Struggles Of Fame: de voor- en 4 nadelen van een kinderster zijn in Hollywood

Inhoudsopgave:

Struggles Of Fame: de voor- en 4 nadelen van een kinderster zijn in Hollywood
Struggles Of Fame: de voor- en 4 nadelen van een kinderster zijn in Hollywood
Anonim

Veel van je favoriete beroemdheden zijn al hun hele leven in Hollywood. Of ze nu beroemde ouders hadden, of dat ze net in hun jeugd begonnen met het najagen van hun droom, veel beroemdheden begonnen hun bekendheid al als kind. Drew Barrymore is een goed voorbeeld van hoe jong zijn in Hollywood zijn voor- en nadelen heeft. Blijf scrollen om precies te zien wat die voor- en nadelen zijn.

De profs

Een kindsterretje zijn kan best geweldig zijn. Er zijn zoveel redenen waarom. Als je een kindster zou vragen wat hun leven in de schijnwerpers geweldig maakt, zouden ze vergelijkbare antwoorden hebben. Iedereen wil dat zijn naam in het licht staat, en kindsterren doen het voordat ze zelfs maar 18 zijn. Blijf scrollen om de beste aspecten van het zijn van een beroemd kind te zien.

8 Spreken in het openbaar

Dit voordeel van een kindsterretje is vanuit een ontwikkelingsstandpunt. Stardom geeft mensen de kans om hun publieke optreden te oefenen voor fans en publiek. Wanneer dit proces als kind wordt gestart, zoals bij kindsterren in Hollywood, is het veel gemakkelijker onder de knie te krijgen en hebben ze die vaardigheid hun hele leven lang. Hierdoor kunnen ze al op jonge leeftijd zelfverzekerd voor een camera of op het podium staan. Dit is een enorm pluspunt met betrekking tot het zijn van een kindsterretje.

7 Grote loonstrookjes

Weinig kinderen met een baan kunnen genoeg verdienen om te sparen, laat staan te investeren. Kindsterretjes hebben de unieke kans om ondanks hun leeftijd enorme bedragen te verdienen. Hoewel hun geld wordt beheerd door iemand die ouder is dan 18, is het nog steeds geld waar ze voor werken. Of het nu gaat om acteren, zingen of optreden, kindsterren bevinden zich in een uitstekende positie om serieus geld te verdienen voordat ze 18 worden. Dit kan hen in staat stellen om supervroeg met pensioen te gaan of een luxe leven te leiden.

6 Creatieve expressie

Als iemand als kind beroemd wordt, krijgt hij of zij een echt uniek platform om zichzelf te uiten. Of ze nu acteur, artiesten, artiesten of muzikanten zijn, ze hebben de kans om de wereld hun creatieve vaardigheden te laten zien. Dit platform helpt bij het creëren van een onverzadigbare drive voor de kindster om hun droom na te jagen. Ze krijgen aanhangers voor hun specifieke type creatieve expressie, en het is een echt validerende ervaring.

5 Veerkracht

Veerkracht is een van de eerste vaardigheden die kindsterren leren. Dit komt omdat, ongeacht in welk deel van Hollywood ze proberen in te breken, de concurrentie hevig is. Elk kind moet zijn A-game naar elke auditie brengen, en toch krijgt slechts één van hen de rol. Dit is waar ze veerkracht leren die hen kan voorbereiden om succesvol te zijn en weten hoe ze hun hele leven kunnen herstellen.

De nadelen

Hoewel er ongetwijfeld veel voordelen zijn aan beroemd zijn als kind, zijn er ook enkele nadelen. Het zal je misschien verbazen dat het leven van een kindsterretje niet zo perfect is als het lijkt. Er zijn veel uitdagingen en gevaren wanneer iemand leeft als een kindsterretje. Blijf scrollen om de nadelen te zien die verband houden met het sterrendom als kind.

4 Controle

Kinderacteurs hebben altijd hoge eisen gesteld aan hun vak. Ze mogen zich niet echt als kinderen gedragen terwijl ze aan het werk zijn. Dit is een groot nadeel van een kindsterretje zijn. Ook, vooral met moderne sociale media, worden kindacteurs op een ongekende en overweldigende schaal kritisch bekeken door vreemden en kennissen. Vroeger was het een stuk makkelijker om de haters te negeren, maar nu krijgen de nee-zeggers platforms waarmee ze de kindersterren kunnen bereiken.

3 Te snel volwassen worden

Het is geen geheim dat Hollywood skeletten in zijn kast heeft. Veel beroemdheden die als kindsterretjes begonnen, zoals Mara Wilson, kwamen er op veel te jonge leeftijd achter hoe ze door Hollywood en de buitenwereld werden geseksualiseerd. Ze vond foto's van haar voeten die op voetenfetisjwebsites circuleerden voordat ze 15 jaar oud was. Deze ondergang van het sterrendom uit de kindertijd is helaas echt ongewoon, ongeacht het geslacht van de ster.

2 Gebrek aan privacy

Als kindsterretje kun je nauwelijks iets doen zonder toezicht van ouders of een agent. Zelfs als je uit die ogen zou kunnen ontsnappen, staan de paparazzi overal te wachten om toe te slaan. Een kindsterretje kan niet ontspannen wandelen of buiten spelen zonder de ogen van de wereld op hen gericht. Dit draagt bij aan de volwassenwording van kindsterretjes omdat het hen hun kindertijd ontneemt voordat ze daadwerkelijk volwassen zijn.

1 Losgekoppeld van de werkelijkheid

Kindsterren groeien op als, simpel gezegd, een werknemer. Ze kunnen zich niet minder gedragen dan een volwassene, omdat ze veel geld krijgen als een volwassene. Deze volwassenwording zorgt ervoor dat deze jonge kinderen zich zorgen maken over volwassen problemen en hun kinderwens laten varen. Veel beroemdheden denken dat het belangrijk is om de kindersterren van vandaag, zoals die van Stranger Things, te beschermen tegen deze loskoppeling van de realiteit. Door zich los te maken van de realiteit, kunnen kindersterren geen contact maken met hun ware zelf.

Aanbevolen: