Hoe Sofia Vergara echt denkt over de leeftijd van echtgenoot Joe Manganiello

Inhoudsopgave:

Hoe Sofia Vergara echt denkt over de leeftijd van echtgenoot Joe Manganiello
Hoe Sofia Vergara echt denkt over de leeftijd van echtgenoot Joe Manganiello
Anonim

Sofia Vergara, 49, en Joe Manganiello, 44, vormen een van de meest schattige koppels in Hollywood. Maar ondanks het feit dat ze veel verhalen hebben gedeeld over hun schattige romantische uitjes en grappige momenten samen, lijkt het paar de kritiek op hun leeftijdsverschil niet te vermijden. Het verschil van slechts vijf jaar is blijkbaar voor sommigen een groot probleem. Het paar maakt zich er duidelijk niet zo druk om.

De rechter van America's Got Talent is echter meerdere keren over de kwestie gevraagd - niet expliciet - maar aanhangers van het getrouwde stel hebben gemerkt dat het vaak wordt geïmpliceerd tijdens Vergara's interviews. Sommigen zeggen zelfs dat het zo'n vreselijke dubbele standaard is dat mannelijke beroemdheden als Leonardo DiCaprio, die met veel jongere vrouwen uitgaan, niet begrijpen. Dit is wat de actrice van Modern Family echt denkt over dat kleine leeftijdsverschil.

Een beetje achtergrond over het paar

Hun liefdesverhaal begon niet lang nadat Vergara net uit een lange relatie was gekomen. Manganiello had echter zijn oog laten vallen op de Colombiaanse actrice sinds ze nog steeds verloofd was met Nick Loeb. De Magic Mike-acteur deed toen niets. Nou, behalve de keer dat hij betrapt werd op het bekijken van de derriere van zijn toekomstige vrouw in 2014 op de Bloomberg & Vanity Fair Cocktail afterparty na een White House Correspondents’ Dinner.

Twee weken later kwam het nieuws naar buiten dat Vergara uit elkaar was gegaan met Loeb. Na het nieuws te hebben gehoord tijdens een perstour, begon Manganiello snel met zijn inspanningen om de actrice voor zich te winnen. "Ik was op een perstour toen ik erachter kwam dat Sofia vrijgezel was", vertelde hij aan Cosmopolitan UK. "Mijn vriend is een redacteur en vertelde me dat ze op het punt stond de aankondiging te doen. Ik kreeg haar nummer van Jesse Tyler Ferguson [mede-ster van Sofia's Modern Family] en vloog toen naar New Orleans om haar mee te nemen op een date." Zes maanden na hun dating hadden ze een grootse bruiloft in het resort The Breakers Palm Beach in Florida.

Ze dacht aanvankelijk dat hij 'te veel werk' zou zijn

Manganiello moest Vergara overtuigen om met hem uit te gaan. "Onze eerste date was dat ze me elke reden gaf waarom het nooit zou lukken", vertelde hij. De actrice had verschillende redenen. Eerst dacht ze dat hij 'te knap was'. Ze gaf hem echter een kans nadat ze erachter kwam dat hij niet zomaar een knappe jongen was.

"Zoals, het is te veel werk en ik ben ouder. Ik ben 43 jaar oud", vertelde Vergara aan Instyle. "Ik wil niet te maken hebben met een jongen waar elk meisje op uit is, weet je? Maar toen gaf ik hem een kans. Ik realiseerde me dat hij niet zo'n typische knappe jongen is. Hij is niet ijdel. Hij is heel serieus, heel rechtdoorzee, heel erg makkelijk."

The Pee-Wee's Big Holiday-ster steunde zichzelf ook behoorlijk sterk tegenover de aarzelende actrice. In een optreden in Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, onthulde de acteur dat hij werd gekroond tot People's Hottest Bachelor hem hielp met zijn pitch.

"'Ik weet dat je net uit deze langdurige relatie bent gekomen en als je single wilt zijn, dan begrijp ik dat. Ik zal het niet leuk vinden, maar ik kom er wel overheen. Maar voordat je antwoordt, ik wil je iets laten zien, '" Hij herinnerde zich dat hij het haar had verteld. "Ik reikte in mijn tas en legde het tijdschrift neer en ik zei: 'Numero uno.'" De acteur voegde eraan toe dat het bijna niet werkte toen Vergara door het tijdschrift begon te bladeren om te zien wie er nog meer op de lijst stond.

Ze zou zijn leeftijd veranderen als ze kon

In 2015 vertelde Vergara aan Vanity Fair dat "er niets aan [Manganiello] dat ik zou veranderen, behalve het feit dat hij vier jaar jonger is dan ik." De actrice voegde eraan toe dat het leeftijdsverschil niet zo erg is, behalve dat het een enorme factor is in hun gezinsplanning. “Joe is jonger dan ik. Hij is 38. Hij heeft nooit kinderen gehad,” zei ze. “Hoe ga ik nee zeggen? Ik zeg hem dat als we dit gaan doen, we het moeten doen, zoals nu, want ik wil geen 50 worden met een baby."

Die keer zei de Hot Pursuit-ster dat ze een natuurlijke bevalling wilde doen in plaats van een draagmoeder te krijgen. Haar ex klaagde haar ook aan voor het "vernietigen" van hun verschillende ingevroren embryo's die hij wilde oogsten. In maart 2021 oordeelde de rechtbank dat Loeb de toestemming van Vergara nodig had om de embryo's te gebruiken. Hij kreeg ook een boete van meer dan $ 17.000 vanwege vertragingen bij het verstrekken van informatie aan de actrice tijdens het proces.

In 2018 zei de Chef-ster dat haar ex de zaak gebruikte om haar huwelijk met Manganiello te verpesten. Maar door de jaren heen is het koppel onafscheidelijk gebleken. Een paar weken na de definitieve beslissingen van de rechtbank vierden ze hun 5e huwelijksverjaardag door te gaan picknicken in het park, met Manganiello met een blauwe hanenkam.

Aanbevolen: