10 weinig bekende feiten over de echte relatie van Dakota Johnson en Jamie Dornan

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over de echte relatie van Dakota Johnson en Jamie Dornan
10 weinig bekende feiten over de echte relatie van Dakota Johnson en Jamie Dornan
Anonim

Een tijdje leek het alsof het onmogelijk was voor Dakota Johnson en Jamie Dornan om aan een of ander gerucht te ontsnappen. Nu er een paar jaar zijn verstreken sinds de laatste film in de Fifty Shades-trilogie, Fifty Shades Freed, in première ging, is het gemakkelijker om naar de acteurs te kijken en een duidelijker beeld te krijgen van hun echte relatie.

Gegoten om de onschuldige maar sexy Anastasia Steele en de kinky Christian Grey te spelen, de personages in het hart van de Fifty Shades of Grey-roman van E. L. James, Dakota en Jamie moesten de roddelbladen en de Hollywood-pers bevechten om te bewijzen dat ze gewoon twee zeer goede acteurs die hun werk doen.

Van de manier waarop ze elkaar constant aan het lachen maakten, tot hun diepe, vertrouwende band, helemaal tot of de twee zelfs vrienden zijn die hun tijd samen op het scherm volgen, hier zijn enkele feiten over de echte relatie van Jamie en Dakota.

Dakota Johnson en Jamie Dornan werkten voor het eerst samen om Anastasia Steele en Christian Gray te spelen in de film van 2015, Fifty Shades Of Grey. De twee werkten naast elkaar voor de twee volgende films, wat leidde tot veel geruchten over hun relatie op en buiten het scherm. Ondanks dat ze een romantische band heeft, is Jamie Dornan een gelukkig getrouwde man!

Dakota en Jamie moesten een aantal nogal stomende scènes delen, maar nadat ze zich erop hadden voorbereid op een manier die de situatie het meest comfortabel maakte, slaagden de twee erin om de zaken professioneel te houden, terwijl ze een ongewone vriendschap ontwikkelden die anders was dan ooit ander. Hoewel de twee elkaar sinds 2018 niet meer hebben gezien, zijn Dakota en Jamie afgelopen maand herenigd op het Telluride Film Festival in Colorado, waar ze poseerden voor een paar foto's, wat bewijst dat ze nog steeds erg goede vrienden zijn.

Bijgewerkt op 16 februari 2022: Jamie Dornan is nog steeds gelukkig getrouwd met zijn vrouw Amelia Warner, met wie hij drie kinderen deelde. Dakota Johnson is ondertussen al sinds 2017 aan het daten met Coldplay-frontman Chris Martin, en veel fans denken zelfs dat de twee in het geheim verloofd zijn. Wat betreft de geruchten over een romantische relatie tussen Dornan en Johnson, het is echt niets meer dan een gerucht. Dornan ging in op de geruchten in The Jonathan Ross Show en zei dat ze volkomen absurd zijn.

Sommige fans hebben zelfs geruchten verzonnen dat hij en Johnson samen geheime kinderen hebben, en Dornan maakt duidelijk dat dat niet verder van de waarheid kan zijn. Het lijkt er echter op dat deze wilde geruchten de vriendschap van Jamie Dornan en Dakota Johnson niet in de weg hebben gestaan, en de twee kunnen het tot op de dag van vandaag nog steeds goed met elkaar vinden.

10 Geruchten deden de ronde dat Dakota Johnson en Jamie Dornan elkaar niet mochten

Ondanks het sexy onderwerp, of misschien juist daardoor, was Fifty Shades of Grey aanvankelijk geen gemakkelijke film om te promoten voor Jamie en Dakota. Zodra er foto's van de perstour begonnen te verschijnen, begonnen mensen commentaar te geven op hun zogenaamd ongemakkelijke lichaamstaal.

Alles wat we kunnen zeggen is, probeer een film te promoten waarin je herhaaldelijk moet praten over het uittrekken van je kleren, vlak naast je collega! Gelukkig waren de geruchten precies dat, geruchten! De twee maakten duidelijk dat ze niet alleen een zeer sterke professionele relatie deelden, maar dat ze in het echte leven ook heel close zijn.

9 Dakota Johnson en Jamie Dornan gaven elkaar grappige cadeaus

Dakota gaf Jamie een shirt met zijn lijnen fonetisch gespeld in een Amerikaans accent. Jamie heeft een leren flogger ingelijst en aan Dakota geschonken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de cadeautjes die de co-sterren elkaar in de loop der jaren gaven.

"Hij heeft in feite de flogger erin geluisd waarmee hij me sloeg tijdens de film," zei Dakota over het speciale geschenk, en voegde er vervolgens, in haar kenmerkende uitgestreken humor aan toe, "En ik dacht: 'Dank je, dit zal ga naar mijn garage."

8 De chemie van Dakota Johnson en Jamie Dornan was zo goed, dat er ook geruchten gingen dat ze aan het daten waren

Zodra de eerste film in de Fifty Shades-trilogie uitkwam, gingen de verhalen over de co-sterren natuurlijk ook de andere kant op. Zo'n hete chemie op het scherm kan tenslotte alleen maar echte lust zijn, toch?

De datinggeruchten hielden aan tijdens het filmen van de serie, ondanks dat zowel Jamie als Dakota in meerdere interviews volhielden dat ze gewoon acteurs waren die hun werk deden, wat sexy was op het scherm!

7 Jamie Dornan was getrouwd toen de opnames van de eerste film begonnen

In 2013, toen Jamie werd gecast om de onstuimige Christian Grey te spelen, was hij al een gelukkig getrouwde man. Jamie ontmoette zijn toekomstige vrouw, actrice en muzikant Amelia Warner, in 2007. "Ik was vanaf het begin geslagen", heeft Jamie liefdevol gezegd over de ontmoeting met Amelia.

Het stel trouwde in 2012 en heeft nu drie meisjes samen: Dulcie, 6, Elva 4, en een nieuw meisje. Hoewel dit misschien voor een ongemakkelijke situatie tussen Dakota en Jamie's vrouw heeft gezorgd, zijn de twee eigenlijk goede vrienden! Het duo bracht wat tijd samen door tijdens de Oscars van 2017.

6 Dakota Johnson en Jamie Dornan plagen elkaar tijdens interviews

Hoewel de relatie tussen Anastasia en Christian soms gespannen en moeilijk was, was het een heel ander verhaal voor de echte hoofdrolspelers, die elkaar voortdurend plaagden en belachelijk maakten tijdens hun lange promotietours.

"Dakota, ze is ijdel", zei Jamie toen hem werd gevraagd wie "het meest waarschijnlijk betrapt zou worden terwijl ze naar zichzelf in de spiegel kijken". Hij zei dit tijdens hun hilarische MTV After Hours-interview waar we allemaal om moesten lachen, ook Jamie en Dakota!

5 Jamie Dornan probeerde Dakota Johnson aan het lachen te maken tijdens moeilijkere scènes

Humor hielp Jamie en Dakota om te praten over hun extreem pikante scènes tijdens promotie-interviews. Het hielp hen ook bij het daadwerkelijk opnemen van sommige van die scènes.

Zoals Jamie Graham Norton vertelde tijdens een hilarisch interview, maakte hij soms grappige geluiden bij, hoe zullen we het zeggen, de belangrijkste momenten van de scènes, allemaal in de naam om Dakota aan het lachen te maken!

4 Jamie Dornan beschermde Dakota Johnson op de set

Zoals Jamie uitlegde in een Today-interview, was het filmen van de Fifty Shades of Grey-seksscènes moeilijk, maar vooral voor Dakota, die "letterlijk in die scenario's zat, ze is vastgebonden, ze is blootgesteld, ze is naakt."

"Als de persoon die het dichtst bij haar stond, voelde ik de behoefte om een kamerjas over haar heen te gooien […] zorg ervoor dat iedereen een tijdje afstand hield totdat ze zich op haar gemak voelde. Ik zou een behoorlijk vreselijk mens zijn als Dat heb ik niet gedaan", verklaarde hij in een ander interview. Wat een ondersteunende heer en co-ster.

3 Dakota Johnson en Jamie Dornan hebben zich anders voorbereid om hun 'Fifty Shades' romantische scènes op te nemen

"Hij doet push-ups en ik lig daar gewoon en drink whisky", grapte Dakota tegen ET tijdens de première van Fifty Shades Darker in 2017. repetitie was de sleutel, "als iets heel, heel moeilijk is, is het soms nodig om vooraf een shot van iets sterks te maken.” We kunnen niet zeggen dat we het er niet mee eens zijn!

2 Dakota Johnson en Jamie Dornan blijven elkaars films steunen

Jamie en Dakota hebben het erg druk gehad na Fifty Shades-films, dus ze krijgen niet altijd de kans om rond te hangen. Zoals Jamie echter liet zien op TIFF in 2019, waar beide films in première gingen, zullen ze tijd vrijmaken om elkaars films te steunen. "We hebben elkaar eerder vandaag gezien", vertelde Jamie aan verslaggevers.

"Ik heb haar al gezien, maar ik krijg helaas geen kans om het hier te zien, dus ik zal een kaartje krijgen zoals iedereen." Aangezien het duo sindsdien vrienden is gebleven, hebben ze hun vriendschap gelijkgesteld aan die van een 'oud getrouwd stel'. Je moet van ze houden!

1 Een 'Fifty Shades'-reünie voor Dakota Johnson en Jamie Dornan

Gelukkig voor Fifty Shades Of Grey-fans verscheen het duo op het Telluride Film Festival in Colorado! Dit is de eerste keer dat Jamie en Dakota herenigd zijn sinds het afronden van hun laatste film in 2018. Fans waren extatisch om de twee weer samen te zien, en het lijkt alsof ze net zo close zijn als toen ze voor het laatst samen werden gezien, wat duidelijk maakt dat hun vriendschap nog steeds intact is.

Aanbevolen: