Heeft Beyoncé verwezen naar het Solange Elevator-drama op haar nieuwe album?

Inhoudsopgave:

Heeft Beyoncé verwezen naar het Solange Elevator-drama op haar nieuwe album?
Heeft Beyoncé verwezen naar het Solange Elevator-drama op haar nieuwe album?
Anonim

Beyoncé en Jay-Z ontmoetten elkaar toen Beyoncé net 18 jaar oud was en nog steeds deel uitmaakt van Destiny's Child. Hoewel ze naar verluidt alleen maar vrienden waren aan het begin van hun relatie, begonnen ze al snel te daten en werden ze een van Hollywood's meest invloedrijke machtsparen.

In 2014 waren Beyoncé en Jay gelukkig getrouwd met het tweejarige dochtertje Blue Ivy. Maar op het Met Gala dat jaar kregen fans voor het eerst te horen dat het achter de schermen niet zo gelukkig was.

Zoals nu goed is gedocumenteerd, verlieten Jay-Z, Beyoncé en Solange een Met afterparty in de vroege ochtenduren. Terwijl ze in de lift zaten, bleek Solange ruzie te krijgen met Jay-Z, haar zwager.

Eerst leek ze harde woorden met hem te hebben, daarna viel ze hem fysiek aan en stopte alleen toen de bewaker haar tegenhield. De bewakingsbeelden werden uiteindelijk uitgelekt naar het publiek, wat de eerste aanwijzing was dat er spanningen waren in de familie Carter.

Wat gebeurde er in de lift tussen Jay-Z en Solange?

Bezorgde fans wilden graag weten wat er was gebeurd tussen Solange en Jay-Z, velen vermoedden dat ontrouw in zijn huwelijk met Beyoncé een katalysator was voor de aanval.

In het bijzonder merkten fans op dat terwijl Solange Jay-Z aanv alt en hij beweegt om zichzelf te verdedigen in de beelden, Beyoncé stilstaat en helemaal niet reageert, noch haar man noch haar zus verdedigt.

Iets meer dan een week na het incident brachten Jay, Solange en Beyoncé een gezamenlijke verklaring uit aan de pers. Hoewel ze niet bevestigden wat de oorzaak van het gevecht was, verzekerden ze de fans dat ze sindsdien hun problemen hadden opgelost.

"Als gevolg van de publieke vrijgave van de liftbeveiligingsbeelden van maandag 5 mei, is er veel gespeculeerd over de oorzaak van het ongelukkige incident", luidde de verklaring.

“Maar het belangrijkste is dat onze familie er doorheen is gekomen. Jay en Solange nemen elk hun deel van de verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd. Ze erkennen allebei hun rol in deze privékwestie die zich in het openbaar heeft afgespeeld. Ze hebben allebei hun excuses aangeboden aan elkaar en we zijn verder gegaan als een verenigd gezin.”

CheatSheet meldt dat Solange weigerde verder iets te zeggen toen hem werd gevraagd over het incident: “Wat belangrijk is, is dat mijn familie en ik allemaal goed zijn. Wat we collectief te zeggen hadden, stond in de verklaring die we uitbrachten, en daar hebben we allemaal vrede mee.”

Sindsdien hebben Solange en Jay de boel weer opgelapt en lijken ze op goede voet te staan.

Heeft Jay-Z Beyoncé bedrogen?

New Idea meldt dat de eerste geruchten over vreemdgaan die de relatie van Beyoncé en Jay-Z teisteren, in 2005 kwamen, toen het paar nog aan het daten was. Ze gingen even uit elkaar, met bronnen die beweerden dat Beyoncé zich op haar muziek wilde concentreren. Uiteindelijk kwamen ze in 2006 weer bij elkaar.

Geruchten over Jay's ontrouw vlogen weer rond na het liftincident. Twee jaar later, in 2016, bracht Beyoncé haar visuele album Lemonade uit, waarop ze verschillende verwijzingen maakte naar bedrogen worden.

Samen met ontrouw waren de meest prominente thema's op het album liefde en vergeving.

Verschillende nummers en teksten op het album deden fans vermoeden dat Jay Beyoncé had bedrogen. Dit omvat 'Do not Hurt Yourself', waarin Beyoncé waarschuwt: "Uh, dit is je laatste waarschuwing / Je weet dat ik je het leven geef / Als je dit nog een keer probeert / Je verliest je vrouw."

Het nummer 'Hold Up' zou ook een bevestiging zijn van de geruchten over vreemdgaan: "Hé, dit is zo jammer / Je laat deze goede liefde verloren gaan", en "Wat een slechte manier om het meisje te behandelen die van je houdt.'

Maar het nummer 'Sorry' is misschien wel het meest bekende voorbeeld, waarin Beyoncé zingt over het achterlaten van "een briefje in de gang" en "ver weg gaan" voordat ze eindigt met de iconische regels: "Hij wil me alleen wanneer Ik ben er niet/Hij kan beter Becky met het mooie haar bellen.'

De dag dat het album uitkwam, plaatste Rachel Roy, die met Jay-Z had gewerkt, een foto van zichzelf met het bijschrift: Goed haar maakt niet uit, maar we zullen goede belichting nemen voor selfies. of zelfwaarheden, altijd. leef in het licht nodramaqueens.”

Hierdoor kwamen veel fans tot de conclusie dat ze "Becky met het goede haar" was.

Hoe verwijst Beyoncé naar het drama op haar nieuwe album?

Fast-forward naar 2022, en Beyoncé bracht haar zevende studioalbum Renaissance uit. Op het tweede nummer 'Cozy' van het album geloven fans dat Beyoncé het liftdrama verwees met de tekst: "Misschien dat je niet f–k met mijn zus/'Cause she comfortable."

Als Beyonce zegt 'mag ik voorstellen dat je niet f– met mijn zus' bedoelt, bedoelt ze zoals bc Solange zal f– je in een lift, toch? Juist,' dacht een fan op sociale media.

Er is echter geen bevestiging van Queen B over wat de teksten betekenen.

Aanbevolen: