Outer Banks verwelkomt drie nieuwe castleden voor seizoen 3

Inhoudsopgave:

Outer Banks verwelkomt drie nieuwe castleden voor seizoen 3
Outer Banks verwelkomt drie nieuwe castleden voor seizoen 3
Anonim

Netflix is de thuisbasis van vele populaire Netflix-series, waarvan sommige enkele van de meest besproken series ter wereld zijn geworden. Sommige hiervan zijn Stranger Things, Orange Is The New Black, You, Squid Game, The Witcher en natuurlijk Outer Banks.

Outer Banks is een van de meest verslavende Netflix-series aller tijden geworden, met zijn boeiende en mysterieuze verhaallijn die miljoenen fans van over de hele wereld binnenha alt, die allemaal reikhalzend uitkijken naar het volgende stukje drama en voor nog een stukje de puzzel om in elkaar te schuiven.

De show wordt hoog gewaardeerd onder fans, die het een algehele score van 94% hebben gegeven op Google, en veel recensies op het platform weerspiegelen hetzelfde sentiment, waarbij fans vaak het niveau van 4-5 sterren verpletteren. Zelfs critici lijken enthousiast te zijn over de show, waardoor ze een ietwat hoge beoordeling krijgen, gezien hoe uitdagend het meestal is om een solide en/of hoge score van een criticus te krijgen.

Wie zat er in seizoen 2 van Outer Banks?

De cast voor seizoen 2 van Outer Banks bleef grotendeels hetzelfde, met veel fanfavorieten die terugkeerden naar het scherm om alles te geven. Enkele van deze acteurs zijn Chase Stokes, Madelyn Cline, Rudy Pankow, Madison Bailey, Jonathan Davis, Charles Eston en Drew Starkey, die de hoofdcast voor de show vormen.

Hoewel veel van de cast de rollen van tieners spelen, zijn ze eigenlijk niet allemaal zo jong. In feite zijn alle acteurs die de rollen van tieners spelen eigenlijk twintigers, met als enige tiener in de show Sarah's jongere zus, Wheezie, die in het echte leven 19 jaar oud is.

Chase Stokes, die John B speelt, is in het echt 29 jaar oud. We hadden het nooit geraden!

Veel van de castleden hebben ook rollen gespeeld in verschillende andere films en shows voordat ze naar Outer Banks verhuisden, wat voor sommigen hun 'grote doorbraak' was, waardoor ze verder in de schijnwerpers kwamen te staan.

Chase Stokes was te zien in andere shows zoals P altrocast met Darren P altrowitz, Tell Me Your Secrets, The First en Daytime Divas. Zijn rol in Outer Banks hielp hem echter om hem nog meer naam te geven binnen de acteerwereld.

Madison Bailey, die Kiara speelt, speelde in American Horror Stories, Council of Dads, Creepshow, Black Lightning en Two Roads. Ze is ook verschenen in Impractical Jokers: The Movie. Voor seizoen 3 lijkt het er echter op dat de cast zal groeien.

Is de originele cast van Outer Banks nog steeds dichtbij?

Tijdens het filmen van de show is gebleken dat veel van de castleden aanzienlijk close zijn geworden tijdens hun tijd samen. Zo dichtbij dat ze zelfs een langere tijd bij elkaar en bij elkaar woonden, vaak samen rondhingen en hun scheikunde-offset opbouwden.

Sommige castleden werden echter meer dan alleen vrienden.

Zoals veel fans waarschijnlijk al weten, hadden Chase Stokes en Madelyn Cline korte tijd een relatie tussen 2020 en november 2021, voordat ze de zaken stopzetten vanwege 'in verschillende landen werken' en 'verschillende schema's hebben'. Ondanks hun pogingen om het te laten werken, lijkt het erop dat de voormalige geliefden hadden besloten dat het het beste was om verder te gaan.

Natuurlijk hebben fans hun eigen theorieën bedacht over waarom het paar uit elkaar ging. Sommige fans merkten op dat Madelyn werd gespot terwijl ze met een andere man danste, terwijl Chase werd gezien op een 'jongensavond' die er erg single uitzag, wat de fans suggereerde dat ze niet meer samen waren.

Later werd echter in 2022 bevestigd dat het paar officieel uit elkaar was gegaan, waardoor de overtuigingen van de fans voor eens en voor altijd werden geverifieerd. Tot nu toe is dit het enige stel dat uit de Outer Banks-cast voortkwam, maar wie weet of andere castleden in de toekomst samen kunnen komen?

Outer Banks verwelkomt drie nieuwe castleden voor seizoen 3

Tot grote vreugde van de fans is Outer Banks vernieuwd voor een derde seizoen op Netflix. Veel fans zijn extatisch om te zien hoe de reeks gebeurtenissen zich voor hun ogen afspeelt en zien hoe de chaotische verhaallijn zich ontvouwt, maar het ziet er ook naar uit dat er naast de hoofdcast een aantal nieuwe gezichten zullen zijn.

Volgens Digital Spy lijkt het erop dat de drie nieuwe castleden zich bij de 'Pogues' zullen voegen. Andy McQueen, Fiona Palomo en Lou Ferrigno Jr. zullen zich bij de toch al hechte crew voegen. Andy McQueen speelt Carlos Singh, die al bezig is met zijn eigen schattenjacht.

Lou Ferrigno zal Singh's 'topbeveiligingsfunctionaris en handhaver' spelen, terwijl Fiona Palomo de rol zal spelen van Sofia, een Pogue die stiekem begint te wensen dat ze een Kook was.

Fans bruisen van opwinding voor het derde seizoen dat begint, met fans die al naar sociale media gaan om hun opwinding te uiten. Uit de tweets blijkt duidelijk dat fans schreeuwen om Kiara en JJ om hun relatie naar de volgende stap te brengen.

Aanbevolen: