Fans reageren op de Teletubbies die strijden tegen BTS en Coldplay in Britse hitlijsten

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de Teletubbies die strijden tegen BTS en Coldplay in Britse hitlijsten
Fans reageren op de Teletubbies die strijden tegen BTS en Coldplay in Britse hitlijsten
Anonim

De muziekwereld wankelt nu een reeks van best presterende bands tegelijkertijd muziek uitbrengt. Het is echter niet alleen het toeval van de timing dat fans aan het praten heeft, het is het feit dat er een behoorlijk mengelmoes van muzikale genres is die het tegen elkaar zullen opnemen voor de topposities in de hitlijsten. Deze enorm eclectische competitie omvat BTS en Coldplay, en… The Teletubbies!

Je hebt het goed gehoord, deze drie totaal verschillende groepen zijn allemaal in een race naar de toppositie in de hitlijsten, en fans uiten hun mening over deze ongelooflijk unieke race op sociale media.

Elke groep heeft een behoorlijk aantal die-hard fans, en de reacties vliegen snel en furieus terwijl fans zich haasten om hun favoriete artiesten te steunen.

Een muzikale mish-mash

De strijd om de eerste plaats in de hitlijsten wordt gedeeld door bands die op elk niveau totaal van elkaar verschillen.

Om te beginnen staat Coldplay klaar om enorm succes te boeken met de release van hun negende studioalbum getiteld Music Of The Spheres, en fans hebben 15 oktober al geruime tijd in hun agenda staan, terwijl ze hiernaartoe aftellen groot moment.

Om nog een stap verder te gaan, heeft Coldplay samengewerkt met BTS om hun langverwachte samenwerking, My Universe, uit te brengen, en ze doen dit op hetzelfde moment dat de Teletubbies hun nieuwe album op 25 september uitbrengen. De kinderentertainers staan klaar om hun 10-nummeralbum uit te brengen voorafgaand aan hun 25-jarig jubileum, en de hype is al lang aan het groeien.

Met dit alles op hetzelfde moment, is het moeilijk te raden welke van deze ongelooflijke artiesten het meeste succes zal zien, maar fans hebben een aantal voorspellingen en worden behoorlijk uitgesproken over hun gevoelens over deze muzikale race naar de top van de hitlijsten

Fans roepen deze vreemde situatie op

Fans staan versteld van hoeveel er tegelijkertijd gebeurt, en ze weten zeker waar hun loyaliteit ligt.

Opmerkingen vol verwarring zijn opgedoken, waaronder één persoon die schreef; "Dus het is nu BTS & Coldplay v/s Teletubbies…. IDK of je nu moet lachen of huilen."

Twitter ontploft met opmerkingen zoals; "nooit gedacht dat ik de teletubbies vs bts en coldplay zou zien, maar hier zijn we dan," "Wie had gedacht dat BTS op een dag het tegen de Teletubbies zou opnemen. Wonen in het VK is raar," en "haters" omg, laten we ga je gang, stream een nieuw teletubbies-album om bts te blokkeren."

Eén fan deed een oproep tot actie door te schrijven; "BTS x Coldplay vs The Teletubbies is waarschijnlijk het laatste wat ik me ooit had kunnen voorstellen. Kinderen zijn monsterstreamers, als een nummer onder hen viraal gaat, zullen ze er ALTIJD naar luisteren. MAAK MEER ACCOUNTS EN MAAK JE KLAAR OM TE STREAM."

Aanbevolen: