Nicole Scherzinger's grootste solonummers, gerangschikt op plaatsing in de hitlijsten

Inhoudsopgave:

Nicole Scherzinger's grootste solonummers, gerangschikt op plaatsing in de hitlijsten
Nicole Scherzinger's grootste solonummers, gerangschikt op plaatsing in de hitlijsten
Anonim

Sommigen van ons kennen Nicole Scherzinger als jurylid bij X Factor UK of The Masked Singer, maar de roem van de 43-jarige ster gaat verder dan wat we vandaag zien. Ze werd begin jaren 2000 beroemd als leider van de iconische Pussycat Dolls. Scherzinger stapte later uit de groep om een solocarrière na te streven en bracht twee soloalbums uit.

De veelzijdige entertainer heeft sinds 2016 geen soloproject uitgebracht, hoewel er geruchten de ronde doen over een mogelijke heropleving in de muziekscene. Hoewel Nicole in 2020 zou touren met haar voormalige bandleden, werden de plannen geannuleerd als gevolg van de COVID-19-uitbraak, maar de meisjes kwamen wel weer samen voor de single "React."

We hebben de grootste nummers van Nicole hieronder gerangschikt als soloartiest. Staat een van deze nummers in je afspeellijsten?

10 'Probeer het met mij'

“Try With Me” is afkomstig van de heruitgave van het solo-debuutalbum van Nicole Scherzinger, Killer Love. Het debuteerde en piekte op nummer 18 op de UK Official Singles Chart, waar het 3 weken doorbracht, waardoor het haar snelste single was die de UK Charts verliet. "Try With Me" is zelfs een van de slechts twee singles op Killer Love die de top-tien niet haalden.

9 'Baby Love'

Als single van haar niet-uitgebrachte debuutalbum, Her Name Is Nicole, slaagde "Baby Love" erin om in de top twintig te scoren in ten minste dertien verschillende landen, waaronder Italië en het Verenigd Koninkrijk, waar het piekte op nummer 14, het stond 9 weken in de hitlijsten. Het nummer was een vervolg op "Whatever You Like" met T. I.

8 Timbaland's 'Scream' met Keri Hilson

Dit was de vijfde single van Timbaland's tweede studioalbum Shock Value in 2007, met zang van Nicole Scherzinger naast Keri Hilson. Hoewel het in de VS niet in de hitlijsten kwam, was "Scream" internationaal een bescheiden hit, in de top tien in landen als Nieuw-Zeeland en Zweden. Het bereikte ook de top-vijftien in Australië, en in het Verenigd Koninkrijk piekte het op nummer 12.

7 Nicole Scherzinger's nummer met Enrique Iglesias, 'Heartbeat'

Enrique Iglesias' mid-tempo ballad bevat gastvocalen van Nicole Scherzinger. Een remix van "Heartbeat" verscheen later op haar debuutalbum Killer Love. Een alternatieve versie van het lied met Sunidhi Chauhan werd ook opgenomen in een speciale Indiase editie van Euphoria. Tijdens zijn 10-weekse ambtstermijn op de UK Official Singles Chart bereikte het nummer nummer 8.

6 'Boemerang'

Nicole Scherzinger's "Boomerang" was oorspronkelijk bedoeld voor haar tweede soloalbum Big Fat Lie, maar werd in plaats daarvan behandeld als een op zichzelf staande single toen het album werd aangekondigd. Er werd onthuld dat Boomerang een van de 5 werken was die tussen albums werden opgenomen en vervolgens werden gesloopt. Het piekte op nummer zes en bleef 5 weken in de Britse hitlijsten.

5 'Your Love'

Nicole Scherzinger's nummer, "Your Love", werd uitgebracht op haar tweede soloalbum Big Fat Lie. Het door house beïnvloede dance-popnummer werd goed ontvangen door critici, hoewel sommige critici de songtekst van de hand deden. Het stond 6 weken in de hitparade, met een piek op nummer 6. Elders in Europa bereikte het nummer de top veertig in Frankrijk en Ierland. Het was Scherzinger's zevende top-tien single in het Verenigd Koninkrijk als soloartiest.

4 Nicole Scherzinger's nummer met Diddy, 'Come To Me'

"Come To Me" is een van de grootste nummers waarop Nicole Scherzinger te horen is. Diddy produceerde en speelde het nummer met Nicole als gastzangeres. Het piekte op nummer 4 op de UK Official Singles Chart en stond ruim 14 weken in de hitlijsten. Het nummer werd geremixt door verschillende artiesten, waaronder een uitgelekte reggae-remix met Elephant Man. De officiële remix bevatte haarzelf, Young Joc, T. I. en Young Dro.

3 'Gif'

Dit was de eerste single van haar debuutalbum Killer Love. RedOne, BeatGeek en Jimmy Joker produceerden de single, die zich onderscheidde van de eerdere solo-releases van Nicole Scherzinger. "Poison" stond 14 weken in de UK Charts, met een piek op nummer 3, en is gecertificeerd als zilver in het VK, wat betekent dat er meer dan tweehonderdduizend exemplaren van zijn verkocht.

2 'Daar'

Nadat haar eerdere releases grote impact hadden in het VK, werd "Right There" de derde single van Nicole Scherzinger van haar Killer Love-album. Het eiland getinte popsong piekte op nummer 3 op de UK Official Singles Chart, met een totaal van 18 weken op de kaart. Het werd later opnieuw uitgebracht in de Verenigde Staten als de eerste single van Killer Love en werd vervolgens opnieuw gemixt door 50 Cent. Het is meer dan 196 miljoen keer bekeken op YouTube en is goud gecertificeerd door The Recording Industry Association of America (RIAA).

1 'Houd je adem niet in'

"Don't Hold Your Breath" verscheen op het solo-debuutalbum Killer Love van Nicole Scherzinger. Het was aanvankelijk een demo van Timbaland en Keri Hilson die in 2010 online werd gelekt. Er werden verschillende versies van het nummer gemaakt (die ook lekten) voorafgaand aan de release in 2011. DHYB bracht 23 weken door in de UK Official Singles Chart met een piek op nummer 1 voor slechts één week.

Aanbevolen: