Friends': fans opgelucht om het mysterie van de onduidelijke spraak van Matthew Perry op te lossen

Inhoudsopgave:

Friends': fans opgelucht om het mysterie van de onduidelijke spraak van Matthew Perry op te lossen
Friends': fans opgelucht om het mysterie van de onduidelijke spraak van Matthew Perry op te lossen
Anonim

Vrienden fans lijken eindelijk de reden te hebben gevonden voor de onduidelijke toespraak van Matthew Perry in de reünie-aflevering.

Eerder deze maand was Perry te zien met co-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer om de show te plagen, die in april werd opgenomen en op 27 mei wordt uitgezonden via HBO en HBO Max.

Sommige fans merkten dat de 51-jarige acteur stamelde en in de clip staarde, wat aanleiding gaf tot speculaties over zijn gezondheid. Een rapport van The Sun loste de geruchten over een terugval van de acteur op, een kwaadaardige hint naar Perry die opnieuw worstelde met Vicodin-verslaving.

De echte reden waarom de toespraak van Matthew Perry onduidelijk was in de 'Friends'-reüniepromo

Een bron bevestigde dat Perry, bekend van de sarcastische Chandler Bing, een tandheelkundige ingreep onderging voorafgaand aan het filmen van de special.

De bron zei: "Matthew verscheen op de reünie [in april] en leden van zijn team zeiden dat hij die dag een spoedoperatie had ondergaan.

"Dat zou van invloed zijn op zijn welzijn en ook op hoe hij zich voelde. [Matthew] had pijn van wat we begrepen, wat de onduidelijke spraak veroorzaakte."

De bron voegde eraan toe dat de ster vrienden had gerustgesteld dat er niets aan de hand was.

Ze gaven ook toe dat "niemand wil filmen na een procedure".

Wie gaat er verschijnen in de speciale aflevering van 'Friends'?

De zes acteurs zullen als zichzelf verschijnen op de geliefde Stage 24, waar alle tien seizoenen van de show tussen 1994 en 2004 werden gefilmd.

Samen met de zes originele Friends, zal de langverwachte reünie-aflevering een speciale gastcast zien met nieuwe en oude gezichten. Eerder deze maand werd aangekondigd dat "The One Where They Got Back Together" beroemdheden zal bevatten zoals Justin Bieber, Cara Delevingne en David Beckham.

De Zuid-Koreaanse band BTS zal ook verschijnen, samen met Lady Gaga, James Corden, Cindy Crawford, Mindy Kaling, Malala Yousafzai en Game of Thrones-ster Kit Harington.

Een paar bekende gezichten zullen ook hun comeback maken. Tom Selleck, die Monica's vriend Richard speelde, evenals Maggie Wheeler, beroemd om het vertolken van Chandler's knipperlicht-vriendin Janice, zullen schitteren. Gaststerren Elliot Gould, Christina Pickles, Thomas Lennon en James Michael Tyler keren allemaal terug om de show te bespreken. Reese Witherspoon, die in twee afleveringen Rachels kleine zusje Jill speelde, zal ook op het scherm verschijnen.

Fans hebben echter gevraagd waar enkele originele castleden zijn. Terwijl Witherspoon terugkeert als een van de Green-zussen, zal Christina Applegate, die Amy Green speelde in Friends, niet de hoofdrol spelen in de reünie. Cole Sprouse, bekend van de rol van Ross' zoon Ben, is ook een van de afwezigen van de special, samen met fan-favoriet Paul Rudd, die Phoebe's liefdesbelang Mike speelde.

Aanbevolen: