Travis Barker's dochter belt de politie om moeders huiselijk geschil op te lossen

Inhoudsopgave:

Travis Barker's dochter belt de politie om moeders huiselijk geschil op te lossen
Travis Barker's dochter belt de politie om moeders huiselijk geschil op te lossen
Anonim

Travis Barker's 16-jarige dochter, Alabama, moest de politie bellen om een huiselijke storing met betrekking tot haar moeders vriend te beëindigen. Volgens TMZ heeft Alabama donderdagmiddag 112 gebeld om te melden dat haar moeder, Shanna Moakler, verwikkeld was in een verhitte discussie met haar vriend, Matthew Rondeau.

Alabama speelde misschien een grapje

De politie kwam kort daarna naar het huis van San Fernando Valley, waar het paar bij de deur arriveerde met 'magere kleding'. Ondanks het scheiden van het paar, ontkenden zowel Shanna als Matthew dat ze hadden gevochten. Na het vinden van geen bewijs van een fysieke woordenwisseling (zoals verwondingen of kapotte eigendommen), verliet de politie Shanna's landgoed.

TMZ merkt op dat Alabama niet in het huis was toen de politie arriveerde. Het vermoeden bestaat dat de tiener een grap uithaalde (een met slechte smaak).

Maar Shanna en Matthew hebben eerder een huiselijk geschil gehad

Hoewel dit misschien een vals alarm was, zijn Shanna en Matthew al eerder betrokken geweest bij een huiselijke ongeregeldheid. In februari werd Matthew gearresteerd nadat een gevecht met Shanna fysiek werd.

Shanna zou Matthew ervan hebben beschuldigd haar te hebben bedrogen en die avond hun huis verlaten. Maar toen ze 's ochtends terugkeerde, hervatte het gevecht en escaleerde het toen de handen werden opgestoken. Toen de politie arriveerde, vonden ze sporen op Shanna's lichaam en arresteerden Matthew vervolgens voor huiselijk geweld.

Matthew werd beschuldigd van huiselijk geweld, geweld en vandalisme. De zaak loopt nog, maar hij pleitte eerder deze week "niet schuldig" aan de aanklachten.

Shanna & Matthew ontkennen dat hun relatie problematisch is

Zowel Shanna als Matthew spraken zich uit na het incident in februari om hun relatie te verdedigen. Van Shanna's kant, ze onthulde dat ze geen aanklacht indient en hoopt dat Matthew er zonder straf vanaf komt.

Kort na zijn arrestatie onthulde Shanna dat ze zwanger was van Matthews baby. Later gaf ze echter toe dat de test vals-negatief was en dat ze toch niet zwanger was.

Matthew sprak ook met de media om zichzelf te verdedigen en te onthullen hoe ze aan hun relatie werken. “Ik bid dat de stad L. A. me toestaat om hen te laten zien dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door alle aanklachten tegen mij in te trekken. Ik ben een bewonderenswaardig persoon, een geweldige zoon en een zeer respectabele en liefhebbende partner, 'zei hij.

Shanna deelt twee kinderen – de 16-jarige Alabama en de 17-jarige Landon – met haar ex-man Travis Barker. De drummer van Blink 182 trouwde eerder dit jaar met Kourtney Kardashian tijdens een uitbundig Italiaans feest waarvoor al hun kinderen aanwezig waren.

Aanbevolen: