Teen Mom: 20 weinig bekende feiten over de relatie van Jenelle Evans met David Eason

Inhoudsopgave:

Teen Mom: 20 weinig bekende feiten over de relatie van Jenelle Evans met David Eason
Teen Mom: 20 weinig bekende feiten over de relatie van Jenelle Evans met David Eason
Anonim

Realityster Jenelle Lauren Evans werd beroemd op 16 en Zwanger en vervolgens in de spin-offshow MTV's Teen Mom 2. Ze trouwde in september 2017 met haar nieuwste baby-papa, David Eason, en ze kregen samen een dochter. Ze waren in het begin zo verliefd, maar tegen het einde van hun eerste jaar begonnen ze veel moeilijkheden te ervaren.

David begon deze andere kant te laten zien en werd ontslagen uit de realityshow. Jenelle bleef alleen in de show verschijnen, maar werd ook ontslagen in 2019, na het incident waarbij David hun hond uithaalde. Het duo heeft zo'n turbulent en controversieel verhaal gehad sinds ze elkaar ontmoetten. Omdat hun relatie zeker niet lang en gelukkig is, slaat Jenelle zichzelf waarschijnlijk in elkaar omdat ze geen geluk heeft met mannen. Ze vroeg in oktober 2019 de echtscheiding aan, maar er werd niets aan gedaan. Meer weten over het achtergrondverhaal van deze twee? Hier zijn 20 weinig bekende feiten over hun relatie.

20 Ze ontmoetten elkaar op Tinder

Na twee mislukte relaties met eerdere babyvaders, Andrew Lewis en Nathan Griffith, besloot Jenelle opnieuw op zoek te gaan naar liefde. Volgens cheatsheet.com leek Tinder goed voor haar te werken, want daar ontmoette ze Griffith. Ze ging terug scrollen en daar ontmoette ze David Eason. Ze begonnen te daten en Jenelle deelde kort daarna hun eerste foto samen op Instagram.

19 Ze waren in het begin verliefd

Hun relatie in het begin was allemaal rooskleurig. Ze wachtten niet te lang met het uitbreiden van het gezin. Ze verwelkomden hun dochtertje Ensley in januari 2017 en na een tijdje stelde David voor en het duo stapte in het huwelijksbootje zoals intouchweekly.com onthult. Vooral David leek erg verliefd op Jenelle, hij deelde haar foto's altijd op zijn Instagram, gevolgd door hele lieve bijschriften. Zelfs fans waren eindelijk blij voor Jenelle nadat ze meer van hem in de show begonnen te zien.

18 Ze wilden hun zwangerschap niet zo snel aankondigen

Het duo had nog maar een paar maanden een relatie toen Jenelle zwanger raakte. Volgens fame10.com wilden ze nog even wachten voordat ze het aan de wereld bekendmaakten. Helaas waren ze betrokken bij een klein ongelukje en moest ze verklappen dat ze toen 10 weken zwanger was en het nieuws kwam toch naar buiten. Fans gingen natuurlijk tekeer op sociale media en zeiden dat het te vroeg was.

17 David had vanaf het begin rode vlaggen

Jenelle en David leken perfect voor elkaar. Hij had echter vanaf het begin veel rode vlaggen en waarschijnlijk enkele die op haar leken, ze waren allebei herstellende verslaafden. Afgezien daarvan had hij in het verleden een strafblad voor inbraak, DWI's, bezit verkregen door valse voorwendselen en drugsbezit, maar Jenelle was zo verliefd dat ze dit alles over het hoofd zag als roem10.com meldt.

16 De huishoudelijke storingsoproep

Toen het eind 2018 begon te mislukken, belde Jenelle een keer 911 na een vermeende fysieke aanval. Screenrant.com stelt dat Jenelle de telefoniste van 911 heeft verteld dat haar man David dronken was en haar had vastgepind en haar sleutelbeen had gebroken. De politie arriveerde en ze ging naar het ziekenhuis, maar ze diende nooit een aanklacht in. Ze onthulde later dat het allemaal een misverstand was en dat ze in orde waren.

15 Er waren echtscheidingsgeruchten drie maanden in het huwelijk

Slechts drie maanden nadat het paar trouwde, waren er geruchten dat de twee gingen scheiden en Eason maakte het nog erger door zijn relatiestatus op Facebook te veranderen van getrouwd in gecompliceerd voordat hij zijn account verwijderde. Toen Jenelle zag dat de geruchten te veel waren, moest ze de lucht klaren, zoals nickiswift.com meldt.

14 Eason werd ontslagen door tienermoeder

Eason begon te veranderen en zijn gedrag viel bij de meeste mensen niet in goede aarde, zelfs de tv-zender moest hem uit de show ontslaan. Intouchweekly.com meldt dat hij werd ontslagen omdat hij grove homofobe en transfobe opmerkingen maakte en dat het netwerk dat niet kon tolereren. Hij verscheen niet voor de resterende zes weken van de productie.

13 Niemand wilde filmen toen David in de buurt was

Toen David werd ontslagen, mocht Jenelle nog filmen en daarom was David altijd in de buurt op de set. Echter, na enkele van de mede-sterren online te hebben bedreigd, wilde de rest van de cast, inclusief de productieploeg, niet filmen wanneer hij in de buurt was. Zoals babygaga.com meldt, voelden ze zich niet op hun gemak bij hem, vooral vanwege het feit dat hij had gedreigd om op de set te verschijnen en ruzie te veroorzaken.

12 Eason Shot Jenelle's Dog

Fans hadden hun bezorgdheid geuit over David en ze wisten niet dat het nog erger zou worden. Er kwam een rapport naar voren dat David hun Franse bulldog Nugget twee hectare van hun huis had neergeschoten en Jenelle was er kapot van. Volgens intouchweekly.com verdedigde hij zichzelf door te zeggen dat de hond naar hun dochter Ensley had gesnapt.

11 Jenelle werd ook ontslagen uit de show

Na het incident onthulde Jenelle dat ze geen idee had dat Eason van plan was de hond neer te schieten en dat de twee na het incident niet met elkaar spraken, maar MTV had genoeg van hun drama en ontsloeg Jenelle ook. Volgens nickiswift.com overwoog ze op dat moment serieus of ze van Eason zou scheiden of niet.

10De politie en PETA startten een onderzoek

Tijdens het hondenincident werden de politie en de dierenbescherming gewaarschuwd en gingen ze bevestigen of de hond dood was. Het kantoor van de sheriff startte een onderzoek tegen dierenmishandeling waaruit bleek dat iemand die dieren mishandelt, het niet één keer doet. David probeerde zichzelf te verdedigen door de video te laten zien van toen de hond haar dochter afsneed, maar er was geen bewijs dat de hond Ensley beet. In feite was Ensley degene die de hond stoorde.

9 David betaalde geen kinderbijslag

Voor zijn huwelijk met Jenelle had David nog twee andere kinderen uit zijn vorige relatie. Na het hondenincident werd aangekondigd dat hij gevangenisstraf zou krijgen voor het niet betalen van $ 5.000 aan kinderbijslag aan de moeder. Gelukkig gaf de rechter hem de tijd om te betalen voor zijn volgende zitting. Volgens babygaga.com kwam hij echter nog steeds opdagen zonder te betalen, maar kreeg hij het geld na een paar uur wel.

8 Jenelle vulde een straatverbod tegen hem in en liet het vallen

Na het hondenincident maakte Jenelle zich zorgen over de veiligheid van haar en haar kinderen, dus vroeg ze een tijdelijk straatverbod aan tegen haar man, wat de rechtbank toekende. David mocht Ensley niet eens bezoeken.

Echter, eonline.com onthult dat Jenelle, na maanden van onrust, het straatverbod heeft laten vallen om David hun dochter weer te laten zien.

7 Hebben geen voogdij over hun kinderen

Het hondenincident heeft het vervreemde stel echt veel opschudding gebracht. Daarna verloren ze allebei de voogdij over hun kinderen. Volgens dailymail.co.uk heeft de kinderbescherming hun huis onderzocht en vastgesteld dat het niet bevorderlijk was voor kinderen. De rechter vertelde hen dat ze er niet in waren geslaagd de kinderen onder hun hoede te beschermen en dat ze wekelijkse drugstests, counseling en opvoedingscursussen moesten ondergaan.

6 Jenelle's ex heeft geprobeerd de voogdij over zijn zoon te krijgen en slaagde daar een keer in

Te midden van al het drama vocht Jenelle's tweede baby-papa Nathan Griffith nog steeds om de volledige voogdij over zijn zoon Kaiser te krijgen en na het hondenincident wilde hij zijn zoon niet in de buurt van David. Toen Jenelle de voogdij verloor, werd haar moeder de voogd over Jace en Ensley en Griffith nam de voogdij over Kaiser. Dailymail.co.uk onthult dat zowel Jenelle als David hen slechts één keer per week onder toezicht konden bezoeken.

5 David werd onderzocht door de geheime dienst

Nu David geen deel uitmaakte van de realityshow, was de enige manier waarop hij zich kon uiten online. Hij plaatste een video waarin hij zijn bezittingen liet zien en schreef vervolgens een reeks opmerkingen tegen de regering, waardoor hij in de problemen kwam met de geheime dienst, zoals babygaga.com onthult.

De geheime dienst startte een onderzoek tegen hem en bracht zelfs spontaan een bezoek aan zijn huis.

4 Nathan Griffith mag David niet

Elke fan van Teen Mom weet dat de ex-verloofde van David en Jenelle Nathan elkaar niet mogen. Volgens dailymail.co.uk nam Nathan contact op met Child Services om het paar te onderzoeken en een bron onthult dat hij ook degene was die 911 belde toen het hondenincident plaatsvond. Hij onthulde dat hij dit deed om ervoor te zorgen dat zijn zoon veilig was. Hij was zo vastbesloten om Kaiser uit het huis van David en Jenelle te krijgen en hij won, maar niet voor lang.

3 Ze herwonnen de voogdij over hun kinderen

Vijf weken nadat de kinderen uit Jenelle's voogdij waren verwijderd, kreeg ze de voogdij over sommigen terug. Volgens eonline.com blijft de moeder van Jenelle de voogd van Jace en na het werken met de kinderbescherming kregen zij en David de voogdij over Kaiser en Ensley terug. Griffith was zo kapot van het teruggeven van Kaiser.

2 David en Roger kenden elkaar

Voordat Jenelle met haar tweede baby-vader Griffith begon te daten, was ze getrouwd met Courtland Rogers, maar het ging niet goed. Nu onthult nickiswift.com dat Roger en David elkaar eerder kenden.

Toen Roger nog getrouwd was met Jenelle, waren hij en David celgenoten in de gevangenis. Roger vertrouwde hem over zijn huwelijk toe en nadat ze waren vrijgelaten, kwam hij erachter dat David nu met Jenelle aan het daten was.

1 Jenelle naar verluidt ingediend voor echtscheiding

In oktober 2018 kondigde Jenelle op haar sociale media aan dat ze papieren had ingediend om het echtscheidingsproces te starten. Echter, radaronline.com onthult dat er geen bewijs was dat dat is gebeurd. In plaats daarvan liet Jenelle het straatverbod tegen David vallen zodat hij Ensley kon zien. Wat betreft de twee, we zijn er niet zo zeker van of ze dingen beëindigen of verzinnen, aangezien ze onlangs samen met Ensley werden gezien.

Aanbevolen: