Is Scooter Braun echt in staat geweest om verder te gaan sinds de scheiding van Yael Cohen?

Inhoudsopgave:

Is Scooter Braun echt in staat geweest om verder te gaan sinds de scheiding van Yael Cohen?
Is Scooter Braun echt in staat geweest om verder te gaan sinds de scheiding van Yael Cohen?
Anonim

In de muziekindustrie zijn de overgrote meerderheid van de mensen die beroemd worden, artiesten. In enkele zeer zeldzame gevallen zijn sommige mensen die voornamelijk achter de schermen in de muziekindustrie werken echter beroemd geworden. Op dit moment is Quincy Jones bijvoorbeeld een absolute legende, vooral vanwege zijn werk in de muziekindustrie, hoewel hij er nooit om bekend stond dat hij zelf op het podium stond.

Verbazingwekkend genoeg is Scooter Braun een ander voorbeeld van iemand in de muziekbusiness die erin is geslaagd beroemd te worden, ook al is hij geen artiest. Als talentmanager en platenbaas is Braun vooral bekend vanwege zijn rol in het begeleiden van Justin Bieber's carrière gedurende de tijd van de zanger in het publieke oog. Helaas voor Braun vroeg hij in 2021 de echtscheiding aan van zijn vrouw Yael Cohen, die al jaren getrouwd is. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: is Braun verder gegaan sinds hij de scheiding aanvroeg?

Wie is Scooter Braun?

In de jaren sinds Justin Bieber voor het eerst beroemd werd, hebben veel mensen de naam Scooter Braun vaak gehoord zonder veel te weten over wie hij is. Als talentmanager van Bieber heeft Braun vanuit alle accounts een grote invloed gehad op de carrière van de popster. Hoewel sommige mensen waarschijnlijk denken dat Bieber de enige klant van Braun is, is Scooter de agent voor vele andere talenten, waaronder Ariana Grande, J. Balvin en Demi Lovato.

Naast de succesvolle carrière van Scooter Braun als talentmanager, is hij ook platenbaas en mede-oprichter van TQ Ventures geworden. Braun, ook de voormalige eigenaar van een houdstermaatschappij genaamd Ithaca Holdings, deed een hele reeks investeringen met de fondsen van dat bedrijf. Helaas voor Braun en een van de grootste popsterren van deze generatie, heeft een van die investeringen geleid tot veel woede tussen hen en fans over de hele wereld.

In 2019 ging Scooter Braun van beroemd naar berucht in de hoofden van veel mensen. Toen Brauns bedrijf Ithaca Holdings Big Machine Records kocht, werd Scooter de eigenaar van de masters van Taylor Swifts eerste zes studioalbums. Om te zeggen dat Swift boos was om te zien dat Braun zoveel van haar muziek in eigendom nam, is een enorm understatement.

In reactie op de woede van Taylor Swift over het lot van haar meesters, werd beweerd dat de beroemde zangeres de kans had om de opnames te kopen en dat niet deed. In reactie op die bewering beweerde Swift dat ze probeerde de meesters te kopen, maar nooit een prijs kreeg. Hoe dan ook, de vete van Scooter Braun met Swift is een belangrijk onderdeel van zijn reputatie geworden.

Is Scooter Braun verhuisd na zijn scheiding?

Als gevolg van de bekendheid die hij tijdens zijn carrière heeft verworven, heeft het persoonlijke leven van Scooter Braun in de loop der jaren de krantenkoppen gehaald. Er waren bijvoorbeeld krantenkoppen toen werd vernomen dat Braun in 2013 met Yael Cohen aan het daten was, toen het paar maandenlang verloofd was in hun relatie, en toen ze in 2014 in het huwelijksbootje stapten. In de jaren die volgden op hun huwelijk, verwelkomden Braun en Cohen hun drie kinderen op de wereld in 2015, 2016 en 2018. Bovendien leken Braun en Cohen het grootste deel van hun huwelijk erg gelukkig samen.

Tot grote verbazing van de meeste waarnemers vroeg Scooter Braun in 2021 de scheiding aan bij Yael Cohen. Op het moment van schrijven is het iets meer dan een jaar geleden dat Braun de scheiding aanvroeg, waardoor het lijkt alsof de perfecte tijd om te kijken of Scooter zijn huwelijk heeft verlaten.

Helaas voor iedereen die wil weten of Scooter Braun zijn huwelijk heeft beëindigd, is er in zekere zin geen manier om die vraag te beantwoorden. Sinds Braun voor het eerst beroemd werd, is zijn vrouw Yael Cohen de enige vrouw met wie hij ooit in het openbaar is gekoppeld. Aangezien Braun al jaren rijk en beroemd was voordat hij aan Cohen werd gekoppeld, lijkt het onwaarschijnlijk dat Scooter nooit iets met iemand te maken had voordat hij voor Yael viel.

Als Scooter Braun met iemand anders uitging nadat hij beroemd was geworden, maar voordat hij betrokken raakte bij Yael Cohen, heeft de pers nooit iets gehoord over die relaties of affaires. Zelfs als Braun volledig celibatair was voordat hij betrokken raakte bij Cohen, is het heel goed mogelijk dat Scooter nu met iemand aan het daten is en hij is discreet. Met dat in gedachten is het enige dat duidelijk is over Brauns datingleven, dat niet is bevestigd dat hij een nieuwe relatie is begonnen.

Afgezien van het datingleven van Scooter Braun, is het in andere opzichten heel duidelijk dat hij op het moment van schrijven nog niet is overgestapt van zijn huwelijk met Yael Cohen. Ten eerste zijn Braun en Cohen nog bezig met het uitwerken van de details van hun scheiding, tenzij het paar zich heeft gevestigd zonder dat de pers er iets over te weten is gekomen. Zoals iedereen die hun huwelijk heeft beëindigd al zal weten, is het bijna onmogelijk om echt verder te gaan totdat de details van je scheiding gladgestreken zijn.

Het belangrijkste is dat er één manier is waarop Scooter Braun nooit helemaal verder kan met zijn scheiding. Omdat Braun en Yael Cohen drie kinderen delen, blijft het voormalige stel nu co-ouderschap. Zelfs als hun kinderen opgroeien, zullen Braun en Cohen vrijwel zeker schouder aan schouder staan bij belangrijke gebeurtenissen in het leven van hun kinderen. Gelukkig voor Braun, Cohen en hun kinderen lijkt het erop dat het voormalige stel vreedzaam naast elkaar kan bestaan. Nadat Braun bijvoorbeeld de scheiding had aangevraagd, werd hij voor de camera betrapt terwijl hij met Cohen, hun kinderen en James Corden samen met de familie van de talkshowpresentator aan het chillen was.

Aanbevolen: