Drag Queen Kevin Aviance denkt dat Beyonce zijn community een solide bijdrage heeft geleverd in haar nieuwe album

Inhoudsopgave:

Drag Queen Kevin Aviance denkt dat Beyonce zijn community een solide bijdrage heeft geleverd in haar nieuwe album
Drag Queen Kevin Aviance denkt dat Beyonce zijn community een solide bijdrage heeft geleverd in haar nieuwe album
Anonim

Als Beyonce iets doet, merken mensen het. Sinds ze uit Destiny's Child is verhuisd en vertakt is door een rol te spelen in Austin Powers in Goldmember, heeft Beyonce bewezen dat ze ronduit invloedrijk is. Hierdoor kan Beyonce gemakkelijk andere artiesten een boost geven als ze hun muziek samplet in haar werk. Dit is precies wat ze onlangs had gedaan met haar enorme, zij het niet zo geliefde nieuwste album, "Renaissance".

In een interview met Vulture was de veelgeprezen drag queen, dance-muziekdiva en ballroomwereld-icoon Queen Kevin Aviance poëtisch over de opname van zijn nummer "Cty" in Beyonce's "Pure/Honey". Hoewel Kevin heeft gewerkt met legendes als Madonna, Janet Jackson en Whitney Houston, kon hij de impact die Beyonce die zijn werk samplede op zijn carrière niet ontkennen, niet ontkennen. Maar nog belangrijker is dat Kevin gelooft dat Beyonce zijn hele gemeenschap hierdoor een solide basis heeft gegeven. Dit is waarom…

Beyonce bemonstert het werk van Kevin Aviance

Kevin Aviance vertelde Vulture dat hij aanvankelijk niet wist dat Beyonce zijn werk in haar laatste album had gesampled. Hoewel hij mogelijke juridische eigendomskwesties niet wilde behandelen, verklaarde hij wel dat het een enorme eer was dat "Cty" werd opgenomen in "Pure/Honey" en haar nieuwste album.

"[Ik was] overweldigd. Ik huilde. Luister, het is alsof iemand me heeft gehoord. Dat is de enige manier waarop ik het kan uitleggen," zei Kevin tegen Vulture.

Door zijn werk te samplen, zegt Kevin dat Beyonce zijn impact op het ballroomgenre verder heeft versterkt en die bekendheid heeft omgezet in de mainstream. Terwijl mensen "Cty" eerder hebben gesampled, heeft Beyonce's een veel grotere impact gehad.

"Meestal gebruiken ze alleen het ene deel ervan - 'c-ty'. Maar ze gebruiken denk ik drie verschillende, het is niet dezelfde 'cty'. Het herha alt niet alleen, het crescendo. Het is een statement. Als ze het doet, zet het het nummer op. Het geeft je de bas, de basis van waar het nummer over gaat, en dat is waar ik voor leef. Het is als werk, bch. En dan gebruikt ze een andere, waar ze 'de 'monen' voelt.' En dat is precies waar het om gaat. Die 'mones' voelen, die hormonen in je voelen."

Houdt Kevin Aviance van "Pure/Honey"?

Alleen omdat Beyonce de eer heeft om iemands muziek te samplen, wil nog niet zeggen dat ze haar liedjes echt leuk vindt. Gelukkig hield Kevin absoluut van "Pure/Honey".

"Ik vind het geweldig. Ik hou ervan hoe het in het begin zo leuk is. Ze zet dingen op met de 'Cty, cty, schat.' Nu, ze is Beyoncé, weet je wat ik bedoel? Haar zang is ongelooflijk, "verklaarde hij.

Bovendien komt Kevins vriend, Moi Renee, ook voor in het nummer dat veel voor hem betekende.

"Ik keek zo op naar de koningin. Ik wist gewoon dat ze zou zeggen: 'Jij staat aan het begin en ik ben aan het einde, en zo zou het moeten zijn.' Ik kan haar zien. Ik kan haar gezicht nu zien. Ze zou zo blij zijn geweest om hier te zijn voor dit moment."

De betekenis van "puur/honing" volgens Kevin Aviance

In zijn interview met Vulture gaf Kevin Avance toe dat de opname van zijn werk in "Pure/Honey" erg belangrijk voor hem was. Maar het deed de zwarte homogemeenschap ook enorm veel.

"Het is een liefdesbrief. Het is een liefdesbrief aan mijn gemeenschap, de zwarte homogemeenschap", beweerde Kevin. “Als iemand als Beyoncé [je ziet] … het is ongelooflijk. Er zijn zoveel kinderen die het moeilijk hebben. Ik heb veel geluk. Ik heb een mooie moeder, een mooie vader, en ze houden van mij, ik hou van hen. Maar er zijn veel kinderen die dat niet hebben en uit huis worden gezet. Dus als iemand als Beyoncé hun dag beter kan maken omdat ze dat allemaal omarmt en een zak chips, Miss Thing, en ze alleen maar draagt en er geweldig uitziet, er heel zelfverzekerd over is en niet wenst te wassen, dan is dat prachtig."

Kevin hoopt uiteindelijk dat fans van "Pure/Honey" hun onderzoek zullen doen en erachter zullen komen wie de samples die erin zitten precies zingt.

"Zodra je dat onderzoek hebt gedaan, zul je mij vinden, je zult Mikeq vinden, je zult Moi Renee vinden, en je zult onze hele wereld vinden," verklaarde hij.

"Je zult zien hoeveel schoonheid en ongelooflijk talent er is in deze wereld. Er is een hele sectie van prachtige etnische kinderen die het afmaken. Het zijn geweldige entertainers", voegde Kevin eraan toe. "Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. Je krijgt mijn nieuwe single genaamd 'I'm Back' te zien. Als ik iemand kan aanraken die net als ik is in de boeien en ze een veilig gevoel kan geven? Dan zit mijn werk erop, schat."

Dankzij Beyonce en haar waanzinnige sterrenstatus heeft Kevin zeker de kans om meer mensen te bereiken en hen precies te laten weten waar zijn muziek voor staat.

Aanbevolen: