Deze beroemde zangers waren dakloos voor hun grote doorbraak

Inhoudsopgave:

Deze beroemde zangers waren dakloos voor hun grote doorbraak
Deze beroemde zangers waren dakloos voor hun grote doorbraak
Anonim

Soms beginnen de grootste sterren met het slechtste geluk en karma beta alt ze veel terug. De wereld van Hollywood en beroemdheden lijkt voor sommigen misschien een eenvoudig pad (vooral degenen die erin zijn geboren of met connecties), maar de reis naar roem heeft veel wendingen die er niet altijd zo helder uitzien. Beginnend met een dieptepunt, stapten deze zangers uit hun slechtste momenten en herinneringen om latere hits op radio's en de hitlijsten te vinden. Deze hitzangers inspireerden enkele van hun topnummers en hielden ze op de grond terwijl hun namen beroemd werden. Ze kenden de dieptepunten van het leven op straat voordat ze de grote tijd bereikten.

8 Kelly Clarkson werd door vuur gesmeed

Terwijl ze nu de wereld van entertainment vermoordt met haar zwoele geluiden en geweldige talkshow, was het leven van Kelly Clarkson niet altijd zo helder. De zangeres werd beroemd nadat ze in 2002 de eerste American Idol-ster was geworden, maar daarvoor had ze moeite om haar naam bekend te maken. Op 18-jarige leeftijd verhuisde de 'Stronger'-zangeres naar Los Angeles en deed ze elke klus die ze kon vinden, wachtend tot er iets groters kwam. Helaas haalde deze manier van leven haar in toen haar kleine appartement in brand vloog, waardoor ze een tijdje in haar auto bleef wonen terwijl ze haar zoektocht naar het sterrendom voortzette. Het is duidelijk dat het goed is gekomen omdat ze nu haar naam, haar verhaal en haar toekomst terugneemt in alles wat ze doet.

7 Shania Twain bleef dicht bij familie

De sensationele Shania Twain was niet altijd een van de grootste namen van countrymuziek. Hoewel ze een trouwe aanhang heeft gevonden sinds ze haar roem claimde, was haar leven niet altijd zo soepel als chillen op het podium met Harry Styles. Voordat ze probeerde om zich bij de muziekwereld aan te sluiten, worstelde ze haar hele jeugd om zichzelf op de been te houden. Opgegroeid in een gewelddadig huis, waren er perioden waarin Twain zich bij haar broers en zussen en moeder voegde in een daklozenopvang in Toronto. Ze slaapt in de drukke ruimte en is nooit de ervaring vergeten dat ze zo weinig in het leven heeft gehad en heeft die herinnering bewaard als onderdeel van het bereiken van waar ze nu is.

6 Jewel greep een gitaar tijdens het liften

Van jongs af aan geïsoleerd, had Jewel veel te vechten om uit haar ouderlijk huis te komen. De Amerikaanse zangeres groeide op in Alaska in een gewelddadig huishouden en op haar 18e moest ze verhuizen. Liftend van Alaska naar de aangrenzende VS pakte ze onderweg een gitaar op als een gemakkelijke manier om op straat wat geld te verdienen. Haar grote doorbraak kwam op 19-jarige leeftijd, dus ze had het geluk om boven de armoedegrens te komen, hits, een huis en een betere geestelijke gezondheid te vinden.

5 Kurt Cobain hield de geest op straat

Kurt Cobain, een tragisch lid van de 27 club, verloor zijn leven aan een verslaving in een wereld van chaos en succes. Voordat hij zijn weg naar de top vond met Nirvana, plaagde zijn strijd hem een aantal jaren. Slechts enkele weken voordat hij zou afstuderen, stopte Cobain met school en als gevolg daarvan werd hij uit huis gezet. Hij bracht een aantal weken door met stuiteren tussen de banken van vrienden en de brug over de Wishkah-rivier, wanhopig proberend iets te vinden om hem te ondersteunen. Uiteindelijk vond hij zijn weg naar het werken in een resort en slaagde hij erin een appartement te krijgen, wat leidde tot net genoeg stabiliteit om zich op zijn muziek te concentreren.

4 Ed Sheeran had minder huis dan hij had gewild

Een van de topnamen in de wereld van de popmuziek, het is moeilijk om je een leven voor te stellen zonder Ed Sheeran in het spel. De zanger "Thinking Out Loud" leek in de jaren 2010 van de ene op de andere dag op te blazen en de wereld heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Terwijl hij nu met zijn vrouw en kinderen is gesetteld, was het leven van Ed Sheeran niet altijd zo kalm. De zanger onthulde zijn ruigere situatie in zijn boek A Visual Journey, waarin hij sprak over hoe hij in 2008 tot 2010 onder bruggen, op de Circle Line-treinen en onder een boog buiten Buckingham Palace sliep. Hij leerde zijn routines om veilige slaapplekken te vinden en werkte de hele dag door om zijn muziek naar buiten te brengen.

3 Jim Morrison vond toevluchtsoord op willekeurige plaatsen

Een ander lid van de hartverscheurende 27-club, Jim Morrison van The Doors, had het moeilijk om de top van de muziekindustrie te bereiken. Voor zijn grote dagen van The Doors worstelde Morrison voor succes op straat. Morrison sliep overal waar hij maar kon vinden en ging op zoek naar een schuilplaats die hij maar kon vinden, inclusief geruchten die hij doorbracht onder de pier bij Venice Beach. Hoewel hij tijdens zijn carrière in goedkope motels in LA woonde, vestigde Morrison zich nooit echt voor zijn dood op 27-jarige leeftijd.

2 Ella Fitzgerald ging van zuur naar zoet

Bekend om haar soepele, jazzy tonen, is de soulvolle stem van Ella Fitzgerald door de jaren heen een klassieker gebleven. Haar tienerjaren waren echter lang niet zo zoet als de noten die ze zong. Fitzgeralds jeugd begon sterk met een liefdevol huis en ondersteuningssysteem, maar na de dood van haar moeder veranderde alles snel. Ze ontsnapte aan misbruik om bij haar tante te gaan wonen en merkte dat ze zich had ingeschreven voor een Training School for Girls om haar hopelijk weg te houden van spijbelen en nummers voor de maffia. Ze speelde op straat en op open mic-avonden voor amateurs. Ze kreeg haar pauze na vier maanden toen Chuck Webb haar rekruteerde als zangeres voor zijn band. Ze vond al snel houvast en succes, waardoor ze een naam voor de eeuwigheid was.

1 Jennifer Lopez zette haar blik op het podium

Nu officieel mevrouw Jennifer Affleck, stond JLo niet altijd aan de top van de industrie met een echtgenoot aan haar zijde. Jennifer Lopez groeide op in een huis waar haar vader 's nachts werkte en haar moeder op de school werkte. Ze groeide op met hoge verwachtingen van onderwijs en een carrière. Ondanks de druk wist ze dat haar hart bij dans en muziek lag. Na een ruzie met haar moeder over studeren, namen de twee een pauze en begon JLo te couchsurfen. Ze bleef een paar maanden dakloos totdat ze een dansbaan in Europa kreeg. Het duurde niet lang voordat acteren en zingen zich bij die parade voegden, waardoor ze een van de drievoudige bedreigingen van Hollywood werd.

Aanbevolen: