G-Eazy getrolld voor zijn 'slechte muziek' nadat hij was gearresteerd wegens mishandeling

G-Eazy getrolld voor zijn 'slechte muziek' nadat hij was gearresteerd wegens mishandeling
G-Eazy getrolld voor zijn 'slechte muziek' nadat hij was gearresteerd wegens mishandeling
Anonim

Twittergebruikers komen voor G-Eazy na zijn recente arrestatie.

Rapper Gerald Earl Gillum, ook wel bekend als G-Eazy, is gearresteerd na een "vermeende aanval" in New York City. De vermeende vechtpartij vond plaats op 10 september, buiten de Boom Boom Room in The Standard Hotel, volgens de NYPD.

G-Eazy en vrienden zouden een 32-jarige man en een 29-jarige man hebben geslagen.

Twee dagen later verscheen de rapper op de VMA's van 2021, 12 september. Hij verscheen op het evenement in een monochrome groene coltrui en colbert, gecombineerd met een zwarte broek en laarzen. De No Limit-rapper vertoonde geen fysieke tekenen van ruzie, aangezien hij poseerde op de rode loper.

Naar aanleiding van de MTV-show werd G-Eazy op maandag 13 september in hechtenis genomen vanwege zijn vermeende connectie met de confrontatie. Hij kreeg een ticket voor het verschijnen van een bureau en zal in de nabije toekomst "voor de rechter verschijnen".

Toen het nieuws uitbrak over de arrestatie van G-Eazy, gingen verschillende mensen naar Twitter om hun mening over de kwestie te delen. Velen gebruikten de arrestatie als een kans om de rapper te trollen en de situatie waarin hij zich bevond.

Hoewel velen hem als "Cheesy-G" bestempelden, benadrukten anderen zijn gebrek aan "rand" terwijl ze zowel G-Eazy als de slachtoffers van de aanval trollden. Een criticus schreef: "Stel je voor dat je wordt aangevallen door 'G-Eazy':')".

Terwijl een ander eraan toevoegde: "hoe je je laat aanvallen door een man genaamd Gerald."

Andere mensen concentreerden zich op zijn muziek en carrière. Ze roosterden G-Eazy terwijl ze beweerden dat de rapper lang geleden "van het rapspel was gevallen".

Een criticus merkte op: G eazy nog steeds in leven ?? heb sinds 2016 niet meer van hem gehoord.”

Terwijl een ander aan het gebraad toevoegde door te zeggen: "Iemand heeft hem eindelijk verteld dat zijn muziek rotzooi is…"

Zijn uiterlijk was ook iets waar trollen op reageerden. Iemand schreef bijvoorbeeld: "Ik zou zeggen dat hij het initiatief heeft genomen alleen maar op basis van de stootkracht van zijn gezicht."

Velen namen ook de tijd om hem te vergelijken met verschillende film- en televisiepersonages.

Demi Lovato-fans reageerden ook snel op het nieuws over de betrokkenheid van de rapper bij het gevecht. Breakdown, de meest recente samenwerking tussen het paar, wordt op 24 september uitgebracht, samen met G-Eazy's aankomende album These Things Happen Too.

Na de arrestatie speculeerde "Lovatics" echter dat opwinding niet iets was dat Demi zou voelen bij de release van het nummer. Een fan schreef: "hij krijgt een breakdown als de demi-collab niet wordt vrijgegeven."

Aanbevolen: