10 beroemdheden die hun grote doorbraak in tv-commercials hebben gemaakt

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die hun grote doorbraak in tv-commercials hebben gemaakt
10 beroemdheden die hun grote doorbraak in tv-commercials hebben gemaakt
Anonim

Er zijn veel verschillende manieren waarop beroemde sterren hun grote doorbraak krijgen. Maar het is niet altijd via films of tv-shows. In een zeer competitieve industrie waar aspirant-acteurs ervan dromen grote sterren te worden, verkennen veel beroemdheden verschillende slecht betaalde ondernemingen voordat ze naam maken, van wachttafels tot korte optredens in advertenties.

Iedereen moet ergens beginnen en voor veel celebs is het door stints in commercials. Enkele van de grootste sterren van Hollywood verschenen voor het eerst op onze schermen via tv-commercials. Hoewel veel van deze advertenties redelijk respectabel zijn, zijn een aantal ervan een beetje gênant. Blijf lezen om erachter te komen welke celebs hun doorbraak in tv-commercials hebben gekregen.

10 Aaron Paul

Voordat hij bijna zijn auditie voor Breaking Bad verknalde, speelde Aaron Paul in een aantal commercials. De ster met een fris gezicht, die op dat moment in zijn late tienerjaren en begin twintig was, is te zien in advertenties voor Juicy Fruit Gum en Corn Pops-muesli.

Dit voelt als de meest geschikte start voor de toekomstige Jesse Pinkman, aangezien Paul veel van de maniertjes van zijn binnenkort iconische tv-personage lijkt te vertonen.

9 Paul Rudd

Het duurde even voordat Paul Rudd de immense beroemdheidsstatus bereikte die hij nu geniet. Net als vele anderen begon zijn carrière in commercials, voordat hij zijn rol in Clueless veiligstelde als de stiefbroer van Cher Horowitz. Een jonge Rudd is te zien in een commercial voor Super Nintendo en we kunnen bevestigen: hij is in 30 jaar geen dag ouder geworden.

8 Tina Fey

Je zou de 30 Rock-ster en maker in deze clip waarschijnlijk niet herkennen, maar helemaal terug in 1995 verscheen Tina Fey in een commercial voor Mutual Savings bank. Hoewel ze nu een glamoureus figuur heeft, heeft de toen 25-jarige Fey typisch flodderige kleding uit de jaren 90 en een kortgeknipt kapsel.

Gelukkig zou het niet lang duren voordat ze indruk maakte op zowel fans als critici met haar film- en tv-rollen.

7 Keanu Reeves

Allround Mr. Nice Guy Keanu Reeves stond bekend om zijn unieke soort stoner-humor in de filmserie Bill & Ted van eind jaren 80/begin jaren 90. Gezien het feit dat zijn, eh, favoriete kruid de "munchies" veroorzaakt, is het logisch dat hij in 1987 in een Corn Flakes-commercial verscheen, slechts twee jaar voor de eerste Bill & Ted-film. Het is passend dat Keanu er weliswaar hoog uitziet in de commerciële …

6 Jack Zwart

Het zou moeilijk zijn om de grappige man Jack Black te herkennen in deze commercial voor de videogame Pitfall for Atari in 1982. Op 13-jarige leeftijd was dit Blacks eerste acteerwerk ooit en hij maakt indruk.

Iedereen moet ergens beginnen en, afgaand op zijn enthousiasme in deze advertentie, kunnen we zien waarom hij doorging met geweldige dingen.

5 Meg Ryan

Voordat ze beroemd werd in When Harry Met Sally…, speelde Meg Ryan in een advertentie uit 1982 voor Burger King. Toen hij nog maar 20 was, kunnen we niet geloven hoeveel de glamoureuze filmster in een paar jaar tijd zou veranderen.

Zeven jaar later zou Ryan een enorme romcom-ster worden, dus volharden in commercials, zo demoraliserend als ze zich destijds misschien gevoeld hebben, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

4 Sarah Michelle Gellar

Een andere celeb die hun carrière lanceerde via Burger King-commercials, Buffy the Vampire Slayer-ster Sarah Michelle Gellar was absoluut schattig in deze advertentie uit 1981.

Gellar was toen nog maar 5 jaar oud en ziet er heel anders uit met haar natuurlijke donkere haar, maar haar sympathieke persoonlijkheid is vanaf het begin duidelijk. Al snel zou ze een beroemdheid op de A-lijst worden.

3 Bryan Cranston

Net als zijn Breaking Bad-co-ster Aaron Paul verscheen Bryan Cranston in tal van tv-commercials voordat hij een begrip werd. Een jonge Cranston is te zien in reclamespots voor van alles, van katoenen overhemden tot aambeien, en onder meer chocoladerepen van Mars.

Deze commercials zijn achteraf gezien nogal maf, maar ze hebben hem gebracht waar hij nu is, en dat is het enige dat telt.

2 Channing Tatum

Voordat hij het publiek versteld deed staan met Magic Mike, verscheen Channing Tatum in een reclamespotje voor Mountain Dew. Zijn charismatische sterrenkracht blijkt uit deze korte advertentie, dus het verbaast ons niet dat Hollywood al snel belde.

De aspirant-acteur werkte ook een tijdje als stripper, wat hem inspireerde om Magic Mike te schrijven. Nu met een nettowaarde van $ 60 miljoen, is Tatum het bewijs dat mensen hun dromen nooit mogen opgeven.

1 Mila Kunis

In een van de meest jaren 90-dingen die je ooit hebt gezien, kreeg Mila Kunis voor het eerst haar grote doorbraak in een Lisa Frank-commercial. Een 13-jarige - en nogal hoge - Kunis stra alt enthousiasme uit als ze ons rondleidt in de met stropdaskleurstof gevulde Lisa Frank-winkel, compleet met knuffels, speelgoed en kleurrijke schoolbenodigdheden.

Met dit niveau van ijver zijn we niet verrast dat ze binnenkort een beroemdheid zou worden via haar rol in That '70s Show.

Aanbevolen: