Selling Sunset verliest castleden, maar krijgt deze nieuwe dames voor seizoen 6

Inhoudsopgave:

Selling Sunset verliest castleden, maar krijgt deze nieuwe dames voor seizoen 6
Selling Sunset verliest castleden, maar krijgt deze nieuwe dames voor seizoen 6
Anonim

Twee nieuwe castleden van Netflix-realityshow Selling Sunset zijn onthuld – nadat werd bevestigd dat twee originele sterren van de onroerendgoedshow niet in de komende nieuwe seizoenen zullen verschijnen.

Model en makelaar Bre Tiesi zullen deel uitmaken van de serie - en Nicole Young, de oud-medewerker van de Oppenheim-groep, zal in de schijnwerpers treden om in de show te verschijnen.

De hitstreamer volgt een verzameling aantrekkelijke makelaars in Los Angeles die luxueuze huizen van miljoenen dollars verkopen en sterren van zijn cast heeft gemaakt, waaronder Chrishell Stause, Christine Quinn en Heather Rae El Moussa.

Het loopt al vijf seizoenen met zes en zeven onlangs aangekondigd. Dus wie zijn deze twee nieuwe castleden die nog meer glamour aan de show toevoegen.

9 Sunset verkopen vervangt twee castleden in seizoen 6

Het nieuwe castlid komt weken nadat het werd onthuld, de originele sterren Christine Quinn en Maya Vander keren niet terug naar de show.

Christine werd naar verluidt ontslagen uit de show nadat ze een klant had betaald om met haar samen te werken in plaats van een collega van Oppenheim, een scène die plaatsvond in het laatste seizoen van de show. Maya nam de beslissing om de show te verlaten nadat ze tijd had doorgebracht met reizen tussen LA en haar huis in Miami.

8 Is de verkoop van het nieuwe castlid van Sunset een bestaande werknemer van Oppenheim?

In gesprek met mensen legde Nicole Young uit waarom ze besloot deel te nemen aan de serie, nadat ze er eerder voor had gekozen niet voor de camera te verschijnen.

Ze vertelde de tabloid: Oorspronkelijk maakte ik deel uit van de hoofdcast. Eerlijk gezegd kreeg ik op dat moment koude voeten vlak voordat ze gingen filmen.

"Ik was er gewoon niet klaar voor om mijn hele leven, en meer nog, mijn klanten en bedrijf - waar ik erg tegen ben - aan de hele wereld bloot te stellen."

voegde ze eraan toe. "Ik ben persoonlijk en professioneel veel gegroeid. Uiteindelijk is het een ongelooflijke kans en een soort moment waarop de gelegenheid zich voordoet."

7 Selling Sunset's nieuwe castlid vroeg Mary Fitzgerald om advies

"Ik heb met Mary over alles onder de zon gesproken en haar een miljoen vragen gesteld", vertelde Nicole Young aan PEOPLE. "Ze bleef herhalen: 'Wees gewoon jezelf. Probeer niet iets te zijn wat je niet bent. Probeer niet iets te zijn waarvan je denkt dat mensen willen dat je bent of zeg wat ze willen dat je zegt. Wees gewoon jezelf. '"

"Ik zei: 'Oké. Dat kan ik. Ik - ik kan de hele dag door.'"

6 Nicole Young is een trouwambtenaar

Nicole Young is misschien nieuw in de show, maar hij is de langst bestaande en best producerende makelaar bij de makelaardij met een omzet van $ 100 miljoen.

Nicole verscheen eerder op de bruiloft van Mary en Romain, waar ze als hun officiant diende. Nicole en haar man Brandon zijn sinds 2017 getrouwd.

5 Wat te verwachten bij de verkoop van Sunset's seizoen 6

In het nieuwe seizoen zal Nicole Young "veel onroerend goed naar de tafel brengen". Dit kan komen nadat sommigen klaagden dat de show te veel over drama was geworden en niet genoeg presentatie van eigendommen.

Ze zal niet alleen praten over de eigendommen, maar ook over haar "klanten en de relaties" die ze met hen deelt "omdat relaties uiteindelijk het belangrijkste aspect van onroerend goed zijn."

4 Nick Cannon's Baby Mama doet mee met de verkoop van Sunset seizoen 6

31-jarige Bre Tiesi verwelkomde onlangs een zoon met Nick Cannon in juli van dit jaar.

Een officiële verklaring legt uit dat Bre werd gekozen omdat "haar scherpe begrip van de verschillende componenten van Los Angeles - van zaken tot branding, Hollywood tot huizen - haar in staat heeft gesteld om naar het sterrendom te stijgen."

"Ik ben een hele persoonlijkheid", vertelde Tiesi aan People. "Iedereen die me heeft gevolgd, ze weten dat ik een soort van haat of liefde ben. Ik breng zeker mijn volledige persoonlijkheid mee. Het wordt een hele show, van mode tot drama."

3 Hoe Breana Tiesi denkt over het verkopen van zonsondergang

"Vlak voordat de pandemie toesloeg, ging ik elke dag naar mijn makelaardij", vertelde Breana Tiesi aan People. "Ik begon het serieuzer te nemen en mijn netwerk aan te boren, en toen begon ik een aantal verkopen met hoge cijfers te maken."

"Ik denk dat het geweldig gaat worden", zegt Tiesi. Het zal de eerste keer zijn dat ze weer aan het werk gaat sinds ze haar zoon, Legendary Love, kreeg. "Ik mag laten zien wat ik echt doe en waartoe ik in staat ben, en ik mag het doen met geweldige mensen. Dus ik denk dat het gaat lukken wees geweldig."

2 Breana Tiesi is een fan van zonsondergang verkopen

Bre Tiesi, een fan van Selling Sunset, kent de moeilijkheden die gepaard gaan met het betreden van een gevestigde cast van vrienden op een werkplek. Het model zegt dat ze onaangedaan blijft.

"Ik ben net opgegroeid in de industrie. Ik ben een mensenmens. Ik pas in elke situatie en ik kan in elke kamer zijn. Dus ik ben helemaal niet geïntimideerd. Ik denk dat het zal interessant zijn om te zien naar wie ik aangetrokken word."

"Ik denk zeker dat ik weet waar ik zal passen, maar je weet maar nooit", onthult Tiesi over de met drama gevulde show. "Je moet afstemmen om te zien waar ik beland."

1 Hoe Breana Tiesi is opgegroeid en het moederschap heeft omarmd

"Ik ga [Legendary] niet per se voor iets verbergen", zei Bre Tiesi over de kleine zoon die ze heeft met Nick Cannon, "Het is wat het is tussen zijn vader en mij. Hij is duidelijk nog steeds zo weinig, dus ik zal hem een tijdje tegen het grootste deel beschermen."

"Ik wilde stoppen met modellenwerk en mezelf voorbereiden op een langdurige carrière", zei de nieuwe moeder. Na modellenwerk en acteren werd ze een zeer gewilde consultant voor de luxemarkt, waar ze met beroemdheden en zakenmagnaten heeft gewerkt aan deals van meerdere miljoenen dollars.

"Zo geweldig als modellenwerk was als een industrie voor mij, ik was er gewoon een beetje overheen. Weet je, ik ben nu 31. Dus ik heb zoiets van, het is tijd om een grote meid te zijn!" voegde ze eraan toe.

Netflix heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor seizoen 6 van Selling Sunset.

Aanbevolen: