Hoe Andrew Garfield echt denkt over het nemen van een pauze van acteren

Inhoudsopgave:

Hoe Andrew Garfield echt denkt over het nemen van een pauze van acteren
Hoe Andrew Garfield echt denkt over het nemen van een pauze van acteren
Anonim

Andrew Garfield schokte de entertainmentwereld toen hij zei dat hij een tijdje zou stoppen met acteren. De acteur heeft een ongelooflijk filmjaar achter de rug en werd genomineerd voor een Oscar voor het vertolken van Jonathan Larson in de Netflix-musical, Tick, Tick… Boom! en herneemt zijn rol als Spider-Man in Spider-Man: No Way Home. Hij speelde ook tegenover Oscarwinnaar Jessica Chastain in The Eyes Of Tammy Faye.

Garfield speelt ook in een nieuwe miniserie voor Hulu, getiteld Under the Banner of Heaven. Het behoeft geen betoog dat de acteur een erg druk jaar achter de rug heeft. Van het promoten van alle drie de projecten door verschillende talkshows te doen, tot het bijwonen van alle ceremonies van de prijzen waarvoor hij genomineerd was, Garfield heeft heel weinig tijd gehad om te ademen. Het is duidelijk waarom de acteur het gevoel heeft dat hij een pauze nodig heeft. Laten we eens kijken naar wat de ster heeft gezegd over een stap terug doen van acteren.

8 Andrew Garfield wil een tijdje 'gewoon' zijn

Garfield sprak met Variety over zijn beslissing om een tijdje terug te treden van acteren, en hij zei: "Ik moet gewoon een tijdje een beetje gewoon zijn." Iedereen die geen grote beroemdheid is, realiseert zich misschien niet hoe vermoeiend het kan zijn om constant in de schijnwerpers te staan. Met zoveel projecten die in zo'n korte tijd uitkomen, is het waarschijnlijk het beste voor Garfield om een beetje pauze te nemen en een tijdje normaal te doen.

7 Hij moest wat tijd voor zichzelf nemen

Garfield legde Variety verder uit dat hij moet, "herkalibreren en heroverwegen wat ik hierna wil doen en wie ik wil zijn en gewoon een beetje een persoon zijn voor een tijdje. Want zoals je weet, is dat een wasmachine, die het seizoen beloont."

6 Hij voelde dat hij deel moest uitmaken van 'Under The Banner Of Heaven'

Andrew vertelde de presentatoren van Good Morning America dat hij de oproep kreeg voor de hoofdrol in Hulu's Under the Banner of Heaven en hij dacht "oh god, ik moet weer aan het werk", want hij heeft "net klaar met het doen van een hele reeks dingen." Ook al vond hij dat hij toen een pauze nodig had, hij voelde dat Under the Banner of Heaven een "heel belangrijk verhaal" was dat hij wilde helpen vertellen.

5 Andrew Garfield grapte dat hij van plan is in een busje te gaan wonen

Toen hij op The View verscheen, grapte Garfield dat hij "officieel met pensioen was. Ik heb genoeg geld om de rest van mijn leven in een camper te wonen, en ik ben klaar." Toen onthulde hij dat hij alleen maar een grapje maakte en zei: "Ik weet niet waar dat vandaan kwam, ik heb gewoon vakantie."

4 Hij maakte duidelijk dat hij niet echt met pensioen gaat, hoewel

Later op The View voegde Andrew Garfield eraan toe dat hij "even gaat rusten". Later bevestigde hij dat nee, hij stopt niet met acteren. Aangezien Garfield niet op sociale media zit, was het belangrijk voor hem om de kwestie in een talkshow aan de orde te stellen om de massa te laten weten dat hij slechts een korte pauze neemt van acteren en niet stopt, zoals sommige mensen misschien aannemen.

3 Andrew Garfield wil een maand of twee vrij nemen van acteren

Garfield vertelde de dames van The View dat hij hard heeft gewerkt, en hoewel hij van het werk dat hij doet houdt, heeft hij het gevoel dat hij een pauze nodig heeft. Hij verklaarde dat hij van plan is slechts een maand of twee vrij te nemen van het werken in de industrie. Dat is redelijk, aangezien Garfield nu ongeveer een jaar vrijwel non-stop bezig is.

2 Andrew Garfield heeft het geluk een werkende acteur te zijn

In het interview dat Garfield deed met Variety, verklaarde hij dat hoewel hij het gevoel heeft dat hij een pauze van acteren nodig heeft, hij zich "zo bevoorrecht en gelukkig" voelt dat hij de kost kan verdienen als een acteur en woon het prijsseizoen bij met andere geweldige acteurs in de gemeenschap. Hij sprak op Good Morning America over hoe zijn eerste acteerbaan een Doritos-commercial in Spanje was en hoe hij ongeveer twee mille verdiende voor twee dagen werk en hoe hij dacht dat hij het toen en daar had gemaakt en dat hij klaar was. Hij zei verder hoe dankbaar hij is dat hij kan werken aan projecten waar hij van geniet en dat mensen op zulke geweldige manieren op die projecten reageren.

1 Andrew Garfield grapte dat het zijn jaar was

Tijdens hun optreden op Good Morning America spuiden de gastheren over wat een geweldig jaar Garfield heeft gehad. Garfield reageerde en grapte: "het is gewoon mijn jaar. Niemand anders heeft dit jaar een jaar gehad. Het is mijn tijd." Hij was erg nederig en zei dat het niet "het jaar van Andrew Garfield" was, maar eerder een jaar van geweldige verhalen waar hij een klein deel van mocht uitmaken. Oké, dat is licht uitgedrukt. "Dat is mijn bescheiden antwoord", grapte hij. Als iemand een pauze verdient, is hij het zeker. Niet alleen heeft hij in korte tijd verschillende projecten gedaan, maar elk project dat hij het afgelopen jaar heeft gedaan was ronduit spectaculair.

Aanbevolen: