Selena Gomez's lange geschiedenis met de Kar-Jenners: een diepe duik

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's lange geschiedenis met de Kar-Jenners: een diepe duik
Selena Gomez's lange geschiedenis met de Kar-Jenners: een diepe duik
Anonim

Als je een kindsterretje bent, worden je relaties - en relatiebreuken - algemeen bekend. Niemand kent dit feit beter dan Selena Gomez. Selena heeft in de loop van haar carrière behoorlijk wat controverses over relaties gehad. Zij en Demi Lovato stonden bekend als beste vrienden tijdens hun Disney-dagen, en ze speelden zelfs samen in The Princess Protection Program. Helaas zijn ze niet langer on speaking terms.

Er is ook veel gespeculeerd over waar Selena Gomez staat met haar vriendin Francia Raisa, die haar nier in 2017 aan Selena schonk. Het paar zou na de transplantatie een hobbel op de weg hebben geraakt over Selena's levensstijlkeuzes. Sinds Selena Francia in 2021 publiekelijk bedankte, lijkt het erop dat ze nu weer dichtbij zijn. Veel van Selena's lange, hobbelige geschiedenis met de Kar-Jenners is ook algemeen bekend. Lees verder om erachter te komen waar Selena staat met de beroemde familie.

9 Selena Gomez was vroeger bevriend met Kylie en Kendall Jenner

In 2014 was Selena Gomez bevriend met Kylie en Kendall Jenner. Ze gingen alle drie samen naar Coachella en Kylie plaatste zelfs een foto van het festival met het onderschrift "MY FAVORITE PEOPLE ???." Er zijn ook foto's van Selena die bij andere gelegenheden met de beroemde zussen omgaat.

8 Kim Kardashian en Selena Gomez waren vroeger ook vriendelijk

Kylie en Kendall waren niet de enige Kar-Jenners met wie Selena bevriend was. Er zijn veel foto's van Kim Kardashian en Selena Gomez die in de jaren 2010 rondhangen bij prijsuitreikingen en modeshows. Bij sommige van die gelegenheden waren zelfs de andere zussen van Kim aanwezig, dus het is eerlijk om te zeggen dat Selena enkele jaren geleden perfect bij de Kar-Jenner-familie paste.

7 Justin Bieber en Kendall Jenner zouden gedateerd zijn

… en dit is waar het rommelig wordt. In 2014 waren Selena en Justin weer bij elkaar na hun breuk in 2012. Het gerucht gaat echter dat Justin destijds met Kendall rondsnuffelde. Naar verluidt, toen Selena ontdekte dat Justin had gelogen over het rondhangen met Kendall, maakte ze het weer uit met hem. Hoewel Selena zich uiteindelijk met Justin kon verzoenen, lijkt het niet alsof hetzelfde voor haar en Kendall gold.

6 Justin Bieber zou ook met Kourtney Kardashian hebben gedate

Kendall is niet de enige Kar-Jenner met wie Justin Bieber naar verluidt is uitgegaan. Kourtney en Justin waren in 2015 en 2016 met elkaar verbonden. Toen Kourtney in The Ellen DeGeneres Show was, vroeg Ellen Kourtney naar haar relatie met Justin. Ondanks Ellens plagen bleef Kourtney terughoudend door vol te houden dat zij en Justin 'gewoon vrienden' waren.

5 Kendall Jenner is besties met Hailey Bieber

Als de geruchtenrelaties van Kendall en Kourtney met Justin niet genoeg waren om Selena van de zussen te verwijderen, was Kendalls vriendschap met de vrouw van Justin Bieber waarschijnlijk de juiste keuze. Hailey Bieber is al enkele jaren bevriend met de Jenners. In tegenstelling tot Kendalls vriendschap met Selena, heeft Kendalls eerdere relatie met Justin haar vriendschap met Hailey niet in de weg gestaan, met wie hij voor het eerst een relatie had vlak na zijn breuk in 2014 met Selena.

4 Selena Gomez is beste vrienden met Taylor Swift die beroemd was met Kim Kardashian

Justin Bieber was niet de enige man die midden in de relatie van Selena Gomez met de familie Kar-Jenner kwam te staan. De vete van Kim Kardashian en Kanye West in 2016 met Taylor Swift, de bestie van Selena Gomez, heeft waarschijnlijk de afstand tussen de voormalige vrienden vergroot. Taylor en Selena zijn vrienden sinds Kanye Taylor berucht onderbrak op het podium tijdens de 2009 MTV Video Music Awards, dus het is geen verrassing dat Selena's vriendschap met de collega-zangeres op de eerste plaats kwam.

3 Selena Gomez en Kylie Jenner poseerden voor een foto met Kylie Jenner op het Met Gala van 2018

Hoewel Selena Gomez misschien niet zo close is met de Kar-Jenners als vroeger, lijkt ze geen wrok te koesteren - althans niet jegens Kylie. Op het Met Gala van 2018 namen Selena en Kylie samen een foto op de rode loper. Fans waren aangenaam verrast. Een geschokte fan twitterde: "SELENA EN KYLIE?!?! IK DACHT DAT ZE OVER IM DOOD WAREN."

2 Selena Gomez plaatste – en verwijderde – een fotomodellering van SKIMS in 2019

In 2019 zorgde Selena Gomez voor enige controverse toen ze op haar Instagram-verhaal over Kim Kardashian's SKIMS postte. Selena plaatste een foto waarop ze SKIMS modelleert met de opmerking "Legit so freaking comfortable." Selena verwijderde snel (ha) de foto en verving deze door een foto van zichzelf en Taylor Swift. Selena schreef: "Mijn rit of sterf. Ik zou voor deze sterven. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde bent."

1 Selena Gomez's zusje woonde onlangs het verjaardagsfeestje van North West bij

Ondanks de rommelige geschiedenis van Selena Gomez met de familie Kar-Jenner, heeft ze haar zus er niet van weerhouden om close te worden met de oudste dochter van Kim Kardashian, North West. Selena's halfzus, Gracie Elliot Teefey, was een van de gasten op het 9e verjaardagsfeestje van North's kampthema, samen met Maxwell, de dochter van Jessica Simpson. Gelukkig voor North en Gracie hebben de volwassenen hun vriendschap niet in de weg laten staan door hun vroegere controverses.

Aanbevolen: