Brittany Daniel verwelkomt baby, kan niet "dankbaarder" zijn voor zuster Cynthia voor het doneren van ei

Inhoudsopgave:

Brittany Daniel verwelkomt baby, kan niet "dankbaarder" zijn voor zuster Cynthia voor het doneren van ei
Brittany Daniel verwelkomt baby, kan niet "dankbaarder" zijn voor zuster Cynthia voor het doneren van ei
Anonim

Sweet Valley High-ster Brittany Daniel onthult dat haar dochtertje is verwekt met behulp van het ei van haar tweelingzus Cynthia. Brittany Daniel kon niet alleen zwanger worden na een gruwelijke strijd met non-Hodgkin-lymfoom.

The Sweet Valley High Co-Stars delen alles, en nu hebben ze er nog een gedeeld

De twee actrices werden beroemd na de hoofdrol in de tv-serie Sweet Valley High uit de jaren 90 als Jess en Liz, twee tweelingen met weinig gemeen. Maar in het echte leven zeggen de twee dat ze "alles delen", en Daniel "kon niet dankbaarder zijn" dat haar zus Cynthia een ei heeft gedeeld.

"Ik zag het als zo'n eenvoudig geschenk dat ik haar kon geven," zei Cynthia. "Ik weet dat Bretagne het in een fractie van een seconde voor mij zou doen. En we hebben altijd alles gedeeld, dus waarom dit niet?"

Britney zei dat de twee "zo met elkaar verweven zijn" en dat "alles wat van haar is, van mij is, en alles wat van mij is, is van haar."

Dankzij de genereuze gift kon Daniel haar dochter, Hope Rose Touni, verwelkomen op 24 oktober. Brittany onthulde dat de hele kamer in tranen was nadat haar dochter was geboren, omdat ze "wist wat ze hadden meegemaakt" op hun reis naar het ouderschap.

Terwijl haar zus Cynthia er niet was voor de geboorte, kon ze vorige maand baby Hope ontmoeten en noemde het 'een van de mooiste momenten van haar leven'. Cynthia heeft zelf twee kinderen met haar man, Cole Hauser, die momenteel schittert in het westerndrama Yellowstone.

Een gevecht met kanker zorgde ervoor dat Bretagne Daniel niet in staat was om alleen kinderen te krijgen

De actrice werd in 2011 gediagnosticeerd met stadium IV non-Hodgkin-lymfoom en dankt haar familie voor het verslaan van de ziekte. Ze zegt dat ze troost vond door bij hun moeder in te trekken in het pension van haar tweelingzus Cynthia.

"Het gebeurde zo plotseling," zei ze. “Zonder mijn familie was ik hier nooit doorheen gekomen. Mijn familie is alles voor mij en ik heb het gevoel dat ze me hier doorheen hebben geholpen.”

Hoewel Bretagne de ziekte versloeg, leerde ze van een vruchtbaarheidsspecialist dat zwanger worden na haar behandeling "onmogelijk" zou zijn, wat Bretagne verwoestte.

"Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik haar ben", vertelde ze. "Ik dacht dat ik er misschien mijn hoofd rond moest wikkelen om in dit leven geen moeder te zijn."

De zussen zullen eindelijk herenigd worden op het scherm, 25 jaar nadat Sweet Valley High eindigde in de nieuwe Cheaper By The Dozen op Disney+.

Aanbevolen: