Emily Ratajkowski ontslaat in stilte echtgenoot nadat hij is ontmaskerd wegens bedrog

Inhoudsopgave:

Emily Ratajkowski ontslaat in stilte echtgenoot nadat hij is ontmaskerd wegens bedrog
Emily Ratajkowski ontslaat in stilte echtgenoot nadat hij is ontmaskerd wegens bedrog
Anonim

Eerder deze maand beweerden rapporten dat Emily Ratajkowski na vier jaar huwelijk van haar man Sebastian Bear-McClard was gescheiden. Verschillende bronnen beweerden dat de filmproducent het supermodel had bedrogen, en nu lijkt het alsof Emily de rapporten subtiel heeft bevestigd.

Emily's subtiele Twitter-diss spreekt boekdelen

De geruchten over het uit elkaar gaan van Emily en Sebastian hebben online voor opschudding gezorgd, waarbij veel fans erop wezen dat Emily wordt beschouwd als een van de mooiste modellen ter wereld, en laat zien dat ontrouw niet om uiterlijk (of een gebrek daaraan). Fans van adelaarsoog merkten echter dat Emily een deel van de tweet over hun splitsing leuk vond.

Eén tweet van een fan schreef: "Ik kan niet geloven dat die kleine btch emrata heeft bedrogen", wat Emily een hart onder de riem had.

Andere berichten over hun breuk die Emily leuk vond, waren onder meer: "Meisjes, hoe vieren we Emrata's scheiding?" terwijl een andere tweet naar haar verwees als "eindelijk vrij" van haar man.

Sebastian zou Emily hebben bedrogen met een serveerster

Eerder deze maand begonnen de geruchten over het uiteenvallen te wervelen toen het Instagram-account Deux Moi een bericht deelde dat suggereerde dat de echtgenoot van een supermodel ontrouw was. Veel van de reacties dachten dat het bericht over Emily ging.

Later bevestigden verschillende bronnen ook de beschuldigingen. "Ze zijn onlangs uit elkaar gegaan. Het was Ems beslissing", vertelde een bron aan PEOPLE. "Het gaat goed met haar", vervolgden ze. "Ze is sterk en gefocust op haar zoon. Ze vindt het heerlijk om moeder te zijn."

Een andere bron sprak met Page Six en suggereerde dat dit niet de eerste keer was dat Sebastian vals speelde. "Ja, hij heeft vals gespeeld", zegt de bron. “Hij is een serie cheater. Het is vies. Hij is een hond." Hoewel Emily de breuk zou hebben geïnitieerd, is het onduidelijk of ze al een echtscheiding heeft aangevraagd.

Emily en Sebastian hadden een stormachtige relatie voordat ze in het huwelijksbootje stapten; ze hadden maar een paar weken een relatie voordat ze wettelijk trouwden in een gerechtsgebouw in New York City. In 2020 onthulde het stel dat Emily zwanger was van hun eerste kind. Het jaar daarop beviel ze van een zoon, Sylvester Apollo.

Noch Emily noch Sebastian hebben publiekelijk gereageerd op hun break-upnieuws, maar het model is deze maand zonder haar trouwring gezien.

Aanbevolen: