geheim een relatie had met Kendall en de eerste van Rodriguez. In een interview met Hello! vertelde het model hoe gelukkig ze samen zijn dan ooit. De komst van Alana heeft hun groeiende gezin vreugde gebracht en hen zelfs dichter bij elkaar gebracht.

5 Dagelijkse routine als gezin

Het is algemeen bekend dat Ronaldo een zoon had voordat hij Rodriguez ontmoette, naast de tweeling Eva en Mateo, die in 2017 via draagmoederschap werden verwekt. Hoewel de moeder van zijn drie kinderen onbekend blijft, schoot Ronaldo nooit tekort in het tonen van zijn genegenheid voor zijn kinderen. Hetzelfde geldt voor zijn oude partner, Rodriguez. Het is duidelijk te zien aan de Instagram-accounts van het paar die de vele bijeenkomsten plaatsen die ze hadden, van hun ochtendontbijt tot speciale evenementen waar ze als gezin naar toe gingen. Rodriguez was ook te zien bij veel sportevenementen met Ronaldo's oudste zoon, Cristiano Jr. Ze was daar samen met haar andere zoon en dochters voor het signeerevenement voor de lagere divisies van Manchester United, waaraan Junior deelnam. Ondanks dat ze niet de biologische moeder van de drie, Rodriguez lijkt een geweldige relatie met de kinderen te hebben.

4 beschuldigingen en schandalen

In hun tweede jaar stond het paar voor een uitdaging in hun relatie. Het was toen een beschuldiging van verkrachting tegen de ex-vriend van Irina Shayk uit 2009 de kop opstak. De voetballer heeft de beschuldiging tegen hem ten stelligste ontkend en zegt dat het een consensuele relatie was die hij had met de Amerikaanse Kathryn Mayorga, die hij in 2009 in Las Vegas ontmoette. Mayorga is naar het publiek gekomen nadat hij geïnspireerd was door de MeToo-beweging, waardoor ze een in 2009 ingediende zaak heropende. Later in juli 2019 lieten de Amerikaanse autoriteiten de zaak voor de aantijging tegen Ronaldo vallen en zeiden dat na bestudering van de informatie niet zonder redelijke twijfel kan worden bewezen dat er sprake is van aanranding. Ronaldo deelde op zijn Twitter-account hoe hij de beschuldiging ten stelligste ontkende. "Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die indruist tegen alles wat ik ben en waarin ik geloof. Hoe graag ik ook mijn naam wil zuiveren, ik weiger het mediaspektakel te voeden dat wordt gecreëerd door mensen die zichzelf ten koste van mij willen promoten." twitterde hij. Rodriguez, zijn trouwe partner, retweette Ronaldo's post om haar steun voor zijn man te uiten.

3 Huwelijksspeculaties door de jaren heen

Het paar heeft in de loop van de jaren van hun relatie veel huwelijksspeculaties ontvangen. De eerste begon toen Rodriguez werd gezien met haar nieuwe diamanten Cartier-ring tijdens het sporten tijdens het WK 2018. Er werd gezegd dat de ring naar schatting $ 1.102, 274 kost. Daarna wekte de geheime bruiloft van Rodriguez en Ronaldo de interesse van veel fans toen een Italiaans tijdschrift een verhaal publiceerde waarin stond dat het paar in Marokko was getrouwd. Dit gerucht werd ontkend door mensen die dicht bij het paar stonden. De voetbalsuperster heeft laten zien dat hij graag met zijn oude partner wil trouwen toen hij in een interview zei dat hij er 1000% zeker van is dat het zal gebeuren.

2 Hun grootste pijn als koppel

De relatie van Ronaldo en Rodriguez met hun kinderen is altijd open geweest voor het publiek. Het is een waar genoegen om het gezelschap te hebben van deze vier schattige kinderen; wat meer is dat ze ook de geboorte van hun tweeling verwachtten. Ja, de atleet die bevriend is met Piers Morgan en Georgina kondigde in oktober vorig jaar aan de mensen die hen volgden op hun Instagram-account de echofoto van hun tweelingzus aan. Later onthulden ze in december van hetzelfde jaar dat het een jongen en een meisje waren die ze wilden ontmoeten. Rodriguez beviel in april van dit jaar van de tweeling, maar de jongen overleefde het niet en veroorzaakte veel pijn voor het paar.

Het tragische nieuws werd bekend in een bijschrift van Ronaldo. “Het is met ons diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat onze kleine jongen is overleden. Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om dit moment met wat hoop en geluk te beleven." De voetbalsuperster bedankte ook de artsen en verpleegsters die hen in deze moeilijke tijd hebben geholpen en vroeg de mensen om privacy in deze tijd van hun verlies Hij voegde eraan toe: "Onze kleine jongen, jij bent onze engel. Wij zullen altijd van je houden." Veel fans hebben hun verdriet en steun voor zowel Ronaldo als Rodriguez geuit op dit hartverscheurende moment van hun leven. Bijna een maand na de bevalling deelde Rodriguez de naam van hun dochtertje Bella Esmeralda.

1 Georgina's vroege strijd in het leven

Voor de nieuwe fans van voetbalsuperster Cristiano Ronaldo en modelbeïnvloeder Georgina Rodriguez, heeft het paar een leven geleid. Maar vóór het hoogtepunt van Rodriguez' carrière had ze de worsteling ervaren van het leven met slechts een beetje van alles wat ze nu heeft. De nieuwe 2022-serie I am Georgina heeft de interesse gewekt van de fans van Ronaldo en Rodriguez terwijl ze in details treden over hun bijna sprookjesachtige ontmoeting met elkaar in de eerste aflevering van de show. Na de documentaire van 2015 met de voetballer, staat zijn oude partner Rodriguez nu in de schijnwerpers met een diepgaand portret van haar leven als moeder, zakenvrouw en voetbalsuperster Cristiano Ronaldo's partner. Deze zesdelige documentaire werd afgelopen januari van dit jaar op Netflix uitgezonden en moet nog terugkomen met zijn tweede seizoen.

Aanbevolen: