Hoe Adam Sandler echt denkt over de negatieve recensies van Hollywood

Inhoudsopgave:

Hoe Adam Sandler echt denkt over de negatieve recensies van Hollywood
Hoe Adam Sandler echt denkt over de negatieve recensies van Hollywood
Anonim

Adam Sandler heeft zichzelf de afgelopen jaren enigszins opnieuw uitgevonden op het grote scherm. Hij bouwde zijn carrière op als acteur en filmmaker binnen het comedygenre en was een tijdje behoorlijk succesvol.

Enkele van zijn grootste hits zijn 50 First Dates, Billy Madison, The Wedding Singer en de Hotel Transylvania-franchise. De derde aflevering in deze franchise was de ondertitel Summer Vacation en verraste vooral fans met zijn indrukwekkende prestaties aan de kassa.

Dit komt omdat de geanimeerde monsterkomediefilm in 2018 werd uitgebracht, op een moment dat Sandler's aandelen in de industrie echt kelderden. Hoewel hij zelden langzamer ging in de frequentie waarmee hij zijn films uitbracht, werden de meeste vaak gepand door critici en fans.

Toch volhardde de getalenteerde kunstenaar uit Brooklyn, New York in zijn werk. In recentere tijden zijn de meeste van zijn films aanzienlijk afgeweken van het pure komediegenre.

Murder Mystery, Uncut Gems en de Hustle van dit jaar zijn voorbeelden van Sandlers nieuwe richting. De laatste is zo goed ontvangen dat er zelfs geluiden zijn dat het hem zijn allereerste Academy Award ooit zou kunnen opleveren.

‘Grown Ups’ vat het verhaal van Adam Sandlers films samen

De jaren 2010 kunnen worden beschouwd als het dieptepunt van Adam Sandler's carrière op het grote scherm. Hoewel hij in die periode nog steeds een aantal hits wist te maken, werd het meeste van zijn werk door zowel fans als critici grotendeels als 'ondermaats' bekritiseerd.

Een film die misschien de essentie weergeeft van hoe mensen zich voelden over zijn filmmaken Grown Ups, die hij samen schreef en vervolgens speelde in 2010. Ondanks een zeer succesvolle terugkeer aan de kassa ($ 271,4 miljoen tegen een productiebudget van $ 80 miljoen), werd de film zeer zwaar bekritiseerd.

De kritische consensus voor de komische film op Rotten Tomatoes luidt: de cast van comedy-veteranen voor volwassenen is beminnelijk, maar ze worden in de steek gelaten door de vlakke regie en de verspreide, lage humor van een onvolgroeid script.'

Verschillende critici noemden de film 'ondraaglijk', 'afgrijselijk' en - naast andere afkeurende dingen - 'het perfecte affichekind voor [een] gekmakende zomer van filmmiddelmatigheid.'

Aangespoord door hun succes in de bioscoop, brachten Sandler en de producerende studio's in 2013 een vervolg uit (Grown Ups 2). Het was een soortgelijk verhaal, met een commercieel succes dat zeer negatieve recensies dekte.

Welke andere Adam Sandler-films werden slecht beoordeeld?

Tussen de twee Grown Ups-films door speelde Adam Sandler samen met Adam Sandberg in That's My Boy, een satirische komedie geschreven door David Caspe en geregisseerd door Sean Anders.

Er ging naar schatting gemiddeld $ 63 miljoen naar de productie van de film, maar het kon slechts $ 57,7 miljoen aan kassaverkopen opbrengen. Bovendien gingen critici hard aan het schrijven, casten en regisseren.

‘That's My Boy is niet de slechtste film die ik ooit heb gezien; het is gewoon een van de treurigste en meest vermoeiende,' zei een vernietigende recensie, terwijl een andere prikte: 'Waarschuwing: deze film bevat scènes van incest, masturbatie, gerontofilie, wettelijke verkrachting en Adam Sandler.'

In de nasleep van deze drie films zou Sandler gaan schitteren in andere projecten zoals The Ridiculous 6 (2015), The Do-Over (2016) en Sandy Wexler (2017). Elk van deze werd zeer slecht ontvangen, waarbij The Ridiculous 6 zelfs een van de weinige films werd die ooit een goedkeuringsclassificatie van 0% op Rotten Tomatoes kreeg.

Pixels (2015), Jack and Jill en Just Go With It (beide 2011) zijn andere Sandler-films met enkele van de slechtste beoordelingen.

Hoe denkt Adam Sandler over de negatieve recensies voor zijn films?

Terwijl hij zich voorbereidde op de release van Sandy Wexler in 2017, sprak Adam Sandler met de Press Association en verdedigde hij krachtig de staat van dienst van zijn films. Met betrekking tot de op dat moment aanstaande film legde hij uit dat hij niets minder dan een bashing van fans en critici verwachtte.

“Ik weet wat ze tegen elke film gaan zeggen – ze zullen zeggen dat ze het niet leuk vinden,” zei Sandler. “[Maar] we zullen in orde zijn. Ik geloof in mijn spullen. Dat is belangrijk voor mij en mijn vrienden en de mensen voor wie ik de films maak. Ik vind ze leuk, dat is het goede nieuws.”

Dennis Dugan – Sandlers regisseur in Grown Ups – had er ook genoeg van en haalde uit naar de critici.

"Het kan me geen fk schelen wat ze denken", zei hij in een interview met The Hollywood Reporter. "Het kan me een fk schelen dat bijna al mijn films nummer één openen en een gigantische winst maken voor de studio."

Over kritiek op Sandler antwoordde hij: ""Hoe verdomme durft iemand te zeggen dat hij een waardeloze [entertainer] is?!"

Aanbevolen: