Robin Thicke 'geannuleerd' nadat Emily Ratajkowski beweerde dat hij haar betast had op de set 'Vage lijnen

Robin Thicke 'geannuleerd' nadat Emily Ratajkowski beweerde dat hij haar betast had op de set 'Vage lijnen
Robin Thicke 'geannuleerd' nadat Emily Ratajkowski beweerde dat hij haar betast had op de set 'Vage lijnen
Anonim

Sociale media zijn verontwaardigd nadat supermodel Emily Ratajkowski zanger Robin Thicke ervan beschuldigde haar blote borsten te betasten.

Ratajkowski beweert dat het incident plaatsvond tijdens het maken van de beruchte "Blurred Lines"-muziekvideo van Thicke in 2013. volgende week uit.

Het paar stond naar verluidt alleen op de set, met het model naakt vanaf de taille voor de controversiële video.

Emily Ratajkowski vage lijnen Robin Thicke
Emily Ratajkowski vage lijnen Robin Thicke

Ratajkowski zegt dat de shoot leuk was totdat Thicke "een beetje dronken" leek te worden en zijn gedrag veranderde.

"Plotseling, uit het niets, voelde ik de koelte en vreemdheid van de handen van een vreemde die mijn blote borsten van achteren omhulden", beweert de Gone Girl-actrice.

"Ik ging instinctief weg, kijkend naar Robin Thicke."

Ratajkowski beweert dat de singer-songwriter "achteruit strompelde" en naar haar glimlachte, voordat de setregisseur tussenbeide kwam.

"Hij glimlachte een gekke grijns en strompelde achteruit, zijn ogen verborgen achter zijn zonnebril", schrijft ze.

"Mijn hoofd draaide naar de duisternis achter de set. De stem van [regisseur Diane Martel] brak toen ze tegen me schreeuwde: 'Gaat het?'''

In het boek zegt Ratajkowski dat ze "de hitte van vernedering door" haar lichaam voelde pompen na de vermeende streling en zich plotseling "voor het eerst die dag naakt voelde".

Het supermodel zegt dat ze zich niet uitsprak op het moment dat ze zich "wanhopig voelde om te minimaliseren" wat er is gebeurd.

"Ik heb niet gereageerd - niet echt, niet zoals ik had moeten doen", geeft ze toe.

Ratajkowski zegt dat ze zich jaren later uitspreekt, omdat ze zich niet liet verwerken wat er destijds was gebeurd.

Ze zegt dat ze toen herinnerd werd aan de vermeende aanranding toen ze merkte dat Thicke haar had geblokkeerd voor Instagram.

Setdirecteur Martel bevestigde Ratajkowski's verslag van het incident in een Times-rapport. Afgezien van mannelijke artiesten Thicke, Pharrell en T. I. de set was een geheel vrouwelijke crew.

"Ik herinner me het moment dat hij haar borsten pakte, één in elke hand", vertelde ze aan de krant.

Hij stond achter haar zoals ze allebei in profiel waren. Ik schreeuwde met mijn zeer agressieve Brooklyn-stem, 'Wat ben je verdomme aan het doen, dat is het! De shoot is voorbij!'''

Volgens haar had Thicke gedronken en verontschuldigde zich "schaapachtig" na het vermeende tastincident.

"Blurred Lines" katapulteerde zowel de carrières van Ratajkowski als Thicke, maar werd zwaar bekritiseerd vanwege het promoten van de date rape-cultuur.

Nadat de ernstige beschuldigingen online verschenen, bekritiseerden veel commentatoren op sociale media het gedrag van Thicke.

"Ze schreef zich in om topless te lijken, niet om betast te worden", schreef iemand.

"Hij vervaagde de lijnen goed. Ga direct naar de annuleringsbak, "voegde een tweede eraan toe.

"Veel mensen raken aangeraakt en zeggen niets uit angst voor de schaamte en niet geloofd te worden, of doen gewoon dapper en 'ga ermee aan de slag'. Het maakt het niet goed en ik ben blij dat ze erover spreekt, "schreef een derde.

Ten tijde van de video-opname was Thicke getrouwd met actrice Paula Patton.

De voormalige jeugdliefdes delen de 11-jarige zoon Julian Fuego Thicke. De twee gingen in 2014 uit elkaar, waarbij Patton in haar scheiding zijn vermeende misbruik jegens haar, drugsmisbruik en ontrouw aanhaalde als redenen voor hun scheiding.

Thicke heeft nu drie kinderen met April Love Geary. De 44-jarige leek zich geen zorgen te maken over de komende onthullingen in het boek van Ratajkowski, aangezien hij zaterdagmiddag een video op Instagram plaatste waarin hij met zijn jonge kinderen thuis naar De Kleine Zeemeermin keek.

Aanbevolen: