Ellen Pompeo branded een 'verwende diva' na een geschil met Denzel Washington

Ellen Pompeo branded een 'verwende diva' na een geschil met Denzel Washington
Ellen Pompeo branded een 'verwende diva' na een geschil met Denzel Washington
Anonim

Het lijkt erop dat Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo in heet water is beland na een ruzie met Hollywood-legende Denzel Washington.

Pompeo deelde de details van het geschil tijdens een recente aflevering van de Tell Me-podcast van de actrice, 29 september. Tijdens de podcast sprak Pompeo met haar co-ster, Patrick Dempsy. Terwijl het paar herinneringen ophaalde aan het succesvolle medische drama, kocht Dempsey het onderwerp Washington op. Hij benadrukte hoe Washington werd ingekocht om een aflevering van Grey's Anatomy te regisseren en vroeg Pompeo vervolgens hoe die ervaring voor haar was geweest.

Pompeo begon met het prijzen van Washington voordat ze verder sprak over haar ervaring onder zijn leidinggevend bevel. Ze verklaarde dat hij, ondanks zijn gebrek aan ervaring in het regisseren van tv, geweldig was geweest.

Ze vertelde de verhaallijn van de aflevering voordat ze verder ging met de ongemakkelijke anekdote van hun vete. Pompeo begon met te zeggen: "Hij werd gek op me", voordat hij de herinnering een "goed Denzel-verhaal" noemde.

Ze legde verder uit: Als acteur moet je stoer zijn, toch? We hebben het over deze omstandigheden, deze uren, deze omgevingen waarin je je bevindt. Je moet een dikke huid hebben om op verschillende manieren met Hollywood om te gaan.”

Pompeo vervolgde met een beschrijving van de scène waarover Washington en zijzelf ruzie hadden gemaakt. Ze verklaarde dat haar personage, Meredith Grey, naar binnen moest gaan om te luisteren naar de persoon die haar in elkaar had geslagen. Ze verklaarde dat haar karakter "schuchter en terughoudend" was geweest om de tijd te nemen om naar de verontschuldiging te luisteren, vanwege haar gebroken kaak.

Pompeo ging verder door te vertellen hoe ze een regel had geïmproviseerd tijdens de verontschuldiging van het andere personage, waarop Washington helemaal niet goed had gereageerd.

Pompeo verklaarde: Denzel ging ham op mijn a. Hij zei: 'Ik ben de regisseur! Vertel hem niet wat hij moet doen!'”

Waarop ze had geantwoord met "Luister, motherf, dit is mijn show! Dit is mijn setje! Tegen wie vertel je -- je weet amper waar de badkamer is!"

Pompeo rondt af door te stellen dat ondanks dat ze woedend was over de situatie, het paar sindsdien het geschil heeft opgelost omdat ze zei dat ze "in orde" waren.

Fans lijken het echter niet "goed" te vinden dat ze de opmerkingen volgt. In de nasleep van de podcast gingen velen naar Twitter om hun mening te uiten over de situatie en de manier waarop Pompeo het had aangepakt.

Een van hen zei bijvoorbeeld: "Vloeken bij Denzel voor het werk waarvoor de show hem had ingehuurd om te doen bij DENZEL WASHINGTON?? als ze zich zo gedraagt met hem, hoe behandelt ze kleine mensen met wie ze werkt nah shonda heeft deze vrouw echt een show gegeven waar ze al twintig jaar mee rijdt om haar zo te laten handelen?"

Ondanks dat sommigen geloofden dat ze over de situatie had gelogen, bestempelden anderen haar als een 'verwende diva'. Talloze mensen bekritiseerden de actrice en beweerden dat ze respectloos had gehandeld jegens de acterende legende.

Aanbevolen: